Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ne laudam si noi aici cum stam in picioare
http://community.webshots.com/album/560386125NomWJM?start=12

George Catalin - 19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Lumi zi-mi si mie cum ai reusit sa-l pui pe George in picioare sa stea la poza.Pupa l-ar mama pe el de baiet cucuiet ca e dulce tare in poza aia...

Doina si Victor tot ca Radu baga degetu in gura pe la marginede-i zic uneori sa nu-i iasa maselele intai ca-l bag in carte recordurilor.Oare nu-i doare cand rod asa...???

Roxanici.....helloooo..pe unde umbliii???

Fetele Sonia vine acasa luni.A luat in greutate.Are 2550g si sta deja cu mami in camera nu mai sta in spital.Dumnezeu ne-a ascultat rugile.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

LA MULTI ANI !! pentru sarbatoritii zilei

Despre picioare mirositoare- am observat si eu la Amalia, dar ea da toata ziua din picioare si transpira de numa. De altfel ea transpira in palme si pe talpi, in rest rar cand transpira la ceafa.
Diversificare- noi mai avem pana la 6 luni. Desi e hranita mixt, doctorul a zis sa asteptam pana la 6 luni. La 4 luni avea 7,2kg si 65cm.

Acum durerea mea e ca de vreo cateva zile nu prea mai vrea laptic de la mine. Nu am schimbat nimic in alimentatia mea, nu am rusi, deci nu stiu ce ar putea fi. Am zis ca o las 1-2 zile doar pe formula si intre timp eu sa arunc laptele pompat.
Sa va intreb, copiii vostri, care au scuipat lapte de mici, mai fac asta si acum? Amalia ma scoate din minti, dupa fiecare masa imi da laptic afara. Partea neingrijoratoare e ca nu plange(ca Maria tzunei) cand face asta. Ea rade si scoate laptic. Sper dupa ce o sa intoducem solidele sa numai fie asa.
Va las acum, ma duc si eu sa mai dorm un pic langa puiutul meu, ca a adormit la loc dupa ce a mancat de dimineata.
Pupici!!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Nickol_f mai innebunit ce par are fata ta...cu cine seamana minunea mica?

ElenaGiulia...??? Ati terminat concediul? E totul bine pe la voi? Ce face Arthur?

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Bianca nu te necaji.Victor a dat lapte afara chiar zilele astea si a dat si supa....se mai intampla la surplus...sunt inca lacomi si de multe ori sug in nestire doar sa stea mai mult la tzitzi.
Pentru lapte bea multe lichide 3-4 litri si pune fata la san mai des.Si eu am patit-o zilele trecute si l-am pus pe Victor si la 2 ore sa bea...pompa scoate mai putin decat trag ei...

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Martutza, tacsu e de vina.El l-a pus si m-a strigat.Eu doar am imortalizat si m-am topit de dragul lui.

George Catalin - 19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

lumi, sunt socata . nu-mi vine sa cred. al meu nu sta in fund, in picioare nu impinge deloc daca incerc sa-l proptesc si isi balangane capul precum catelusii pusi in spate la masina. george e un flacau in adevaratul sens. sa-ti traiasca si spune-ne si noua cu ce-l hranesti de e asa voinic?

da chiar ,roxano! nu intri tu sa iti urezi baiatul? sper ca esti ok, ca tu esti absenta motivata de fiecare data.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

martuza, magdutah s-a mutat in alt oras!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

sherbi, si mariei ii put picioarele! chiar dc o tin desculta si e spalata in fiecare zi! cred ca e din cauza ca le are tot timpul umede... transpira si ei!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

m-am mai linistit atunci. credeam ca al meu e mai cu motz. mi-era frica sa nu aiba vreo ciuperca ceva, desi nu au de unde lua la varsta asta, dar vb elei parca, la cata lume ii pupa pe picioare sunt satula. eu sunt mai rusinoasa de fel si nu pot sa ma iau de oameni daca-l ating pe manutze, fatza etc.
aveti vreo replica haioasa care sa le taie "pofta"? ca eu stau cam prost la inspiratie exprimarea mea e cam taioasa.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput