*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 31
andradap spune:
In primul rand, Chris27
, Androix
, Poohy
, Madi
, Kid
, eimotto
, lavini
, alynta27
, mica0307
, FlorentinaRoman
, petit_ange
, pitica
, Pepsi
... am tinut sa va pup pe fiecare in parte, asa-s de bucuroasa!!!
ANTONIO NU are nici-un reflux!!! Maine facem ultimele 2 injectii, tot intramuscular, ca vene nu mai avem, sunt sparte toate... Apoi vom continua 5 zile AUGMENTIN dupa care 3 luni cu BISEPTOL... Am scapat si de suspiciunea de displazie luxanta de sold!!! Acum avem un moment de liniste... si de SOOOOMN ... NOAPTE BUNA!!!
Aaaaah...sa nu uit... DIDIALEX mi-a dat SMS... Cum ramaen cu intalneala de pe 6 sept.? Hai sa votam locatia si ora! Eu as prefera fie dimineata (08:00-09:00
) fie dupa-masa... si ca locatie, evident prefer TINERETULUI. Voi ce ziceti?
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
mica0307 spune:
pepsi m-am uitat la pozele tale, super frumoase, mai ales cele din gradina botanica.
alynta ti-am citit povestea nasterii. Eu mi-am dorit tare sa nasc natural, cred ca as fi avut mari emotii si ar fi fost altfel momentul iesirii bebeului.
andrada eu votez pentru iantalnire dupa-amiaza. Cat despre parc accept orice parc, dar daca vrea si kay sa vina va trebui sa tinem cont de ea. Desi, sincer eu as vrea Parcul Carol.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Hainutze
eimotto spune:
Iaca si io in depresia maxima...sotzul la petrecere de burlaci
iar eu cu copiii![]()
Ma apuc sa fac capitol.
Andrada - ce bine ca a scapat puiu.
Pertussis e tusea magareasca din ce stiu eu. Tot din ce stiu (citit pe aici) Rotateq se face pentru enteroviroze dar la noi inca nu cred ca e lumea destul de informata. Nu toti copii sunt predispusi la a face enteroviroze, asta parca a spus o doctorita de le Gr. Alexandrescu. Se pare ca Iulia mea e predispusa, ea virozele le face si cu dureri de burta, varsaturi si diaree. O sa ma mai interesez si eu de vaccin daca se gaseste la noi si ct costa.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
ali24 spune:
incerc sa vad daca imi iese semnatura
poze rafi si poze botez
[url"=http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo"]poze rafael[/url]
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
SA MAI VAD ODATA DACA NU ABANDONEZ
poze rafi si poze botez
[URL"=http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo"]poze rafael[/url]
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)