Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 27
patriciaRO spune:
Clara
te pupam si La multi ani! Sa fii iubita si sanatoasa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by loreen
Beatriced stiu ca tu ma poti salva...caut o reteta de limonada buna tare ...am gasit ceva pe nt dar undeva gresesc si iese ca naiba...mai mult acra sau prea diluata...
uite aici ceva mistoc:
http://www.videojug.com/film/how-to-make-a-kiss-me-quick-juice
si in dreapta ai tot felul de exemple pas cu pas...
Beatrice, mami de
Alex pifos
gtexro spune:
Clara La multi ani!!!
Gabitzam, multumesc mult pentru link; mie nu mi-a dat prin cap sa caut...
Dana
monu spune:
Ola,
Aurasa, Androix, vazut filme si poze. Copilasii sunt adorabili.
Aurasa, mie mi se spune in Maramures cu privire la faptul ca am doua fete "vai..... asta e!...sa va traiasca"
ca de D-ne nu am baiat.![]()
Fetelor, in afara ca bolesc in continuare. am fost la Ikea. Omor frate! de zici ca dadeau ceva pe gratis!!! La capitolul mobila pentru copii nu am gasit ceva pentru o camera cu 2 copii. In schimb am gasit niste jucarii haioase pentru Antonia. Niste animale pe acre le tragi de gat si incep sa cante. Am fost si la Mobexpert si sunt niste preturi nesimtite.![]()
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Noi am avut o zi frumusica astazi
La Costi la banca se organizeaza cam o data pe an cate o iesire cu toata lumea, inclusiv familiile. Anul trecut a fost in parcul palatului Mogosoaia. Anul acesta s-a organizat in curtea unei vila la Corbeanca. Fosta "mosie" a lui Cristian Tantareanu. Vila ar fi prea putin spus, m-a dat pe spate ce am vazut acolo, un corp de cladire, in fata caruia am stat noi, era doar pentru petreceri. Acum inauntru era in renovare pentru noul proprietar. Erau terase cu iarba pina pe marginea lacului si tot felul de aranjamente cu piatra, iarba, flori, brazi. Mai erau si doua piscine, terenuri de baschet si tenis. Ufff! De ce n-am castigat si eu la Loto?
Andrei intai a facut fitele obisnuite dupa care si-a dat drumul la joaca, la alergatura prin iarba cu mingea, la urcat scari si cercetat usi.
Am facut multe poze, o parte din ele si niste filmulete cu Andrei jucandu-se cu mingea cu taica-su, le puteti vedea www.dropshots.com/gabitzam2#albums/Corbeanca,%202%20sept%202007" target="_blank">aici.
Dupamiaza am fost in Mall in Vitan ca n-am mai fost de un an acolo, acum am fost la plimbare cu nepoata-mea de la Constanta, maine incearca sa dea si la fac. de jurnalism, are examen. Andrei a facut o pasiune nebuna pentru scarile rulante. Cat timp eu am fost cu fetele prin Magazine, Andrei a urcat si coborat scara rulanta de la parter la etajul unu de cel putin 50 de ori, cu Costi dupa el.
La plecare a stat si dupa usile automate, a intrat/iesit de cateva ori, statea sa se inchida, pina l-a luat Costi pe sus, ca nu mai plecam din zona nici acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by loreen
"si cum inca nu vorbeste...a...pai al meu la varsta asta facea integrame"

... nu m-am putut abtine, mai ales ca si la noi se uita lumea, cica "vai, esti asa mare si nu stii cum te cheama", bineinteles ca spune "abella" ca nu stie sa spuna tot, iar la ani, le trinteste in romaneste "doi" si i-a rezolvat 
Danelutza spune:
Am si eu o intrebare, de ce filmuletele pe care vreau sa le salvez nu au sonor, desi originalul descarcat pe calculator are
. Oare ce s-a intimplat, o fi ceva de la calculator, ca de cind a fost dus la doftoricit, abia acum vroiam sa pun niste filmulete.
Teddy am fost astazi prin zona ta, la sf.Anton de la Padova. Tura viitoare, poate te vizitez.
Sa intelege ca "musafira" e mama ? 

Tdi spune:
Fete dragi, va pup, va imbratisez tare si sa ne revedem cu bine!...o sa-mi fie dor de voi!![]()
![]()
Album Alyssa
loreen spune:
Buna dimineatza...
Azi e prima zi de munca si aveam de gand sa ma iau cu hartiile si acasa sa ma relaxez cu voi,dar stiam de TDI
Tdi ma voi gandi la tine,ma voi ruga pentru tine si stiu ca totul va fi bine si ne vom vedea cum spui tu "cu bine"...daca poti sa te odihnesti sa o faci,sa nu te gandesti decat la tine...Sanatate multa si Domnul sa aiba grija de tine...
Beatriced mersi mult de link...foarte interesant si deseara il pun in practica...
Extraordinara excursia voastra cu bicicletele...frumos tare ...si o sursa de sanatate 100%...auzi dar de ce nu-l ia Sebi pe Alex pe bicicleta lui?!
Clara stii tu chestia aia cu "unde-i tac-tu ba...nu stiu ...e sus in pod beleste oaia"...dar cum suntem o natie transparenta si fara secrete...belim oile ca pe covoare in parcare...ca nu mai batem covoare ca le doare...din ciclul "Romania pitoreasca"...
Gabitza da nu stiu ce tot mi se pare mie insa Andrei se schimba tare mult ...si in bine
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Hello,
TDI, sa dea dumnezeu sa fie totul bine, te asteptam proaspata si beton de sanatoasa inapoi.Iti tinem pumnii si ne gandim la tine.
OlgaT, asa imi placi
Ei, fiecare copil are ritmul lui, noi am stat mai prost la partea mortica intotdeauna. TAti ma intreba cum e cu gradinita, ce diferente de vartsa sunt intre copiii din aceeasi grupa. Hehe, cand o sa fie la gradinita se va fi uniformizat cu toti, toti vor sti cati ai au sau cum ii cheama, oricum colectivitatea schimba mult un copil.
Loreen, i-am dat la antena, ii vedem azi la stiri sper. Capitala europeana my a...s....a.
Asa....
M
AM scos ieri cizmulita fermecata, m-a luat cu lesin cand am vazut piciorul umflat. Doare, amorteste si nu pot sa calc pe el daca e pefrect drept. Astept sa ma duc la control si mai vad dupa aia, poate imi trage o punctie si ma baga iar la cizma. Cel mai tare ma enerveaza cu nu pot sa ies din casa ca a nu ma zic de aia de la job ca ma asteapta cu limba de un cot. Mon chef pleaca iar si ar fi vurt sa ma duc ca nu i-a placut ce a gasit cand s-a intors acum.
Si eu as vrea sa merg la munca, asta ar inseamna ca sunt sanatoasa
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze