Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

osutasaptej' de mii (direct proportional cu nervii pe care mi-i produce...) de poze noi cu maimutu' pamantului.
ne cerem scuze pt cele in care presteaza murdar la bot, dar, minunea minunilor, era dupa masa, si chiar mancase... (asta in lipsa de-o mamaie care-si face de trei ori cruce, eventual cu mana stanga........)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Dandusa, multumesc inca o data pt telefon pt ca m-ai linistit cu Sonia. Mai povestim cand ne vedem despre viroze, imunizare & co.

.. ma duc sa cetesc in urma.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

sper ca discutia va fi publica
nu de alta dar trebuie sa fac ceva pt marc in sensul imunizarii. suntem la a 4-a viroza in 2 luni si ceva

si tocmai azi am fost la pediatra si mi-a dat unasin (un antibiotic, componenta sultamicilina, parca). n-am auzit de el si n-am de gand sa-i dau, cel putin deocamdata. gat rosu, tuse usoara, secretii abundente... amandoi feciorii mei, la fel

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pt batista bebelusului: ca sa functioneze, mereu ii facem tz tz lu' mami, apoi tz tz lui tati, apoi tz tz lui d. daca nu merge de prima oara ne aspiram si creierii pana vede el ca nu e asa nasol si ne lasa sa-l tz tz si pe el

din mama si copilul:
1. spre sf primului an de viata (de pe la 9 luni) multor sugari nu le mai place laptele (la noi nu se pune ) nu se va insista si, mai ales, nu va fi fortat sa bea. ....bla bla..trece cu timpul...

2.'jocul' cu organele genitale. .... sunt parti ale corpului sau si vrea sa le cunoasca. cu cat parintii ii acorda mai putina imp. cu atat mai bine. nu trebuie certat pt ca i s-ar stimula si mai mult interesul

am citit tot, erau multe de zis dar am uitat si oricum n-am timp..

lulu

pe motan l-am mai vazut, e un dulce si jumatate live, dar poza asta tot m-a dat pe spate. dar pe alexia era sa n-o mai recunosc

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am fost la doctor, controlul de 8 luni: 7.300gr( ultima data 7 kg), si 73,5 cm ( 70cm). Ne mentinem in fruntea topului " Mi/s musca fulguletilor".

Vazut poze de motanu , dulce foc, care vad ca are aceeasi pasiune ca si Alessia , rosul curelei de prindere. si dulceata de Alexia IARINA ( ti/am mai zis ca ador numele asta), zambareata
RUXANDRA si bine/ai revenit!
MARANI sanatate multa!
MIRO ce mai face Kara? Pui ceva poze noi?
Uitati/va la "Micii teroristi" pe romantica... merita!!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

incheiat ieri zi de gradi ...succes fulminant :stat de la 8 jumate la 3 jumate, 3 mese si somn de o ora jumate...pfiuuuu...sa nu fie de deochi...aseara dormit de la 19,30 la 6 dimi...cu cateva treziri scurte de schimbat pozitia....

poze: motanu nu se dezminte, iar alexia surprinde! (chiar ca s-a schimbat)

danutz, chinico, yagmur.clubul mamicilor muncitoare! vai, parca vad ca ma alatur si eu...

raluca_u , te-ai intrecut pe tine de data asta...a! si tu esti in club!

am fost si noi la pediatru sapt trecuta: 10,7kg si 77cm. categoria grea, ...dar fasneatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

am fost si noi la pediatru sapt trecuta: 10,7kg si 77cm. categoria grea, ...dar fasneatza

ba chiar cea mai fisneata de pe aici...Puuupam fisneata

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai ca bag repede de-un capitol nou, in amintirea vremurilor bune cand chiar aveam timp de-asa ceva, dupe care intind o masina, si, sa speram, si propriul corp......

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Raluca,
pentru bubite,noi am mai folosi Deflamol...,nu a dat cine stie ce roade...,dar in timp au disparut...,acum au aparut din nou...,s-a umplut...,dar nu-i asa rau ca data trecuta...

Aseara a adormit SINGURAAAAAAAAAAAAAA
Deci...,am luat-o ,am linistit-o ,am pus-o in patut...,de nspe mii de ori...,pina ce am pus-o in patut si nu s-a mai ridicat in fund...,s-a linistit...,resemnat...,dar cu ochii mari deschisi...,am luat un prosop...,ii faceam aer cu el...si ii cintam...,apoi usor,usor am pus prosopul deoparte si m-am pus si eu in pat...,,cintind...,apoi a adormittttt
Urmatoarea trezire...,la 3...,apa si adormita pe brate...,urmatoarea trezire...,la 6,titza si a adormit...Oricum este un progres foarte mare...si o vom tine tot asa...,pina isi scoate si trezirea de 3 si gata...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

subiect inchis, dar continuam fulguiala aici !!

Mergi la inceput