Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 28
ruxandra_sb spune:
Carla, stai linistita. Nu orice viroza intestinala (daca chiar e.. ca stiam ca tb sa faca febra mare) presupune internare. Matei are deja 2 la activ. E drept, era mai marisor, dar nici Alexandra nu-i mica, mica. Cu ingrijire adecvata si un dram de noroc o sa fie bine. Ai grija sa fie bine, bine hidratata. Multa sanatate.
Madaluta, baieteii au erectii inca din burtica lui mami...
Dianarus, tare faza cu Ianis. 
Dianocica, pare rau ca esti suparata. 
.. tre sa fug. Pe curand. 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
daphna spune:
nuuu...mai bine nu va zic ce face,sa nu auda fulguletii ceilalti si sa se ia dupa dansa!!!!!!!nu sta deloc singura,dk ne jucam ridica bratele spre mine s-o iau in brate,cand o iau in brate vrea jos 
,si tot asa.......abia astept sa vina seara sa se culce.cu asta ne laudam,deocamdata,se culca la 22 si nu se trezeste de loc pana la 7.30 ,8.obicei pastrat oriunde s-ar afla ,cu baita sau fara.o sa pun si poze cand o sa ma lamuresc cu picassa ul asta!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Ralumat spune:
Pana terminai eu de citit pe ziua de azi, ia uitati! A aparut Ruxandra!
Bun venit si multumim de grija...din pacate, nu ne-am aerosolit decat un week-end, apoi am venit inapoi...deces in familie, tristeti, pazit soacra, asta e... eu ma inscriu la intalnire, ca tare mi-e dor de voi. Azi sper sa ajung in Morarilor sa le vad pe Dandusa si Teutz, sa vedem daca se tine Cristi de cuvant si-mi aduce masina la timp. Daca nu, maine o sechestrez!
Despre colesterol- asta are doua fractii, colesterolul rau (ala care depune grasimile pe vasele de sange) si colesterolul bun (ala care le impiedica sa se depuna). Colesterolul bun ar trebui sa fie undeva peste 65 (parca asa am citit) la femei, ca sa nu existe nici un risc de boala de inima. La mine e 29 si printre cauzele scaderii lui se numara fumatul, obezitatea si inactivitatea fizica. Din fericire, in cazul meu, colesterolul rau este in limite normale, la fel ca si trigliceridele si glicemia, deci pericolul unei boli nu este iminent,dar m-am gandit ca mai bine iau masuri acum decat la 50 de ani, cand e cam tarziu.
David a avansat din Clubul relaxatilor; a intrat in cel al Impiedicatilor
. M-a omorat. Din doua miscari in patru labe, da cu capul de podea! Se ridica in fund, sta ce sta, se lasa incet de tot pe spate, cand ajunge aproape culcat, da drumul la cap- iar poc, iar urlete, iar linistit in brate, la capacul vizorului. Ideea generala nu e ca nu isi poate mentine echilibrul, poate, dar parca imi face in ciuda! Sa va mai zic ca se taraste pana la patut, se apuca cu ambele maini de picior si da cu capul?
Dar hai sa-l si laud.....mananca frumos si doarme bine. Adoarme linistit, cu suzeta in gura, in patutul lui si cu CD-ul Cutiuta Muzicala. Noaptea miorlaie de vreo 2 ori, bea apa, isi ia suzi si adoarme bustean pe loc.
Eu sambata am primul examen la curs, asa ca mi-am impus zilele astea sa nu deschid PC-ul decat la pranz, cateva minute...in rest, supravegheat pruncul si tocit. Apropo, felicitari Monica pentru rezultate si bafta mai departe!
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
marani spune:
Mai fetelor...2 zile de cosmar....nu stiu ce draqu am patit, am tinut-o intr-un vomitat de am zis ca-mi iau test de sarcina. Au aparut apoi si ameteli, diaree, dureri de membre. Eram singura cuc acasa, 5 dimineata - nu am putut lua copilul in brate ca-l scapam asa ca l-am tinut 7 ore treaz pana veni tat-su de pe munte acasa. Acu mi-e frica sa nu fi luat microb de la mine si s-o apuce si pe ea...Oricum tata azi pleaca si mai vine peste 10 zile...
S-a chinuit saracu s-o adoarma, o adormi intr-un final dar cu o ora intarziere si cand se trezi radea la el...asa face tot timpul...ce mai, obosita mititica, nu tu somn bun noaptea, nu tu somn bun ziua, ma striga intruna, eu eram pe canapea intinsa ca imi era rau, ea in camera cu tat-su "ma-ma, ma-ma" de mi se rupea inima.
De 2 zile face "pa" cu mana si zice "pa". Iar azi m-a surprins, a facut o prostioara...in fine, s-a dus la birou si a tras cd-urile jos desi ii spusesem ca nu-i voie, si a inceput sa bata din palme. Adica "bravo"....
Colac peste pupaza, azi un pic mai bine mi-e desi n-am mancat nik si nici nu-mi trebe, si vine vecina de 3 * mamica la mine s-o duc la spital cu bb ca facu kk apa cu sange. Am stat mai mult de 2 ore la spital, daca mai face azi o interneaza. Cu cine credeti ca raman cele 2 fete ale ei? cu moi....dar ma mut la mama in cazul asta si le iau si pe ele ca nu ma descurc, nopti rele, aia mica mofturoasa cu mancarea si nu i-a trecut inca viroza, aia mare televizor si sarit coarda toata ziua + dureri mari de coloana si greturi de dimineata, a mea bubamara rea de somn ziua...Astea-s minunatatele vesti...pe bune, ma intreb ce mai urmeaza....cateodata mi se uraste de viata...
Ajutati-o pe Sonia
Ralumat spune:
Raluca, eu calmez muscaturile de tantar cu mixtura de la farmacie (de-aia mentolata). Initial mi-a recomandat doctorita CALAMINE (asta e tot o mixtura de la Pharco, dar nu e mentolata). Insa David avea o reactie ciudata, mi se parea ca se agraveaza ciupiturile alea in loc sa se vindece. O farmacista mi-a zis sa-i dau cu mixtura de-asta, care e la fel ca si Calamine, doar ca e mentolata. Eu o tin la frigider, tamponez muscatura (dar nu daca e pe fata, in zona ochilor ) si se calmeaza locul cam in 15 minute.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
Ralumat spune:
marani, eu cred ca ar trebui sa te fortezi sa mananci totusi ceva....macar niste orez fiert, sau paine prajita....vei avea nevoie de forte daca lucrurile sa vor precipita. Multa sanatate!
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
Teutz spune:
Dia, multa sanatate voua si la multi ani sotului tau!
Ruxandra, multumesc! Si eu ma inscriu la intalnire!
Ralumat
David a avansat din Clubul relaxatilor; a intrat in cel al Impiedicatilor
Flore, la multi ani de casnicie fericiti!
Marani, multa, multa sanatate! Incearca totusi sa mananci ceva, ca sa mai capeti putina forta. Maaama, va trebui sa stai si cu cele doua fetite?! Bafta multa si rabdare!

Raluca, ai un sot... jos palaria! Bravo lui!
Adinutzu grasutzu!
A_deju, atunci cand o las sa misune prin casa si Alexia este interesata de orice altceva in afara de jucarii: incaltamintea de la usa, rotile de la carut, cabluri etc. Mai nou, linge gresia si parchetul!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
aici gasiti cateva poze cu Alexia, daca aveti timp sa va uitati.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
madaluta spune:
...si noi ...si noi in clubul agitatilor, rasfatatilor, impielitatilor, alintatilor, teroristilor, cataratorilor,maraitilor, nedormitilor...
pana acum ne laudam k doar ziua suntem asa...dar noaptea trecuta a fost de vis...2 treziri cu chef de joaca si alergat prin casa...
Azi numai in brate sau calare pe mine, agatat de picioarele mele..nu cumva sa fac vreun pas fara el..
Acum doarme ..respir si eu putin...
Imi este groaza de zilele care vor urma, adica de cele 3,5 luni fara tati, doar cu el. Ma mananca de vie, fetelor!!!!N-are stare nicio clipa..e in continua miscare...Cred k el e primul perpetuum mobile din lume...

Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
danutz spune:
Haide Madaluta ca m-ai facut sa zambesc daca nu sa rad...auzi la ea, perpetuum mobile...
Chinico, ai gasit macar o agenda mai confortabila pe care sa pui capul?!!!
Eu a trebuit sa ies sa mananc afara, ca daca mai stateam mult adormeam vorbind cu clientii

...si a fost o placere sa ma plimb prin plin soare in centrul Bucurestiului, la ora 13.
Cica fii-mio a mancat azi tot tot, cica a dormit de la 10.30 la 1 si acum de la 14.30...sper sa ma lase si pe mine sa dorm la noapteeee
Marani, se pare ca viroza asta urata a ajuns si la tine, ai grija, ingrijeste-te ca n-are cine altcineva! Baga orez fiert si paine prajita sau ce crezi tu ca suporti...ca daca ajungi sa le imprumuti si pe fetele prietenei...nu te vad bine
Raluca eu stiu de Fenistil gel!
Si ma duc la munca iar...ca trebe sa trimit un raport...si ma chinui la el cu un chef nebun,de dimineata!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares