*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

angelabv ai o dragalasa de papusica.
fa copy-paste pt. semnatura la ce am postat eu mai jos si o sa apara ok.
da vizualizare inainte si vezi daca iti place:

[blue]Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
[u r l = " h t t p : / / w w w . t o t s i t e s . c o m / t o t / n i c o l e - a m b e r " ] P O Z I C I N I C O L E - A M B E R M I C A P R I N T E S A [ / u r l ] [ / b l u e ]
Acum am reusit sa scriu adresa pe care trebuie sa o scrii ,corect.Deci sa revenim.
Faci copy-paste pe textul de mai sus, doar ca de data asta scoti toate blancurile pe care le-am pus in adresa(ca sa o poti vedea) si apoi dai o vizualizare si trebuie sa-ti arate semnatura cum arata in mesajul de mai sus.sper sa te descurci

MULTUMESC FETELOR SI MULTI PUPICI TUTUROR !

NOU_POZE BOTEZ

BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

motannel la 2 luni am facut infanrix hexa si acum dr mi-a spus sa cumpar infanrix ipv hib pentru 4 luni.

pitica Maya are acum 6.5 kg si 65 cm.

angela La Multi Ani pentru Nicole .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Angela, La multe luni si multi ani pentru Nicole!

Fetelor, am fost si noi ieri la vaccinul de 2 luni. I-a facut 2 vaccinuri, de fapt: Infanrix hexa si Prevenar. Alice a fost cam miorlaita ieri, i-am pus un supozitor cu paracetamol, impotriva durerii. Azi i-a fost bine...

Ce mai stiti de Oana si Sonia?

Va pup

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

CHOWPERSA, sper ca i-am dat de cap, am reusit pina la urma, multumesc de sfaturi. Frumos flacau ai, elegant tare !!

Mica , multumim de urari ,numai bine si voua !

Si acum sper sa apara semnatura...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">POZE [ / b l u e ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

CHOWPERSA
m am folosit si eu de indicatiile tale si aproape am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Lilky La multi ani! Ce mai face Dienutza? N-ai mai trecut de mult pe la capsunele...

ancamari Juniorul meu a luat in prima luna 1.300 kg, in a doua luna 1 kg, iar in a treia doar 500 gr. Concluzia dr a fost ca nu se mai satura la san si trebuie sa-i dau completare. M-am chinuit mult cu completarea asta, am incercat mai multe tipuri de lapte praf, pe toate le scuipa, se stramba, da biberonul la o parte cu mana, ce mai! o adevarata aventura sa-l fac sa manance lapte praf! Doar cand e hamesit accepta, dar si atunci se stramba!

pitica Frumos botez, de copii nu mai spun!!! Sa-ti traiasca!!!
Si juniorul meu a fost botezat cu inca alti 4 copii, el fiind primul programat, dar botezat ultimul pt ca era cel mai mic.

paky Eu inca nu am inceput decalotarea, dr a spus ca o sa incepem dupa 4 luni. Nu mai e mult pana atunci. Sincer, mi-e frica

timur Bineinteles ca nu e bine sa fumezi. Nu doar ca alaptezi, in general nu e bine, banuiesc ca stii efectele nocive ale tutunului...Si eu le stiu, cu toate astea fac si eu parte din clubul celor Am incercat de multe ori sa ma las, dar fara succes...

Motannel Si noi am facut Infanrix hexa la 2 luni, iar la 4 luni ne-a spus dr sa luam infanrix ipv hib.

Eu am fost ieri la doctor, am avut cateva canale infundate; mi-a recomandat gheata pe san, iar inainte de alaptat spalat cu apa calduta, paracetamol si daca e nevoie, o fiola de algocalmin (n-am luat). Mi-a scazut temperatura, iar sanul nu ma mai doare asa tare.
S-a trezit minunea...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Angi n-am mai fost cu Isabella la doctor pt ca vad ca i-a trecut. Sper sa nu mai reapara. Si pediatra e si in concediu. Pupici la Nicole.

de Isabella (21.06.2007)

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Lilky - La Multi Ani! Si poate reusim sa ne cunoastem, am inceput si noi sa iesim mai des in parc dar si pe strazi prin zona.

Angelabv - La multe lunisoare pentru Nicole Amber! Se pare ca noi doua o sa ne serbam copiii in aceeasi zi, cu ceva diferenta de fus orar.

Kid - Ce m-ai speriat cu completarea! Cred ca duc si eu copilul la pediatru, sper sa fi revenit din concediu. Desi al meu nu termina tot ce am eu prin tzitzi, a devenit chiar mofturos de la o vreme. Poate mai astept putin...
Motannel te inteleg perfect, asa ce n-as vrea sa-i dau completare... In Bucuresti asa se boteaza copiii, toti din acea zi, nu ai cum sa alegi, chiar daca taxele sunt cam piperate, dupa parerea mea. Noi am dat ~450 ron si au mai fost 2 bebelusi.

Piticasigogosica - aratati foarte bine, sunteti o familie draguta foc!

Fetelor nu mai fumati! Dauneaza grav!

http://picasaweb.google.com/fam.faur/BotezPetit

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ckristina, ti-am admirat frumoasa !!!

Mica, asta inseamna ca matza mea a intrecut-o pe Maya la greutate si e cu 4 cm mai mica O sa va povestesc cum a fost la munte ;)
PS: si eu vreau sa ma mai plimb! acum am ideea fixa cu Anglia Mie mi-a placut mult la Disneyland. Ma gandesc de acum cand creste Manu si fratiorul/surioara ei (ca trebuie sa mai fie) sa mai mergem pe acolo ;)

Paflo, merci

Pepsi, tu intrebai de vaccin pentru rotavirus. Am intrebat si eu acum cateva luni, nu stia nimeni de el, pana la urma m-am hotarat sa nu il fac ca nu am avut destule informatii. Dominic l-a facut?

Acum am si eu o intrebare: voi dati fluor bebeilor?
Se pare ca Manutz de la 3 luni pana pe la 6 o sa ia si o doza minima de Fe, v-am auzit si pe voi vorbind de el (am inteles ca se mai da preventiv, pe la 3 luni se duc rezervele cu care s-au nascut si se da Fe pana incep sa manance si carnita)

Iar au aparut niste bubulite dupa botez Acum eu banuiesc baita de dupa botez cu ulei de masline, ca a ramas asa unsuroasa si am si scos-o a doua zi dimineata afara cand a fost soare, ori ea reactioneaza urat la orice crema/ulei pus pe piele. Azi mai trecusera, si imi vine mie sa pun pe ea ceva 49% bumbac 51% linen (asta o fi lana?) ca i-l luase tati foarte mandru inainte sa se nasca si nu il purtase deloc si tati nu prea vrea sa inteleaga ca trebuie sa se imbrace numai in bumbac, zice ca nu calesc copilul si ca nu are nimic etc. Si imediat au inceput pum pum in 5 minute de cand am iesit afara niste bubite. Sper sa ii treaca repede, nu sunt multe. Eu de acum inainte cel putin pana la 1 an numai bumbac 100% pun pe ea. Si a primit o groaza la botez din acril (am vazut prin magazine ca peste tot si alea super scumpe hainele de iarna, pulovarasele sunt in general de acril, daca e nevoie ii mai cumpar eu bumbac si ii impletesc), si din pulovarele facute de mine sunt majoritatea din acril. Ma intreb daca acril captusit cu bumbac pe dedesupt o merge...

uite si pozele mele de botez:
http://good-times.webshots.com/album/560465065YYyXLy

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput