Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Cata, adresa lauragrossu@yahoo.com . Sar-mana!

vap pup ca acum plec in delegatie la vaslui pt 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele va pup si plec la munte, am zis ca intre 4 si 5 plecam, revenim miercuri, joi cred ca apuc sa vad calclatorul in fata. Ma duc sa strang bagajul... mai mult pentru fata, dar nu car tot, am invatat minte... cu mare greu am gasit lista de medicamente, sfarsit de luna se numeste, vad ca moata mea nu face febra cu tot cu rosul ei in gat, se simte foarte bine, rade, tipa, se joaca, asa ca speram sa fie totul bine la munte. Am luat farmacia dupa mine.
va pup si sper sa va prind din urma cand revin, pana atunci sa fi-ti cumintele. In caz de urgente sau alte idei scriti mesaje pe mobil (pe connex ca zappul acolo este mort).

distractie placuta la mamici si copiluti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

Si noi avem o problema cu mancarea. Nici Roni nu mai bea mai mult 250ml de lapte pe zi, piureutul de legume simplu sau cu carnita, nici asta nu mai e bun; daca s-ar putea ar manca numai fructe cu branza si cu biscuiti... Nu stiu daca mananca suficient... Programul nostru de acum e cam asa:
9h - piure de mar cu para + branzica, cam 200-230g
13h - maxim, 120ml lapte
16h-17h - piure de legume cu carnita (acum maxim o lingurita, doua) + piure de fructe 100g (piersica + pruna sau pepene galben + biscuiti)
22h - maxim 120ml lapte

Intre 17h si 20h il tot incerc cu lapte, cateodata vrea (30-60ml), alteori nu vrea, de cele mai multe ori nu vrea.

Inainte ii dadeam legumele la 13 (incercam, ca nu le voia si tot cu fructele ramaneam), dar cateva zile nu a mai mancat deloc pana seara la 20h nimic, nici o picatura de lapte, si am zis ca totusi e prea putin si am schimbat meniul in cel pe care vi l-am desfasurat...
Nu stiu cum sa fac cu legumele... Ce fac eu nu mai e bun deloc, de la prima inghititura isi face greata, i-am luat borcanel cu legume si carnita de pui, a mancat 3 zile, iar acum nici din asta nu mai vrea... Sa fie oare si de la dinti? Dilema e, de ce mananca fructele si restul nu? Aaaaaa, ceai sa-i tot dai toata ziua, dar nu lapte....
Nu stiu cum sa fac cu mancarea asta...
Culmea e ca trebuie sa-i bag si galbenusul de ou. Intrebarea e: Unde si cum il bag?

Tzitzi nu mai e; s-a intarcat copilul singur, de vreo doua saptamani (n-a mai vrut deloc san; e drept ca nici nu prea mai aveam) A propos, cica nu e bine sa intarcati copii vara.

In rest... La mare, la anul care vine, nu mai avem timp (tati pleaca in tari straine pe 10septembrie si pana atunci are alte treburi d rezolvat la serviciu). Asa ca fetelor (Lili, Miha), ne vedem la vara...
Cat am stat acasa am mai slabit 3kg...

Cam asta e...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

lore - parca ai descie programul nostru...

noroc ca eu mai am tzitzi, dar nu pentru multa vreme
oricum, cred ca toata prostia asta cu alaptatul pana se duc la scoala nu era pentru mine si copiii mei...Nu sunt astia soiul sa pape tzitzi si mancare solida pe deasupra. Dimpotriva, sug san atat cat sa nu moara, iar diverse numai daca are chef. Cel mai curand o sa il intarc si rupt de foame o lua el si mancarea solida

azi, la nervi, zic si eu multe

katy - te asteptam sa deschizi capitol nou

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

hai ca scriu si eu la sfarsitul subectului'

Lilisor, te inteleg, cateodata se intampla si la noi ceva de genul tipete bb, copil mare nervos, yac!! Eu am mao calmat-o pe Eva cu Calma baby, ti-l recomand cu incredere, si sunt niste cereale Somn Usor parca de la Nestle care iarasi merg destul de bine. bafta!!!
cat despre Darius, ma doare sufletul de fiecare data cand citesc...sper ca dupa ce incepe Taisia gradi sa apuc sa trec si eu pe la ei ca tare mult as vrea...

cristiana, sper sa se rezolve problema cu tatal tau - cat despre psihiatri eu nu cunoasc decat unul care mi-a fost profesor si de a carui sanatate mintala ma indoiesc, asa ca nu ti l-as recomanda.

catalina
, doar ce discutam cu o prietena - cred ca problema principala, atunci cand ai copil/copii e cum sa fie un echilibru si in viata cuplului. mie mi-a scapat de cateva ori din mana pana acum partea asta, recunosc, si am ajuns sa identific cam care ar fi solutiile, cat de cat. in primul rand mi se pare f important ca parintii sa doarma separat de copii. apoi sa aiba timp, macar noaptea, dupa ce copiii dorm, pt ei, sa mai discute, sau sa stea pur si simplu impreuna, fara urlete, tipete etc etc. apoi e f important pt parinti sa aiba si timp de petrecut fiecare in parte, SINGUR. de mers cu prietenii la o bere, un sport, un meci de fotbal, un concert etc etc. Racirea relatiei dintre parinti, de asta mi-e frica in principiu. ca de aici se imput toate.

Eva a mai facut periodic figuri la lapte, si dupa cum tot am mai spus, am rezolvat mereu cu vitamine si si-a revenit. De mancat mancam eternul piure si nu face inca nazuri. Plus dupa masa de pranz un biscuitel in manuta pe care il molfaie cu placere.

Cred ca si la noi se duce tzitzi de tot, am constatat eu...si sunt very happy ca i-am dat pana acum, ca a fost, pana la ultima picatura, care se consuma zilele astea.

in rest, mai scriem ca parca vad ca inchideti subiectul pana termin eu

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele
eu sunt foarte trista prietenul meu care e tot la spital intubat la terapie intensiva e in stare critica
sincer ma astept sa moare in orice clipa
medicii au anuntat familia ca nu mai are nici o sansa
de azi-dimineata am tot vorbit cu prietena mea la telefon plange intruna e distrusa
am cautat pe cineva sa stea putin cu alexia pana dau eu o fuga la spital sa nu merg cu ea si sunt tot socata ca maica-mia m-a refuzat nu vine dar zicea intruna sa nu merg cu alexia
pana la urma vine socrela
nu va mai spun vis-a vis de ce spuneai tu cristiana ca toti prietenii au parasit-o nu o mai cauta nimeni de-mi vine sa-i bat pe toti

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Face cineva capitol nou?! Ca eu nu stiu...

Loremunteanu - cred ca bebicul tau s-a invatat ca daca refuza legumele, care nu ii plac, primeste fructe in loc, care ii plac. Asa am patit si eu cu fetita mea care s-a prins ca daca nu mananca suficiente legume primeste lapte supliment si am ajuns, ca si tine, la 3-4 lingurite la un moment dat, si dupa aia lapte. Asa ca am taiat laptele, a rabdat de foame vreo 3 zile la pranz, si manca mai bine la 18,00, dar acum ne-am reglat si mananca in jur de 120-140 g hrana solida (piure, fructe, iaurt) la fiecare masa.

Catalina - nu te gandi la ceva elaborat ca eu am recunoscut ca sunt lenesa. Deci iata retele:
- spanacul - din spanac congelat- se fierbe bine de tot cu putina apa si cand e aproape gata pun ulei de masline. Nu pun sare sau altceva.
- ficatelul de pui - il bag la cuptor cu maghiran si usturoi. Aici pun si sare
- piure de legume- cartof, morcovi, telina, dovlecel, mazare, fasole verde - se fierb la steamer si se paseaza cu ulei de masline. Aici pun un pic de sare
- dovlecel umplut cu carne de vita- scobesc un dovlecel in care pun 2 lingurite de carne de vita tocata amestecata cu boia dulce de ardei si ulei de masline si bag la cuptor. Cand e gata il pasez cu iaurt. eu pregatesc 4-5 cruzi si ii bag la congelator si cand e ziua de dovlecel il bag la cuptor direct.

Lili- daca Madalinei nu-i place sa se expuna in fata presei mi-e teama ca nu o sa vrea nimeni sa faca ceva. Cu cat e mai lacrimogen, mai tragic si mai rascolitor, cu atat e mai atragator pt presa. Si nu sunt ei de vina. Asta e boborul din romanica care vrea sa vada numai sange, lacrimi, inmormantari, tragedii, mame care urla cu copiii in brate, de'astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Horica nu mai vrea fruct

Laura (ionescu) incepi serviciul? eu m-am decis sa mai stau... cred ca pana in ianuarie.

loremunteanu se incepe cu maxim un sfert de galbenus, introdus in masa de paranz, indiferent ce contine, legume, piure de cartof, supa... eu asa stiu si asa voi face, dar mai stau vreo sapt.

Liuda pai stati bine la kile. al meu are 7200 g la 6 luni. vedeti cu rosul ala in gt. multa sanatate!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fac un nou capitol

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Poftiti aici la capitol nou!

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput