Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pai poate se indura Gio de noi,ca eu la starea in care-s,cine stie ce boacana fac
Si culmea culmilor coeficientul intelectual cica e spre maxim,da' nu ma simt
PUFU distractie placuta si alergare placuta lui DABI 1 si 2 Iar cu barca ... atunci m-a batut soarele-n cap

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Denisa, sa va traiasca micutul crestin! Frumoase poze.

Ingrid, imi pare rau de cazatura Dianei. In afara de asta, mi s-a cam facut pielea gainii cand am citit...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

ANYMONY era fain sa gasesc asa set.Pe astea vreo 20 lei am dat parca.
Mai distractiv o fi cu rochia Vreau una simpla,ieftina si un pic sexy. Am doar una bleu-argintiu,lunga,mulata,cu bretelutze,dar am mai fost cu ea acum trei ani la o nunta si vin cam aceleasi neamuri Acum ma gandesc sa gasesc una verde-gri(eventual + argintiu).Abia astept sa ma benoclez dupa ele,ca doi ani incoace nici nu mi-am aruncat ochii spre vitrinele cu asa ceva .
Si mai nasol o fi cu freza,acum arat ca naiba,nu e nici scurt scurt,nici lung,ci doar ca o capitza creatza zbarlita rau. Voiam sa il las sa creasca un pic,dar nu stiu cat ma tin nervii sa il suport in perioada de tranzitzie

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Copilul meu ma disperaaaa. E treaz de la7 si nu se lasa dus la nani nici la ora asta. Innebunesc. Si asa sunt plina de draci ca n-avem apa calda. Centrala e stricata si Radet-ul in revizie.

Maine ma intalnesc cu Anasol si nasa ei, cu copii, poimanine facem o intalneala singure, ca fetele.

Am pus si eu poze, daca apucati sa va uitati. Eu am mari restante. Special pentru Bianca, am pus poze cu mine din fata, profil, semiprofil, spate, din cap pana-n picioare, fara picioare etc

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Doamnelor- multumimi de aprecieri.
Gio-multzi ani fericitzi si bafta la arad.
Da am avut altzi nasi, asa am vrut noi, motivul principal fiind ca cei ai Emmei au 2 fete si cev greutatzi financiare iar cei ai lui Alex au un baietzel de 7 luni si sunt mult mai calmi si mai meticulosi, cum il simt eu pe Alex, deocamdata.
Moni-mai am de dat jos 4kg, dar nu ma grabesc ca stiu ca se vor duce.Sper azi sa vad sieu mai multe poze cu Dia, am reusit sa vad doar o parte.Alex nu va face ochii albastrii, desi avea sanse mari, i se inchid pe zi ce trece, cred ca vor fi negri ca ai mei.Si deocamdata eu il vad ca seamana cu mine la cap, ochi, sprincene si la nas si gura e sora-sa, deci implcit tasu-sanatosi sa fie insa.
Maraki- ce mai face ginerica?
Incerc sa mai citesc inainte de ora de masa a lui Alex, ca am o groaza de treburi pina pleaca mama, dar sper apoi sa mai respir un pic ca din 10 sept, Emma merge la gradi 3 zile pe saptamina- luni, miercuri si vineri.Ii va fi mai bine acolo cu copii si program de acitivitatzi, ca acum nu are rabdare mereu sa stea cu mine sa ii dam papa lui Alex, chiar dc in timpul ala ma joc si cu ea sau ii citesc cartzi.
Deci pina pe 10 sept mai am de gasit covor pt camera Emmei,cumparaturi pt ai mei de facut, acte o tona, ca apoi scap sa le mai fac eu si curatenie generala, toate astea printre cei 2 copii si programari la medici pt ei si mine.
Fug la datorie si sa imi fac analizele de tiroida.
Va pupam si o zi buna.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

DENISA spor la treaba,nu stiu cum mai potzi
PUFU e jale mai cu lipsa de somn,trebuie sa faci ceva !
Eu am noroc ca Diana adoarme pe unde apuca: in tren,autobus,in carucior chiar daca nu se lasa pe spate,pe iarba la umbra Da' tot mai bine in patul ei.Ieri a venit de la plimbare pe la 13 si s-a dus frumusel si intins i-a luat pe Bau,bibi si s-a urcat in patul din dormitor zicand hotarata: "NANI PUIU MAMI" Era inca incaltzata ... A dezbracat-o mami si i-a dat supa direct acolo in pat,ca era zombie de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici
eu am avut super tb azi ca mi am terminat lucrarea iar maine sper sa o pot preda, noroc cu matusa ca mi a scos o la imprimanta de la munca ca altfel ma costa cam mult ca erau 200 pagini si tb in 3 exemplare plus indosariatul asa ca....sa traiasca matusa
am fost si la cumparaturi fara copii ca au stat cu mama(era in drum magazinul cand am fost sa duc cd)si le am luat pantofi si le au venit super iar BIANACA a fost super incantata ca erau unii pe care i vroia demult

STEFAN ...e bagat in dulapul cu jucarii le a scos afara , papa bine dar caninii inca n au dat

ANYMONI ce nora dezastru am....aaaaaa stai....parca i ai facut ochii dulci lui MARCO a lui Giova??????????
MONI lasa fete ca sa vezi ce iti reamintesti tu de servici sa treaca o zii doua
PUFU super baiat

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si eu, drumul ok, nu am depasit decat cate o masina la fiecare drum, in rest am mers cu o medie de 90-100 la h, si am ajuns in 45 minute la magazinul Teba.
acolo plin de haine...dar multe de vara. eu i-am luat 2 perechi pantaloni de trening, o bluzita si un body la 14 roni. mai vreau sa mai merg cu o prietena , dar mai incolo, cand primesc haine de toamna, mai multe.
am stat in belitul de aeroport o ora ca a avut avionul 30 min. intarziere si am ajuns si eu mai repede. dar si-a luat bagajul si in 10 min. am iesit din Arad, iar la 15.30 eram la gradi la marco.
Barfa? nu se face la intalniri .....sau cel putin asa cred, se face in privat iubitelor. si nu sunt singura barfita cu siguranta, dar sa lasam balta subiectul asta.Cum a zis maraki, sunt perfect de acord cu ea, e multa rautate in unele din noi.....
Bee, Moni la cati mai multi ani impreuna si fericiti!!!
Bee stiam eu ca am uitat sa-ti zic ceva...o mai frumoasa decat tine nu am vazut, zau asa, tare bine te prinde postura asta. se vede fericirea pe fata ta.
Denisa am inteles. spor la treaba.
Cosmi de ce dai cu calculatorul dupa mine? esti nedumerita? lasa ca daca vorbeai si tu de toale de forma si de lucruri scumpe, dar de calitate si tu erai pe lista neagra, sau poate esti si nu stiu eu....
Pufu ai tuns frumusete de baiat? pune poza sa vedem noua freza...
Poze din contul comun...cine are timp si chef sa le transfera sa o faca, caci eu nu prea am timp si rabdare de acest gen. oricum nu s-a mai folosit adresa aia de pus poze.
Any asa erau si aici...o groaza de tricouri, pantaloni scurti, toale de vara, dar marco are multe, asa ca am cautat de toamna si erau cam putine.dar .... prind experienta in afara orasului si mai fac drumuri dintr-astea.

fug sa mai stau la o poveste cu sora-mea, caci maine dim. merge spre Alba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Salutare fetelor.
Am ajuns si noi acasa, de fapt vineri ne-am intors de la Bucuresti. Saptamana asta sunt iar singura acasa, Dan la Bucuresti, Ilinca la mama.
Imi pare rau ca n-am aflat de intilneala din Bucuresti, ca eram acolo. Si chiar in acea zi am fost si noi in Parcul Tineretului (dupa poze, acolo se pare ca v-ati intilnit), dar ceva mai devreme. .

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irinel si bine ai revenit. pe forum nu s-a scris de nici o intalnire de aceea nu ai aflat. probabil s-a facut atunci pe loc, nu stiu.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput