Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

laura - iti multumesc pentru sfaturi. Am omis sa spun ca Madalina e cam reticenta in privinta interviurilor televizate de aceea am decis sa ma orientez asupra presei scrise. Sunt constienta de impactul avut pe TV, insa daca asta e dorinta ei, deocamdata, am sa ma conformez. Si am scris deja si a Formula As. Si pe pusti il cheama Darius, dar stai linistita, nu m-am suparat. Astept cu emotie sa vad daca imi muta subiectul la umanitare. ii tot dau refresh si degeaba...

Matei a invatat care e icoana de pe desktop unde se ascunde jocul lui preferat. Si pentru ca tot face kk in chiloti, am decis sa-l pedepsesc si sa ii mut directorul cu totul. Acum le-a luat la rand pe toate care aveau iconita de director, da click cu mouse-ul si apoi enter ca sa intre si cauta sa isi gaseasca josul. Cu greu l-am convins ca nu mai e, ascunzand directorul cu jocuri inalt director...Doamne! unde am ajuns!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Lili, multumim mult de tot de oferta... O sa mergem la doctor saptamana asta si o sa-l intreb de Gaviscon. Daca isi da acordul vedem noi cum il luam.Poate cu ocazia asta mai dam o fuga pana la mare....Mai ales ca am slabit si eu un pic...asa cat sa imi vina cheful sa fac plaja..:

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Laura, sper sa nu te superi, ti-am copiat si eu meniul ca sunt in super pana de idei.
Ma bucur ca v-am mai citit Laura si Maryela. Maryela, sper sa fie bine cu bebe.

Lili, poti eventual incerca la presa scrisa (eu zic ca mare impact are Libertatea - toata lumea il citeste in metrou pt ca acolo se vinde, desi e o porcarie de ziar - , J. National, Ev. Zilei - astea sunt cu arie mai larga asa ... restul cam au publicurile lor) si daca merge bine poate prinde si Mada curaj. Si sa stii ca la Acasa poti vb si tu, nu trebe sa vie Madalina.

Messa - inca o steluta adaugata la tine din partea mea. Nu e de mirare ca esti asa un om super, ai trecut prin f multe.

Raspunsul meu la intrebarea mea (ce aiurea suna ...) este ca cel mai greu mi se pare cand Matei este bolnav. Atunci nu am chef nici sa mananc nici sa zambesc, nimic. Si inca o data deci mi se pare f greu sa ma mobilizez si sa fiu numa zambet, daca stiu ca el nu e bine, chiar daca lui ii face si mai rau sa ma vada trista. Sper sa ma invat si, si mai mult, sper sa nu fie cazul de astfel de situatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele, neata!

am citit vreo 10 pagini, cat tin minte o sa raspund, cat nu - ori va suparati, ori ma inteleget!!!

deci, am fost la mare, a fost bine, am ars ca dracu, am dormit mai mult, am mancat, ma rog distractiile de rigoare, am stat 3 zile, eri am ajuns acasa... credeam ca nu mai ajung, nu va zic cu ce viteza am condus... ce pipi, ceai, cafea?! Nimic! A vrut al meu la wc la un moment dat - i-am zis clara "faci acasa"!!! credeam ca nu mai ajung s-o vad pe moatza!!! Diana a fost bine, nu a avut treaba cu lipsa mea, a mancat mai rau!
azi am fost la dr. sa vedem cat avem la 7 luni - deci 7600, si 70.5 cm. in rest numai de bine - rosu in gat de asta nu a mancat, dar nici febra nu a facut... dar eu cam eram sigura ca are rosu in gat... intuitia o fi!!!
In cateva ore plecam la munte, la Slanic Moldova pana miercuri, cu tot cu antibioticul dupa noi, am invitat-o si pe Daconst insa nu stiu daca se hotaraste ca e prea departe pentru ei, iar ea a prins frica pentru drumurile Romaniei dupa ce e avut un incident aiurea!

nu stiu ce sa mai zic de noi...

Eli sper sa ne intalnim we viitor la Glati, eu am ceva planuri de plecare (vine taica-meu acasa si ziceam sa mergem sa-l vedem) dar inca nu e batut in cuie.

Ylilimic - mai eu am vazut poze cu Darius, nu vreau sa comentez ca e multa durere.... cu toate astea cred ca am mai pierdut unele noutati legate de el. daca ceva mai trage-ma de o maneca si mai zi o data, ca eu sant cam fugarita acum.... Mama ce merg fratii, fata, da da-le cate o carpa in mana cand se plimba ei pe jos... ca ai avea un ajutor mare!!! Sa faca si ei doua lucruri odata. aa si cu dormitul... fata ce naspa e asa, cred ca trebuie nervi de otel... eu cam cedez repede, depinde cat poti tu suporta.

Catalina - de ce imi este frica? Anturaj (sper din tot sufletul sa poate faca diferenta intra bine si rau), mi-e frica de masini - Diana e inebunita dupa masini dar am zis clar ca nu o las cu toata durerea ei si a mea sa faca scoala de soferi pana la 20 de ani...(daca o sa-i placa in aceeasi masura) ... de ce? ca si eu am avut permisul mai tarziu de 20 cand deja incepeam sa inteleg ca doar o clipa de neatentie (nu mai vorbesc de figuri si alte alea)ne despaerte de sicriu. mai multe sant de care mi-e frica... dar acum nu mai intind...

unde e mai greu cu Diana, ... pai cel mai greu e ca eu am fost super mobila iar acum stau acasa si din cauza asta de multe ori ma sufoc, nu era luna sa nu fi fost in Iasi, odata la 2 luni in Suceava, de 2-3 ori pe luna la Bucuresti, 1 pe luna minim la munte... Si ma inervez eu pe mine, ca am o femeie foarte buna care ar sta cu fata acasa (mai ales ca o mai platesc si suplimentar)dar nu ma lasa inima... s-o car s-o chinui nu vreau, s-o las tot nu vreau... bai ce bine e sa nu fii chiar asa mamos.

fetele va pup
am plecat la marmacie... sa cumpar pentru rosu in gat si revin poate
sa vad ca vad ca la firma se lungeste treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Fetita mea Bianca Ruxandra este nascuta la 01 ianuarie 2007, ora 13, 3.100 grame si 48 cm. Nastere normala, fara epidurala.
Acum avem aproape 8 luni, 71 cm si 8800 gr. Primele cuvinte: tata, apa, papa, opa si MAMA !!!!!

Are ochi albastri si pufulet blond.

Mama de Bia

Mergi la inceput

Laura, stiu ca nu ai timp mult de forum dar poate imi zici si mie in 2,3 cuvinte cum faci spanacul, piureul de legume pt pui si dovlecelul umplut. Te rog mult. Eu fac colectie de retete pt ca dau chix cu mancarea de la pranz din ce in ce mai des. asa ca tre sa fac cu cartea in fata ca altfel nu se mai poate. sunt f dezamagita de mine la faza asta.

Marina, ai dreptate, de cand au aparut bebeii chiar simtim ca viata noastra nu ne mai apartine ca inainte. Cred ca e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

salutare!
vai nu-mi vine sa cred. Lipsesc o saptamana, va las la pagina 4 si cand ma intorc ma gandesc sa caut in urma ca cine stie cat ati scris si cand colo.... va gasesc la pagina 19!!! Vai ce lenevealaaaa! CItesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Si eu Prezent, Cata!

of...sunt si eu pe aici, ma impart intre munca, delegatii grupa mare, in toata tara, departe de puiul meu si acasa cand nu-mi vine sa ma mai desprind de el....

dar, de citit forumul, tot imi gasesc timp .
despre noi, ce sa va zic? in 12 zile ne-au iesit 4 dinti, doi jos doi sus, deci va inchipuiti ce maraieli au fost....
ne-am revenit din urata enteroviroza; sunt in pana de idei pentru masa de pranz- apelez la Cata poate imi trimiti si mie pe mail colectia de retete pe care ai salvat-o.
Si tot pentru Cata, eu ma gandesc ca ar fi mai bine sa ii dai dupa fiecare masa, fructe, legume, seara branzica sau iaurt, cate 30-40ml de lapte de sete chipurile. sau sa ii pui cate o masura doua in mancare. cred ca daca ii dai o zo asa o zi asa, risti sa il bulversezi si sa nu mai inteleaga ce si care masa mai este. nu stiu daca gandesc bine, iti dau si eu un sfat

promit sa mai revin, sunt restanta cu somnul, vb mirandolinei.

PS Kate e la mare, vine marti.
va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

hihi!in acelesi timp......
Bine-ai revenit, Kate! Ai fugit din cauza de vreme urata?

Mergi la inceput

Laura, buna idee cu laptele dupa masa. Auzi, unde iti trimit retete?

Mergi la inceput