Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Giova, montajul l-am facut azi noapte contra cronometru, prin urmare nu-i asa fain ca al tau, dar mai lucram la asta.
Pana am selectat din vreo 5 mii de poze, mi-au iesit peri albi. Ca noi, cind facem poze, le descarcam pe toate pe calculator si cu asta basta. Sunt toate la gramada, inclusiv cele care nu sunt clare sau n-au iesit bine din alte pricini. Trebuie musai sa fac ordine prin poze, sa selectez ce ramane si sa le pun pe CD-uri, ca m-oi trezi ca face bum calculatorul si raman fara pozele familiei.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare fetelor, ati scris cam multisor am citit si eu dar e cam mult pentru memoria mea obosita sa retin mare lucru
Moni bine ati venit, am vazut pozele , foarte frumoase, v-ati plimbarit nu gluma...fain de voi.
Denisa sa va traiasca micutul crestin, frumoase pozele de la botez, Emma a fost o frumoasa.
Cosmi
Astery multumesc de intrebare, sunt bine doar putin mai balonata... la Razvanel.
Anymony faza cu cearceaful
Giova la Marco sa ii iasa repede caninul , frumos nasic....La multi ani fericiti !!!
Bee tu esti o graviduta tare sexy
Bumbito sa ne mai dai de veste din cand in cand
Toanca la Mateias, buna reteta de vinete cu pui , maine cred ca am sa trag si eu o tura...cam scump e cursul ala de innot
Irinel frumos cadou i-ati pregatit lui tati.
Anasol deci va pregatiti de venit spre casa... la David.
Ingrid la Diana , imi pare rau ca a picat asa de rau, bine ca e bine si nu a patit nimic.
Maraki si eu stiu ca daca are probleme cu burtica nu e bine sa ii dai iaurt, mai bine branzica sau cascaval.
Pufumic la Vladimir cel frumos, te-am vazut din toate profilele
Bombo, Bianca, Irinutza si restul

No, ca am retinut cat de cat ceva...

Mergi la inceput

Moni, hai ca te salvez eu. Dai o bere.

ingerasul lui mamica

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINEL m-ai salvat momentan .Diana nu pot zice ca are ceva preferintze asa mari,in afara de cioco,bombo si sucu' ! Mananca si cremvusti,dar nu-i lesinata dupa ei,parca mai mult ii place carnitza "cane" cum zice ea. De fapt mananca tare dezordonat,ce sa ma mir,ca asa sunt si eu.Odata mananc ca un lup,odata uit,n-am chef sau rontzai doar cioco.
Acum caut sa ii cumpar ceva pungi cu cereale sub forma de "boboane" adica maro,mici si rotunde,ca din alea manca la greu dimineatza la mare si in tren a papat de la o tanti.Deci alea vreau sa i le dau pe post de "boboane" .Care imi poate recomanda ceva mai sanatos,nu ma deranjeaza cacaoa din ele,doar alte minuni sa n-aiba.Ai mei au ceva d-alea ieftine la magazin,de la Transilvania,dar nu vreau sa ii dau din alea.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Moni, cum ii pregatesti carnea? Eu ii fac fie la gratar, fie in cuptor, in tava de teflon, fara ulei (de fapt, ung doar carnea de pui cu un strop de ulei). As vrea sa mai diversific si eu (nu doar carnea, ci si modul de preparare).
Cu cerealele ce sa zic, decit bomboane tot mai bine din alea de care zici tu, desi eu citeam ca nu-s decit niste chestii expandate. Cica e bine sa le dam cereale integrale. Baiul e ca "celeale" noi mancam doar din alea la cutie, pentru copii, cu iaurt de regula. Cerealele integrale nu-s prea grozave (mie una nu-mi plac, dar mai stii, poate copilului o sa-i placa).

ingerasul lui mamica

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetele care v-ati mutat pozele de pe Yahoo...Cum ati procedat????? ca eu sunt cam pe spate...inca nu m-am prins care e treaba.

Ali7+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

parca cei de la nestle au cereale integrale, iar nu doar rafinate.

ingerasul lui mamica

_

_

Mergi la inceput

Pai noi nu gatim special pentru Diana.De obicei ii dau carne de pui sau peste,dar gatita ca pentru noi.Adica fie carne de pui fiarta din supa,fie facuta la cuptor cu ulei (eu bag in mine ulei,unt ... doar doar ma ingrasa da' nici o sansa si fiica-mea la fel ).Fie fiarta si apoi trecuta prin ou si faina adica "pane".Pestele sau prajit cu faina +faian de malai direct in ulei,fie facut la cuptor,tot cu ulei Ce dietetica sunt,nu ? la mare a bagat la greu carne de vacutza din ciorbe,ca mai mult din alea am consumat . Acasa cumpar rar carne de vita,tot zic ca iau,dar uit.De obicei toata vara bagam la supe sau ciorbe mai mult numai din legume cu smantana,asa ca nu prea gatesc cu carne.Iar iarna mai mult carne porc mancam ... Dianei i-am dat si carne de porc in sarmale, chiftelutze sau perisoare,evident in cantitati mici, ca papa ca o matza.Cred ca daca n-ar fi mami - mai carnivora din fire,nici atat n-ar manca Diana carne,dar ea tot imi aminteste sa ii fac,sau imi aduce pentru ea gata facuta.
Cu cerealele,nu-s genul meu,dar ei ii plac alea de la Milupa instant,care au in ele lapte,iaurt si fructe cica (arome banuiesc).Amesteci cu apa si gata.A rontzait si cateva gen fulgi la mare,dar tot alea gen "boboane" ii plac,ca-s dulci si e convinsa ca-s "boboane",na! Chestie psihologica

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Moni, ai incercat cu "pocon"? Poconul este popcorn. Daca il si faci faci acasa (ai grija la porumbul MG, care a invadat piata de porumb din Romania), e super. cereale integrale 100%.

ingerasul lui mamica

_

_

Mergi la inceput

Merg sa-mi trag o maioneza ca mi-a adus mami vinete proaspat coapte

Mergi la inceput