Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 26
loreen spune:
Buna dimineatza...
Olgutza din Canada la copii faceam eu referire ca la noi adultii am constatat ca am cedat in momentul in care am vazut liniile alea pe test...inaite de-acuma...stii mi-am dat seama de curand ca astia mici chiar cresc
Olgutza din America nu scumpa cea de la Neoset ci exagerat de scumpa...si nu abunda de o calitate nemaintalnita...
Cuscra very emotionant filmuletul si cu cat au varsta mai apropiata cu atat este mai frumos...cat priveste bataia sau comportamentul neadecvat in societate eu am recurs la alta metoda...vad ca nu pricepe ce tot trancanesc in masina o iau pe sus cand face fitze si o duc acasa...se jeleste, tanguie,boceste dar scap eu cu fatza curata si cu nervii relativ in stare latenta de prostitutie.Ma arde undeva de privire celorlalte mamici...a ...sa se uite una care are un copil exemplar care pricepe tot ce-i ceri si care respecta normele de conduita sociala...restul e gargara...
Dariana si eu am aceeasi senzatie de cate ori trec prin Pitesti...nici Constanta nu-i iubirea vietii mele eu fiind din Mures,dar parca e mai "vie" si "colorata"...dar stii cum se spune omul sfinteste locul...
Gabitza in pana mea am incercat jdemii de metode...tot la aia cu seringa am ajuns numa ca mai mult ma enervez ...si cand ma gandesc ca vreau sa-i dau cel putin 3 luni,imi vine sa il fac pe vena...
Iulia mare realizare...BRAVO
Andra ai baiat mare...in comparatie, Delia este mult departe ...in urma...cel putin asta lasa ea sa se vada...
M-a mancat undeva sa-i zic lu' al meu ca-i fac cioba de burta...o fi vaca ecologica si erbivora dar este o mare nesimtita...pute frate de-ti vine sa mori...sa se spele in pana mea ca-mi vars matele langa oala...
P.S. Flori care mai este viatza vostra?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Aurasa spune:
Androix - am vazut filmuletul de 5 ori. Un singur cuvat: Minunat. Si mii de pupici Georgiei, dar si lui Filip
Aurasa - mami de [url=http://s163.photobucket.com/albums/t310/Aurasa/Catalin/]Catalin[/url] si [url=http://s163.photobucket.com/albums/t310/Aurasa/Alexandru/]Alexandru[/url]
loreen spune:
Aurasa asta e fara cuvinte
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
OlgaTarziu spune:
Aurasa, Androix aveti copii superbi. Mi-ati facut pofta si mie de bb2. Glumesc. Se pare ca Tony va fi copil unic.
Laura si al meu ma inebuneste cu ciorba de burta dar asa ma fofilez. Mie nu-mi place deloc. Mai degraba mananc o cirba de vacutza.
Iulia super.
Cum mai e Agata, Nelia?
Eu tot le zic prietenilor sa nu compare copiii. Asta apropo de progresele inregistrate de unii si altii nu le au. Mai al meu a lasat suzeta la 11 luni, biberonul il tine strans. Nu cere intotdeauna la olita, face ca un nesimtit de multe ori si nici macar nu zice. Sau mai rau se urca pe masa si face acolo(s-a intamplat o data) sau in mijlocul baii si-l intinde pe jos- vorbesc de pipi. Deci e foarte departe de a scoate pampersul. Aici zic sa-i lasi in ritmul lor. Cand sunt pregatiti scoti pampersul in 2 zile. Vorbeste, turuie, nu intotdeauna cu sens dar la puzzle e pe spate. Iubeste Thomas, "citeste" carti dar nu are rabdare sa construiasca ceva migalos. E incredibil de dezvoltat motric. So what? Stiu ca are individualitatea lui individualitatea lui (pasiv agresiva
) si ca orice va face sau va fi il voi iubi ca e al meu. Pentru asta nu trebuie sa fie geniu.
Are Tony un prieten cu 1 an mai mare. Acum un an cand Tony avea 1 an si prietenul avea 2 era o diferenta incredibila intre ei. Ala turuia, era ce mai, briliant. Sa vedeti acum. Zici ca totul s-a incetinit. Diferentele se sterg incetul cu incetul. Nu mai mentionez ca Tony e cat el la inaltime si mai mare la greutate.
Scriu asta ca am vorbit cu cineva si zicea ca e stresat de progrele altora si nu-i vine sa vorbeasca cu parinti cu copii de aceasi varsta ca simte ca nu se "poate lauda" cu aceleasi progrese.
Mai hai sa ne traiasca piticii- a caror adevarata pesonalitate, capacitate intelectuala sau fizica va incepe sa se vada pe bune mult mai tarziu. Faptul ca vorbesc repede nu inseamana ca vor fi super destepti, ca sunt dezvoltati motric ca vor ajunge jucatori profesionisti de ceva, si care fac puzzle in draci arhitecti. Da noi ca parinti avem vise. Sa fie ei sanatosi si sa aiba o viata implinita ca e de inginer sau lacatus mecanic, presedinte sau actor. Eu personal voi accepta usor si sa fie o mediocritate, dar e medicritatea mea si sa fie un om bun si cu frica de DD
Tdi spune:
ciao fetele! iertati-ma ca nu scriu dar sunt intr-o stare mizerabila...noroc ca n-am vreun pistol la indemana!
ma duc sa vad ce face "musafirul"...deh, ajutor mi-a trebuit, ajutor am!
Album Alyssa
loreen spune:
Olgutza hai sa scriem o carte pe tema asta ca acelasi of il am si eu si nu pentru ca Delia cica nu s-ar inscrie in standardele nu stiu cui,care nu au nici o relevanta, poate doar orientativa...Exceptand momentul primei saptamani din viatza Deliei cand ma teroriza gandul ca este autista,sa nu ma intrebi de ce, sau daca are sau nu totusi ceva la stomac plecand de la rezultatul la morfo,am considerat ca am cel mai normal copil posibil si chiar ma doare fix nici acolo de reactiile altora "vai ce rusine ...inca are pampers...de ce nu incercati cu bataia...","si cum inca nu vorbeste...a...pai al meu la varsta asta facea integrame"," inca mai bea lapte la biberon...dar nu se poate i se deplaseaza dantura"( da ce puii mei dintii lui fii-mea sunt placi tectonice), " asa face mereu...cum o mai suportati..." Simplu ... asta inseamna dragoste neconditionata...sa poti sa-l iubesti nu numai ca este al tau si e din carnea si singele tau ci pentru ca exista pur si simplu ...si iubindu-l ai sa-l auzi vorbind chiar si atunci cand tace,ai sa-l vezi jucandu-se chiar si atunci cand doarme,ai sa-l vezi curat chiar si atunci cand este tot una cu noroiul...
Apropo ...merita sa visezi macar la cum ar fi sa ai doi copii...cine stie ...visand vei capata curaj si visul poate deveni realitate...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
loreen spune:
Tdi te pot ajuta cu ceva sa te simti mai bine?!Macar cu o vorba buna de genul : zambeste ...poate fi si mai rau
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
Aurasa spune:
Loreen - de obicei asa dorm la pranz.II culc pe amandoi, le mufez cate un biberon de lapte, respectiv apa si adorm. Privitor la biberon - nici nu ma gandesc sa ii scott bibele, sa renunte cand o vrea, oricum la masa si in timpul zilei bea din canita.Afara si cand ii e somn ii dau bibele. Si eu am ascultat impresii de genul celor spuse de tine si inca una: "2 baieti? ei, era mai bine daca faceai si o fata' de parca apesi pe buton: fata-baiat.
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
Cloreta spune:
Incredibil!
Niste cretini au taiat doua oi in spatiul ala cu batatoare pentru covoare, e plin de sange acolo, le-au umflat cu pompa ca sa le jupoaie si una era legata de batator la jupuit!!! Frate traim la oras?
Am niste poze si niste filme, te ia nebunia.
A venit politia si seful gastii a racnit sia injurat ca un dement, se uitau politaii la el, nici nu stiu ce au facut in final, pun pariu ca nu pateste nimic ala.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
patriciaRO spune:
Salutici la fete
Sambata 1 septembrie am plecat spre Roskilde, un orasel unde se tin multe concerte, in total dus-intors - 70 km, asa ca am bagat biciclete pana acolo pe o vreme relativ bunicica, apoi din soare - nori, un picut de ploaie, un vant care ne nervoza la maximum si pana acolo numai asa cu nori si ploicica mica am tinut-o... Ne-am oprit in drum sa mancam ceva si am dat de un loc de joaca de copii intr-un restaurant unde l-am lasat pe Pifos si nu mai vroia sa plece nicium, fiindca aveau detoate. Topogane, perne, televizor cu desene, masute, tuburi si tot felul ca na, daca stai sa mananci ceva copilul sa se joace. Si am papat ceva care se numeste cartofi copti cu sunca, ceapa, rosie si salata... Vai de capul meu o bunatate. Cand fac o sa dau reteta detaliata. Excelenta a fost...
Am ajuns in Roskilde in jur de 12, soare de numa, un orasel relativ curatel, simpaticut, cu tot felul de izvoare si alei meseriase, am fost nitel in port, sa vedem vaporul vikingilor, super tare, insa foarte scump biletul sa te plimbi cu el si apoi ne-am plimbat prin oras. In Oras ca pe la noi, multa lume la terase, magazine de tot felul, casute una si una si tot felul de sculpturi. Am gasit si niste vase imense cu niste inscriptii in latina pe ele, super reusite... Undeva langa gara centrala... apoi am facut drumul inapoi spre casa si pe drum am dat de mere, unde evident mi-am luat sa-mi fac o placinta, ca nu rezistam...
Una peste alta a fost frumos, extrem de obositor datorita drumului, ba urcai, ba coborai, iar eu cum am scaunelul lui Alex in spate este destul de greu si ma dor genunchii insa a fost super fain.
ROSKILDE
Si azi, duminica, am fost la cumparaturi intr-un mare Mall ca tot aveam maruntis de dat vorba aceia si de ce sa nu mergem...![]()
Am facut o praji de mere, din merele alea luate de pe marginea drumului, asa ca va invit:
PRAJITURA CU MERE
Beatrice, mami de
Alex pifos