Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 28
Cloreta spune:
Gabitza, fain locul si faina familie sunteti voi
Multa rabdare trebuie sa aiba Costi sa se dea atata pe scarile rulante, al meu s-ar criza dupa doua ture. Daca mergem toti si eu intru in vreo pravalie face ture prin fata si se umfla si da din maini de mi se ia de cumparaturi:)))
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
gabitzam spune:
Da, are o rabdare fantastica cu el. Iar Andrei era atat de fericit, radea cu toata fata si cu ochii, si tropaia si sarea si batea din palmute. Cred ca de asta s-a tinut dupa el si l-a lasat sa-si faca damblaua.
La fel a facut si la mare, cand a stat dupa el sa sara in apa de pe marginea bazinului vreo doua ore.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
Salutare fetele!
Recunosc n am citit de cateva zile ce ati scris voi pentru ca nu mai am vreme, nu mi ajunge timpul nici pentru mine.
Am avut la servici ceva f important de facut pe care l predau azi ( de 3 sapt lucrez constant la ac problema) sunt obosita( ma trezesc dimi mai obosita decat ma culc seara)..
De o sapt e soarcra la noi in statiune cu cristi, se distreaza fain.
Si aici vroiam sa va spun ca sunt in stare de soc inca de sambata, nu mi revin sincer.Pe f scurt era sa ma inec cu bia intro piscina idioata din felix. Au facut renovari la acea piscina , au pus mai multe scari si cand am coborat ultima scara( desi soacra ma atentionat ca apa e f adanca eu m a dus mai incolo impinsa parca de nu stiu cine)am intrat sub apa cu bia( eu am 1.65 deci cred apa era de 2 m). Am urcat nu stiu cum sus ma vazut socra a era la 2 pasi - saraca vroia sa ne traga si a intrat si ea. Parca era in filmele cu prosti , am urlatsa ne salveze careva si in nu stiu cat timp( probabil secunde - nu mi dau seama incerc sa repet in mine acele secunde sa mi dau seama dar ma blochez si plang ) ne a salvat un barbat din piscina. Cand am iesit a aparut sotul si cristi si normal nu le venea sa creada cei povesteam noi si rwstul care au vazut. Am ajuns sa cred ca nimic nu e important pe lumea asta decat viata si altceva mai important ca suntem doar niste fiinte neajutorate care traiesc pe pamant. Eu si cred ca si soacra am ramas marcate oricum de faza asta iar bia cred ca nici nu si a dat seama de cele intamplate deoarece a continuat sa stea in apa nu vroia sa iasa. Eu desi zic eu ca stiu sa inot simteam parca ca eram blocata de picioare. Oricum n am avut curajul sa inot dupa aceea. Scuze ca m am lungit dar poate trageti si voi niste invataturi din cele intamplate noua sambta asta.
loreen spune:
Gabi o intamplare marcanta pentru noi adultii care avem discernamant ...este perfect pentru Bia ca nu realizat altfel starea de soc ar fi fost un chin si mai greu de suportat pentru tine...nu te mai gandi...ati scapat si asta conteaza cel mai tare...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Margott spune:
Doamne Mercedes prin ai putut trece! Cumplite clipe!Bine ca a fost cineva prin preajma sa va salveze! Cum zicea si Laura important este ca ati scapat si ca Bianaca nu a fost afectata! Ganduri bune si liniste iti doresc!
http://community.webshots.com/user/arcultro
gabitzam spune:
Mercedes, si eu uit instantaneu sa innot in secunda in care nu mai simt fundul apei sub picioare. Asa ca iti inteleg senzatia de groaza. Pentru tine si mai ales pentru Bia probabil te-ai speriat. Mie mi se trage de cand era copila, cand m-au aruncat alti copiii in garla, fara sa stiu sa innot, si era apa destul de adanca.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mygirl spune:
Tdi, iti tin pumnii, sa te ajute Doamne-Doamne sa scapi de toate bubele si sa te intorci repede si sanatosa la familia ta si la noi
.
Noi (adik eu si sotzul) de aseara facem planuri si tot noi le dam peste cap. Vacanta noastra multasteptata in insulele grecesti, in 2, aranjata de acum un an, pentru care am rezervat si platit biletele de avion s-a dus pe apa sambetei. Am juns la concluzia ca nu putem pleca fara Alex atata timp cat ea ramane acasa. Initial ideea era sa plece cu socrii la munte, sa nu ne simta lipsa. Insa ei nu mai pot pleca si nu o putem lasa ziua cu femeia si seara cu cine se apuca sau se ofera, ar insemna o suferinta prea mare ptr Alex, care nu va sti ce se intampla, care e obisnuita ca in fiecare zi la 16,30 sa venim de la serviciu. Nici acum nu pot sa-mi dau seama cum am privit noi cu atata usurinta plecarea asta...Daca aveam parinti sau bunici la tara, sau dc macar era obisnuita cu lipsa noastra cateva zile, poate era altceva. dar eu pana acum nu am fost despartita de Alex mai mult de cateva ore, cred ca mie imi este mai greu decat copilului...
Andoix, m-a induiosat tare mult filmuletul tau. esti o femeie fericita si implinita.
Aurasa, am vazut si puii tai ce frumos fac nani. Abia astept sa am si eu pereche, dar mai am de dus munca de convingere cu sotzul.
Noi am fost sambata la Carrefour unde a fost face-painting ptr copii si teatru de papusi. ALex a fost superincatata, am si filmat un pic din reprezentatie cu "dansul celor 3 purcelusi" www.dropshots.com/oanarules1
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Gwendoline spune:
Mercedes:ce cumplit,si eu sunt marcata de inec din copilarie era sa ma inec inpreuna cu soramea mai mica cu patru ani (eu am 25) si taicamiu,toti inpreuna la mare.Mi_am vazut moartea cu ochi si pe_a lor!!M_am trezit la mal in bratele unui om .De atunci nu mai intru decat pana la brau!!
Noi avem probleme cu adaptarea la gradi nu vrea sa stea ,sa se joace si nici sa manance,sper ca se va obisnui totusi dar in cat timp!
Gwendoline
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by loreen
Beatriced mersi mult de link...foarte interesant si deseara il pun in practica...
Extraordinara excursia voastra cu bicicletele...frumos tare ...si o sursa de sanatate 100%...auzi dar de ce nu-l ia Sebi pe Alex pe bicicleta lui?!
Ca i se rup spitele de la bicicleta ca a mai fost pus odata scaunul pe al lui si din cauza kg multe ale lui si cu Pifos in spate a ramas fara spite.. asa am preferat sa-l pun la mine!
Gabitza, ce frumosi sunteti mai... Imi place tare mult de Andrei. A crescut si s-a facut un baiat tare frumos!
Oana, ce domnisoara frumoasa pictata aveti voi. Ce bine ca a stat si a avut rabdare... Pupam la voi..
Ii puteti si ei lua bilet pentru Grecia... sau nu mai aveti cum? ca eu asa stiu ca ati putea sa-i luati si eventual biletele de avion le amanati si platiti diferenta de pret pentru ziua in care vreti sa plecati... ca acuma s-a dus 2 sept...
Am vazut si pozele de la Paris, nu stiam de ce mi se par asa de cunoscute imaginile la Versaille. Frumoase locuri. Mie mi-a placut mult gradina aia! superba. Si arcul e fain vazut seara! super
Beatrice, mami de
Alex pifos
Margott spune:
M-am uitat si eu pe poze!
Gabitza tare draguti sunteti impreuna! Sa fiti fericiti!
Oana un pupic pentru scumpa ta! Vazut-am si pozele de la Paris. Am fost si eu in primavara si am amintiri foarte frumoase. A fost superb. Nu am ajuns insa la Versailles.
http://community.webshots.com/user/arcultro