Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fetele

catalina sunt in zona dar nu prea am timp de scris. sambata al fost la nunta, ieri iar cu vizita la nasi care vor pleca marti, azi mai am de facut ceva cumparaturi, trebuiri de rezolvat, maine bagaj si alte cele iar miercuri dimineata decolam spre egipt. emmi e deja la bunici de sambata si nu o mai aducem acasa dar mergem noi la ea.

ca sa raspund la intrebarea ta: de cand o avem pe emmi nu mai avem aceeasi libertate de miscre si oriunde plecam fara ea gandul ne zboara tot in acelasi loc: oare ce face, acum papa, acum e la plimbare, etc. in rest....pot sa spun ca noi nu ne-am schimbat din punct de vedere al cuplului, poate si pt ca emmi e un copil cuminte in ansamblu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cristiana - EU nici nu am observat, sunt atat de absorbita de ale mele...
pai...la mai multe! Citisem undeva ca ai vevoie de girul unui membru matur sa deschizi o campanie umanitara si ma gandeam ca io n-am destule stelute de acolo mi se trage?

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Catalina, un ca te mai gandesti si la noi.
Suntem acasa de vreo trei zile. Mihnea e vesel, papa, se joaca. Nu mai pot sa-l mai tin o clipa locului...merge de-a busilea prin toata sufrageria si holul de la intrare.
Sunt bosumflata ca-mi vomita..inca... cu toata diversificarea si ingrosarea alimentelor. Cred ca o sa trebuiasca sa mergem la doctor...

Cristiana, imi pare tare rau de situatia prin care treci, poate reusesti sa-l convingi sa mearga la doctor desi o sa-ti fie tare greu. Am si eu un exemplar de genul asta, incapatanat pana in panzele albe, orgolios, care incepuse sa vada pisici si solobani in casa...Noroc ca s-a rezolvat, si ia tratamentul prescris de doctor.

Lili iti doresc muuuulta PUTERE, sa treci peste toate. Eu ma gandesc ca Adam o sa-si revina, mai tarziu, cand o sa se faca mai mare si nu o sa aiba atata nevoie de tine...Zic si eu...

Nu pot acum sa raspund la intrebarea Catalinei, ma duc sa fac fructele papa de bebe...Poate revin.
Va pup.

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, cred si eu ca n-ai observat, glumeam! Nu stiu cum e cu girul, eu am inteles ca unul dintre moderatori va verifica veridicitatea faptelor, si spune ok sau nu.

David a adormit la loc in patul XXL al lui mami si tati, ma duc si eu sa fac dush. Mi-e atat de drag cand adoarme in bratele mele, cu ochisorii intredeschisi si cu cate-un zambet fugindu-i pe buze!

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

maryela - am un preparat din Italia de care a facut rost chiar madalina pentru Darius, dar acum nu ii mai trebuie si care este pentru reflux. Se numeste Gaviscon si daca vrei il poti intreba pe dr vostru despre el. Daca e de acord, ti-l trimit prin Monu, ca e la mare. Numai sa imi dai de veste.

Stii ca si Adam mai face asta, destul de des, insa la cat mananca el...il tin degeaba; ma pot lipsi de el, nu l-am folosit sa vad diferenta, e flaconul siglat.

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna fetelor,

Sunt pe aici, mai intru din cand in cand sa vad ce mai faceti. Imi pare rau, Lili, ca treci prin asa ceva cu Adam si ma uit la tine cu toata stima si uimirea din lume ca mai ai timp sa te ocupi si de David. Cu presa pot sa-ti spun ca e destul de greu sa ii interesezi in prezentarea cazului lui David, mai ales presa scrisa. Ideea cu acasa tv e mai buna, ei chiar s-au ocupat de niste cazuri din astea. Dar trebuie gasit un clenci cu care sa ii atragi, ca primesc sute de solicitari pe zi.

Motivul pt care intru mai rar este ca la 1 sept incep serviciul si vreau sa petrec cat mai mult timp cu EVA. Nu ma mai satur de ea. De sapt trecuta se ridica in picioare in patut. Tehnica si-a perfectionat-o sambata cand, de excitata ce era ca ii iese, nu a dormit la pranz decat juma de ora. Eu o puneam in patut sa se culce si dupa 2-3 minute ma striga sa vin sa o vad in picioare, si radea cu gura pana la urechi. A facut chestia asta de la ora 15,00 la 17,30 cand a adormit juma de ora si a luat-o de la cap. Ieri, adica duminica, nu m-am mai dus la ea in camera sa o vad decat dupa vreun sfert de ora si aproape adormise in picioare, ma striga sa vin sa o vad si ii cadea capul de somn. Imi pare rau ca nu am filmat-o ca era tare comica.

Catalina - la intebarea cu adoloescenta nu pot sa raspund. O sa vad cand ajungem acolo. E totusi prea devreme sa ma gandesc deja la asta.

Despre cat mananca copilul - am avut si eu aceasta problema, respectiv "copilul nu mananca destul". Asa ca m-am documentat si iata rezultatul:
- un copil de varsta alor nostrii trebuie sa manance intre 800g si 1 kg de hrana pe zi, in care intra si laptele. Mamicilor care alaptati, scadeti de aici o medie de 500 g pe zi fiindca sigur sug atat de la voi si adunati ce mananca in restul zilei. O sa vedeti ca TOTI copiii mananca suficient, adica exact atat cat au nevoie. Mihacarm - fata mea nu a mancat niciodata 300g de ceva, nici macar lapte. La noi media este de 120g pe masa diversificata si 400g lapte/ zi.
Azi i-am facut copilului un menu saptamanal. Am ajuns la concluzia ca a inceput sa se plicitseasca sa manance acelasi lucru la pranz asa ca am stabilit un menu variat, in fiecare zi a saptamanii altceva, si asa ramane. Noi mancam asa:
- luni - ficatei de pui si spanac
- marti - piure de legume cu pui
- miercuri- mamaliguta si branza de vaci, iaurt si juma de ou
- joi- piure de legume cu pui
- vineri - cartofi cu dovlecel si juma de ou
- sambata - piure de legume cu pui
- duminica - dovlecel umplut cu carne de vita tocata.
In una dim zile o sa intre si pestele pe la 9-10 luni. Sper sa fie ok si sa-i placa si copilului, ca a inceput sa faca mofturi la piure de legume cu pui.

Liuda- am citit in Capraru ca sunt copii care nu merg de-a busilea, ci se ridica direct in picioare in jurul varstei de 1 an. Despre fraul limbii iti spun eu, ca noi am avut si l-am taiat. Daca Diana are asa ceva iti dai seama fara dubii fiindca:
- nu poate scoate limba din gura
- cand incearca sa o scoata limba este despicata ca limba de serpisor
- nu poate sa duca mancarea in cerul gurii si sa formeze bolul alimentat, asa ca jumate din mancare ii iese din gurita cand ii dai sa manance cu lingurita.
Eu zic ca nu aveti asa ceva fiindca iti dadeai seama pana acum SIGUR.

Pup fetele,

Mergi la inceput

Lili, dupa ce am citit ce am postat mi-am dat seama ca pote fi descurajator ce ti-am zis cu presa. Nu asta este intentia mea!
Din experienta mea pot sa-ti zic ca un subiect prezinta interes jurnalistic atunci cand este interesant pt public. In presa scrisa este mai greu decat la tv sa trezesti interesul si sa il tii treaz, fiindca se perimeaza repede, a doua zi apare altceva si lumea uita. La tv e altceva, pot sa filmeze, pt sa faca un montaj cu fotografii, pot sa ia interviuri si atunci deja ai un story, lumea se uita, e impresionata si retine mai mult timp subiectul. Nu stiu cum sa faci sa ii cointeresezi pe cei de la Acasa. Dar sfatul meu este sa insisti pana in panzele albe. Pana la urma sigur raspunde cineva. Pe jurnalist trebuie sa il bombardezi in fiecare zi pana cedeaza.
La Ev Zilei, Jurnalul si alte cotidiene e bine ca ai incercat. Incearca si la Formula As.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LAURA, micutul de care se ocupa LILI, nepotelul ei, se numeste Darius, nu David.

David e banditul meu!

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Scuze pt confuzie. A fost fara intentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Cristiana, din pacate, sa te astepti sa dispara toti "prietenii" din jurul tau... asa am patit eu cand a avut mama accidentul de masina si a stat paralizata doi ani, dupa care a murit... ma uitase toata lumea, nu mai venea nimeni la mine, doi ani i-am petrecut intre serviciul de zi (am lucrat la o gradinita) si serviciul de noapte (mama trebuia intoarsa la o ora jumate, apa, masaj, schimbat aleza, schimbat sonda...) si aveam numai 18 ani cand s-a intamplat. Parca eram ciumata pentru toata lumea... am fost foarte deprimata si dezamagita atunci, dar de atunci eu nu ma mai astept la nimic de la nimeni si iau lucrurile asa cum sunt (asa se explica de ce nu ma scoate nimic din ale mele si sunt mereu cu gura pana la urechi). A fost foarte greu, dar a trecut, cumva. In orice caz... inarmeaza-te cu rabdare si bucura-te ca ai gupilu', ca ai omu' langa tine, nu esti totusi chiar singura cuc in treaba asta. Iar daca ai nevoie de un umar pe care sa tragi un bocet sanatos, aici suntem! Hai, capul sus, e foarte greu si situatia tatalui tau e al naibii de complicata, dar POTI sa mergi inainte.

Cata, ce mi se pare cel mai greu de cand am gupilu'? Pai... acum nimic. M-am obisnuit. Prima luna, aia cu nesomn, aia m-a terminat. Dar acuma e parfum de tei sau, ma rog, avand in vedere ca nu am dus pampersul de dimineatza, e parfum de gulash de pui bine digerat

maryela, nasol cu vomitatul... super frustrant... sper sa se rezolve cumva problema.

Lilico... ce sa mai zic... naspa ca te creiereste Adam, nu de alta, dar mai ai si altele de facut in afara de el si el nu pricepe (asa face si fi-mea, o apuca un bazdac fix cand am eu mai multa treaba) - ah, gupiii astia!

Mergi la inceput