Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
B_Zara spune:
Buna fetelor,Sint mamica unei albinutze de 5 luni si ma alatur voua, pentru a cere diverse sfaturi si pentru a impartasi pareri.Noi am inceput de 3 zile diversificarea, cu suculet de fructe si cereale. (o alaptez si ii dau si completare cu formula Humana 2). Nu sint deloc impacata cu cerealele pe care le-am luat: Nestle 5 cereale, fara lapte. Fi-mii nici atit nu ii convin. Insa ma gindesc ca e datorita faptului ca e un gust nou si pentru ca ii dau cu lingurita (mi-am propus chestia asta!).Voi ce cereale folositi pentru puii vostri?In privinta sucului de fructe, pediatra mi-a spus sa incep cu 5 ml si sa cresc in fiecare zi cantitatea cu inca 5 ml. Il inghitegreu, dupa ce se strimba si ofteaza, de zici ca ii dau sa bea pelin. Credeti ca e ok daca pun sucul in lapte?De asemenea, sint curioasa cam ce cantitati papa bbii vostri!Multumesc
kmi78 spune:
AMMAdraga, sa ne traiesti sa fi sanatoasa, vesela si fericita alaturi de cei dragi tie!!!
la multi ani si micutilor din stup care mai adauga o lunisoara, va pupam pe toti!!!
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
roxanici spune:
Ammoooo, La Multi Ani
sanatosi si fericiti alaturi de Luca si fratii si surorile lui ![]()
nu stiu daca v-ati intrebat daca am lipsit ca nu am citit nik din urma. Laptopu meu a zis ca am viata prea monotona si a crapat. Acu merge cica....mai am de muncit la el (panaa acu au muncit altii) dar l-am facut sa ii mearga netu ca nu mai puteam fara voi. ![]()
revin dupa ce alea alea cu raresu...
...chiar ca da dependenta forumul asta...am fiert astea 2 zile...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Kitty spune:
Desi imi crapa capul de durere si m-am certat urat cu barbatii mei de acasa (si cel mare si cel mic!) ca ma trateaza ca pe o menajera (ca doar sunt in concediu, nu?
), nu ma pot abtine sa nu iau o pauza sa spun
sarbatoritilor zilei, ca-s multi
si de soi!!
si nu ma pot abtine sa nu plagiez dintr-un subiect de pe forumul de generale, cineva a postat inscriptiile de pe un tricou pentru tinerii parinti (bazaiti toata ziua de diferite persoane binevoitoare):
* copilului meu nu-i este frig
* ii place sa stea pe jos
* n-o sa-l traga curentul, chiar daca nu poarta caciula
* apropo, copilului dvs. nu-i este prea cald?
* copilul meu nu suporta sa fie abordat de necunoscuti
* nu vrea bomboane
* nu-si doreste un fratior sau o surioara
* ii iubeste la fel de mult si pe tati, si pe mami!
Noapte buna, ca dimineata devreme trebuie sa plec la copt de vinete ...cu amandoi copiii dupa mine
!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
Rebiana27 spune:
La multi ani Amma!!! 
Bun venit B_Zara!
Fetele, Luca e bolnavior!
Am fost la dr pt ca pe langa faptul ca de dimineata a vomitat, a facut si febra si a mai vomitat si spre seara. Cand zic febra zic 39,5; 38,8; 38,5. Dr l-a consultat si a stabilit ca are febra diareica de tip infectios (sau cam asa, ca eram destul de aeriana de teama si n-am retinut denumirea chiar bine), o bacterie ar fi de vina! I-am dat Eferalgan eu iar la spital i-au mai dat si amoxicilina si metoclopramid. Sper sa-i scada febra... dupa siropuri scade si peste un timp creste iar. Nu prea mai mananca si oricum nu am voie sa-i dau decat mucilagiu de orez si ceai de menta (desi nu mai are scaune moi, ca nu a avut chiar diaree).
Poate mai intru maine...
Pup fetele si bebeii!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
elyanne spune:
La muuuuuulti ani Amma! 
Roxanici tocmai ma pregateam sa te chem si io la apel... vad ca aprusi...
Paxela unde umbliiiii? A zis ca pleaca pe undeva? Ca io n-am retinut...
Sanatate multa piticilor bolnaviori!
sa va faceti bine repede si sa nu mai va stresati parintii cu de-astea...
Sherbi si io am avut tentatia sa ii incalt la un mom dat. Da' am stat si m-am gandit ca o sa umble toata viata incaltati... si uneori io as umbla in picioarele goale pe strazi... Asa ca inca ii las cu de'stele in vant... cat se mai poate
Sa se simta si ei bine...
Fiecare cu piticii lui 
Kitty
mi-a placut!!!
B_Zara bine ai venti in club... Mai multe detalii despre voi! 
Io le dau Humana... vad ca laptlele e Humana... de ce nu le dai si cerealel la fel?
Cu nestle stiu de la mandra, ca nu se dizolvau bine... poate s-au schimbat lucrurile intre timp... da' io am ramas cu parerea mea te atunci si nu le-am luat cereale Nestle... in schimb laptele e Nan, de la nestle ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
arissa spune:
Amma, multi ani sa traiesti, sanatate si viata linistita!
Sa ne traiasca si bebelusii nascuti pe data de 23!
B-Zara, bine ai venit. La diversificare sunt si eu novice asa ca nu prea stiu sa te ajut. Poate raspund fetele cu mai multa experienta.
Rebiana, ce ghinion cu Luca, sa se imbolnaveasca! Sanatate, sa se faca bine cat mai repede.
Azi am fost cu fata la masurat-cantarit. A luat doar 300 de grame luna asta. Este posibil ca laptele meu sa nu-i mai ajunga sau sa nu fie destul de hranitor pentru nevoile ei, nu stiu. M-am hotarat sa incep sa o obisnuiesc treptat si cu alte gusturi, desi speram sa alaptez exclusiv pana la 6 luni. Asa ca azi i-am dat cateva lingurite de suc de morcov, pe care le-a inghitit dar s-a strambat ca atunci cand ii pun o picatura de lamaie. Doctorita e in concediu, nu a apucat sa ma consult cu dansa, asa ca o diversific de capul meu.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
lilidana spune:
Rebiana,il pupam pe Luca bolnavior
,sa-i treaca repede,ai grija de el.
Kitty,sa nu-mi spui ca faci zacusca !As manca si eu
,dar n-as faceee...Spor la lucru,te ajuta cineva?,ca o sa-ti fie greu cu copiii.
Martutza,si eu vreau sa-i cumpar scaun de masa lui Davidutzu',zilele astea si chiar m-am gandit sa iau unul solid ca am trecut de 8 kg,suntem la categoria "grea"
.
Kmi,cu ce noutati o mai servesti pe domnisoara Timi?Noi nu prea am mai avansat,tot cu morcov,dovlecel si mere ne "luptam",plus cereale,favoritele lui.Cu piersica nu vrem sa ne acomodam,inca...
M-ati facut curioasa cu mirosul picioarelor,abia astept sa-l adulmec pe David cand se trezeste,ca eu n-am observat nimic,desi ii pup des piciorusele...
Lumi,ce vanjos e George!David al meu e cam moale,nu se impinge in picioruse decat tare slab.
Bianca,si David mai da afara laptic si chiar si mancarica,nu mult,depinde cat a mancat si cat de repede a terminat portia ,ca el e cam nerabdator,de felul lui.
Stefanyia,iar ai fugit la piscina? ![]()
Uram si noi la multi ani celor sarbatoriti azi,23 si maine 24,multa sanatate si pupici pe obrajori. 
kmi78 spune:
Lilidana, nu prea mai stiu ce sa-i dau, ea mananca la inceput dupa care isi face greata, dar la inceput mananca deci nu stiu poate asa se manifesta ea cand nu-i mai trebuie;
azi la 11 i-am dat mar copt cu biscuite iar la 17.30 i-am luat si eu mancare la borcanas de la Humana cu morcov cartof si mazare numai asa am gasit prin zona mea ; a mancat la ineceput nu pot zice nu dar nu cum am auzit la unele dintre voi ca mananca un borcanel o data ; astea sunt si mai mari probabil mai mult de juma il voi arunca ca zice numai doua zile de la desfacere
Timeea mai are inca 80 gr pana ajunge la 6 kile si ea, iar pe la voi aud ca au deja 7 si sunt mai mici
Eliana, baietii tai au intrecut-o pe Timi , da' nu impreuna![]()
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
Amma23 spune:
Fetelor, multumesc mult de urari.La fel va doresc si voua, multa sanatate, fericire alaturi de copii vostri scumpi.Numai bucurii sa va aduca

Bianca, al meu detine recordul la dat afara, ca sotul nici nu ma lasa sa zic ca vomita, zice "da afara".Daca aude cuvantul vomite dispera, si el si eu.Stai linistita ca nu-i nimic.E foarte bine, grasunica.
Picioare putzicioase, si noi. Si transpira fooarte tare, in palme si la talpi, de asta.
Azi mi-a mai facut o bucurie copilul meu iubit. Dupa ce ca toata ziua n-a dormit decat vreo doua ore, in seara asta a adormit singur in patutul lui.eu l-am pazit din patul nostru, s-a jucat vreo 20 de minute si a cazut la datorie. Asa ca nu-mi incape inima in ^piept de bucurie.Pt voi nu e important, ca ai vostri dorm deja singuri, dar la mine era problema, daca va amintiti
.Asa ca, va rog, laudati-ma .
De ziua mea n-am serbat nicicum, a fost o zi ca oricare alta...imi dau seama ca nu ma mai prea intereseaza de mine.Noroc ca am primit cadouri , ca de nu nici nu stiam de ea.Altadata, daca nu ieseam mai faceam o cina romantica, o maslina, ceva.Acum parca abia am asteptat sa treaca.Si nu ma simt frustrata din cauza asta, e cineva muuult mai important:-)
Pup fetele, noapte buna
Ama si Lucas 12 Martie 2007