Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 26
irinel2005 spune:
Trebuie sa ma uit din nou la poze, sa vad noutatile.
Deocamdata l-am vazut pe Vladi fara chica, total schimbat, dar un scump si jumatate. Baietel in toata regula.
Si-am mai vazut o mica minune, care dansa hora absolut demential, Daria de mamica Deea.
Azi e ziua lui Dan si e singurel, asa ca i-am pregatit un www.onetruemedia.com/shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url " target="_blank">cadou
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
monica70 spune:
GIO mersi, la fel si voua.Bravo pentru sofereala,nu stiu cand m-oi apuca si eu,desi mi-a deschis apetitul Anasebe,sa o vedeti ce le are cu condusul si prin Bucurestiul aglomerat 
IRINEL imi pare rau ca nu ne-am nimerit,intr-adevar s-a discutat prin telefon despre intalnire,nu pe DC si initial trebuia un pic mai devreme sa aiba loc,dar a intarzaiat trenul mai mult de-o ora.Poate cu alta ocazie 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
Biancas spune:
am venit rupta de la servici si m-a sunat doamna cu plasa de tzantari ca vine pe la mine..si am facut comanda in iunie
.
Sunt prea obosita sa gandesc, asha ca revin...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
quote:
Sunt prea obosita sa gandesc, asha ca revin...
Bianca![]()
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
lasa mai,n-o lua chiar asa,nu e chiar musai sa gandesti
Nu m-am putut abtine
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
maraki spune:
Bianca, iti vine plasa dupa ce a trecut vara
Trebuie sa-mi pun si eu in bucatarie ca imi tot intra viespii
Tocmai la etajul 7 vin 
L-am vazut pe Vladimir, este total schimbat dar tot frumos a ramas
Imi aduc aminte cat am plans si eu cand a fost tuns Angelo ( si nu era asa scurt )
Denisa sa iti dea Dumnezeu putere sa le poti face pe toate
Angelo este bine, rasfatat, mananca ok dar tot nu vorbeste ![]()
Ma uitam la stiri ce nenorocire s-a abatut asupra Greciei! In Peloponez au plecat si verii lui Giorgos ( sta mama lor acolo ) dar din cate am vazut nu era si Nafplio cu probleme.
revin, am niste ficatei in tigaie....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Bombonicaaaa spune:
Hello mamici !
Denisa felicitari pentru micutul crestin , sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de copiii vostri
Foarte frumoase pozele .
L-am vazut si pe Vladi
e tare frumusel iar noua freza ii vine super !
M-am amuzat teribil cu Marco in costumul de nasic
faina poza 
Despre noi ...toate bune si frumoase , Jasmine e o alintata si jumatate , parca devine pe zi ce trece mai obraznica
am fost ieri la un restaurant sa papam si mi-a scos par alb efectiv. A stat ea cumintica o vreme si a papat singurica cu furculita dar minunea a durat putin, pana s-a plictisit si a inceput sa se catere pe scaune, voia pe masa
si-a scos papucii si ciorapeii si a plecat fata la plimbare dupa chelnerita sa-i ofere inghetata pe care o papa ea , daca ei nu i-a mai trebuit s-a gandit fata sa fie darnica ...
Acasa nu mai zic , nu sta locului nici 5 minute parca e bagata in priza ,tot cu ochii dupa prostioare dar am si eu funn
ca ma pun in mintea ei , i-mi retraiesc a 2-a copilarie ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Giova spune:
nu mai pot....dupa ce a rupt-o pe sora-mea a trecut la mine si numai mama, mama si
. ma omoara. sa iasa naibii caninul pana nu ajung eu la nebuni.
fugim cu el afara, ca nu mai rezistam in casa.
Irinel faina prezentare.
Bianca eu nu as mai lua plasele acum...
maraki nasol....
pe diseara.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Nasol rau in Grecia 
La mine pica netul din 2 in doua minute si iar revine
,nu stiu ce lucrari au avut,sper sa isi revina odata ca si ieri a facut fitze,da nu chiar asa 
Mai, maica-mea ma dispera ca ceva nu-i in regula cu Diana,ca e schimbata,ca a slabit tare,ca e trista si nu vesela ca inainte si tot asa
Mie nu mi se pare trista deloc,doar mai miorlaita si fitzoasa: si acum in timp ce manca supa a cerut suc si cand i-am zis ca nu primeste decat dupa ce mananca, a izbucnit in plans si n-a mai vrut sa manance,nici supa nici cremvusti.Drept urmare am dus-o in patul din dormitor,i-am pus pe Bau si bibi la dispozitie si i-am interzis lui mami sa intre acolo,desi lalaia la usa mai sa planga si ea 
In cateva secunde n-a mai plans Diana ,dar tot n-am lasat-o pe mami sa intre la ea decat dupa vreo 3-4 minute.Atunci Diana a mancat cu ea in continuare cremvustii si n-a mai zis nimic de suc ![]()
Acum sunt la plimbare.Pai nu se pune ea cu mine
Ca m-am saturat de plans la comanda si tavalit pe jos! Hai ca in deplasare am mai lasat dupa ea, sa nu ne stie toata statiunea,dar c'est fini!!!
irinel2005 spune:
Moni, aceleasi probleme le am si eu cu Ilinca. Si-a cam luat nasul la purtare in acest concediu si s-a cam "mamoshit". Acum e la buni, pe care am instruit-o bine.
Nu mananca cremvursti? Aoleo, Ilinca, cum nu-i prea dau, tot timpul striga "clembushile, clembushile".
Dimineata, de cum se scoala, vine si-mi spune "plegateasca mama laptele, plegateasca mama laptele", ca un patefon stricat; dupa lapte ii mai dau cite ceva, iar daca o intreb ce vrea sa manance (rareori o intreb) imi raspunde fie "paine unt", fie "clembushi"
.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
monica70 spune:
In sfarsit am depistat poze de la intalnirea din Timisoara,cam putine!Si nu corespund standardelor,la capitolul mamici:avem detalii doar cu maini si picioare de mamici
Lasand gluma la o parte,Gio cred ca ti-ai gresit cariera! Fotograf profesionist trebuia sa te faci! Super ca intotdeauna pozele,da' ai si model fotogenic si idei cu carul 
Eram curioasa care e mai blond dintre "nordicii sectei" si parca invingatoare la puncte e Clara!
Vad ca nu-i nimeni p-aci,ma agatzam disperata,nu de alta,dar am un morman de haine de calcat
si nici o scuza sa nu ma apuc de ele