Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dandusa, multumesc inca o data pt telefon pt ca m-ai linistit cu Sonia. Mai povestim cand ne vedem despre viroze, imunizare & co.

.. ma duc sa cetesc in urma.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ralu - si eu stiu ca nu se da cu nimic pe bubitele de caldura. Dusuri cat mai dese si lasate in pace.

in trecut se mai servea pudra de talc pe ele - dar nu stiu cat de bine era - de la alta transpiratie itit dai seama ce iesea acolo?

pupici si las-o pe Adinuta sa se obisnuiasca din nou cu caldurile din Buc. Si stai - ca de maine cica iar vine canicula .... pana pe vineri.
la voi

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Ruxandra ne bagam si noi la intalneala dar sa fie mai pe dupaamiaza.

baita e si solutia mea de pana acum dar nu trece ba parca e mai rau. of ce ma enerveaza caldurile astea...

noi am intrat in linie dreapta cu cresa mai avem 12 zile. o so luam catinel catinel sa vedem cu o fi.

a si inca una. a citit ionut intr-o carte de crestere a copilului, nu stiu in care ca a gasit-o la o colega la birou ca tr sa lasam copilul sa isi aleaga jucariile. noi avem un cos de ala textil plin ochi de jucarii si de 2 zile il punem in fata adinei rasturnat si ea isi scoate de acolo jucariile si sa vedeti ce nebunie e in casa, dar ea e super incantat si sta si cate o ora pana le scoate pe toate si le sorteaza.
in ceea ce priveste cate o jucarie in fiecare mana, noi o facem de mult. acum de cand cu toate jucariile de regula pastreaza o jucarie intr-o mana care ii place mult de tot - un soricel rosu sau o lingurita sau mouse-ul si cu cealalta ia alte jucarii, le analizeaza, le lasa jos, ia altele si tot asa.

nu mai zic ca plec la munca ca ma luati de neserioasa. mai raman pe aici.

editez sa va zic ca nu de foame am mancat atatea litere da voi sunteti fete destepte si intelegeti.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Off, Oana ce-ai mai tras. Bucur ca esti mai bine. Si acum multa, multa sanatate mamicii Dia. Si mataluta pofta mai hapsana te rugam, sa nu se mai necajeasca mami.

Dianocica, da de ce te chinui matale cu branza din lapte praf?? Parca am citit ca d mananca deja iaurt. Care iaurt e mai tare decat branza, adica mai solicitant. De ex, conu inca n-a primit verde la iaurt.

.. ah si apropo de pastilele de Ca lactic => ca mai avui discutia cu Ralumat acu ceva vreme => nu i le pisez si se face f bine. Amestec doar usor in oala pusa la foc mic si in 2-3 minute e gata papa.

Teutz, sa-ti traiasca si sa-ti infloreasca cele 31 de primaveri.

Donia, si la noi Karvol a dat rezultate bune.

Flore, bine ai revenit! Asa da concediu. Ma bucur ca v-a priit si ca Alessia a fost cumintica si bine-dispusa. Si mai ales pt progresele de seama. Sa sti ca e adevar in cele graite.. cu mutatul in statiune. Si taica-meu e de parere ca aerul asta de la munte i-a grabit conului evolutia.. adica ca i-a oxigenat neuronul mai bine..

Off, Dandusa e tare nasol daca ai sabotaj chiar la tine in casa. Imi pare rau. Mama ta trebuie sa inteleaga ca tu hotarasti ce-i legat de Crinuta. Sunt curioasa, ea pe tine numai in brate te-a tinut.. si te-a lasat sa faci numai ce vrei???? Ia intreab-o.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

RALUCA U,bine ai revenit !pana la urma mergi la doctor ptr bubitele de la caldura?intreb k si pe mine ma termina sensibilitatea asta a ei,la un moment dat arata k si cand avea pojar.atunci ne-a dat zyrtec si crema si in 2 zile a trecut.acum insa am luat-o de la capat.sa -mi spui si mie ce crede pediatra ta.

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

CHINICO azi merg sa/l iau, l/a lasat la Mona

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8

www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Daphna merg oricum la doctor pt controlul de 9 luni si o sa o intreb de aceste bubite. adina nu a avut pana acum asa ceva. se mai irita cate putin dar asa ceva nu a avut

Elisa ce face? pozici cu ea?

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

o noutate pt noi
are o piscatura de tantar pe picior si am surprins-o acum cateva minute cu degetelul cum analiza locul. am mangaiat-o si a parut sa uite dar acum se scarpina acolo. imi e frica ca o sa-si faca rana acolo. si eu credeam ca nu e asa constienta si o sa mai scapam de asta o perioada. vezi sa nu...

azi monopolizez forumul. imi scot parleala pt zilele in care nu scriu.
daca va exasperez, aruncati cu rosii sa stiu sa ma apuc de munci serioase

Mergi la inceput

Laura, ma bucur ca si lui Daniel si voua v-a priit vacanta. Si ca-i asa papacios. Si sa stii ca exista biberoane mai mari; avem noi unul Chicco de 330 ml. Idem unul de la Avent.

Somleac, sanatate. Si ne bucuram ca mai aflam de voi.

Yagmur, . Ups, si apropo de acel telefon.. e sigur ca-i fosta? Nu se mai poate.. sa zicem, reactualiza?
Si spor la slabit.. poate-i contaminez si pe altii.. nu zic cine.

Carla, cam mult 7 kk/zi. Ati schimbat ceva in papica? Cum mai sunteti? Aha, acuma vaz. Tocmai ce-am citit un articol scris de un pediatru cu specialitatea in nutritie (sau cam asa ceva) unde zicea ca prunele, perele si alte fructe in afara de mere/piersici sunt interzise pana spre 1 an pt ca sunt ff iritante pt colon.

A aparut si Ralumat! Tralalalalala! Super ca te-ai lasat de tigari. Sa fie intr-un ceas bun. Si tinem pumnii sa n-ai recaderi prea dese. Ah si ce-i cu colesterolul.. e prea mic? Pai asta nu-i bine?
SI cum a fost la mare? Ai observat vreo schimbare la David, cu papica, cu somnul? V-ai aerosolit bine? Ne e dor de voi.

Monica, si eu il culc pe con pe intuneric. Adica dupa ce face baie, uns, imbracat isi serveste biberonul. Apoi sta cateva minute la ragait. Dragalit, mergem la fereastra unde vedem ca toti copiii cuminti s-au dus la nani, ii soptesc la ureche ca si Grigore face nani-nani, pus apoi pe burtica si dat drumul la clownul cantator. Mangaiat pe cap, inchis lumina si noapte-buna

Yupii ai luat examenele! Bravooooo!!

Mirona, la Buc se intampla ca pampersul sa fie destul de golut peste noapte. Mai ales pe caldurile alea. De cand suntem la munte mi se pare scutecul mult mai plin. E drept, bea seara si sensibil mai mult lapte.

Mamaaa da pacatoasa mai e viroza asta. Acu si la Mihaita de Lavinia, off. Spune-i socrului ca n-are nici o lefatura cu ne-infofoleala. Si daca nu ma crede, spune-i sa ma sune!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raluca_u

o noutate pt noi
are o piscatura de tantar pe picior si am surprins-o acum cateva minute cu degetelul cum analiza locul. am mangaiat-o si a parut sa uite dar acum se scarpina acolo. imi e frica ca o sa-si faca rana acolo. si eu credeam ca nu e asa constienta si o sa mai scapam de asta o perioada. vezi sa nu...

..ia incearca cu Fenistil gel. Stiu ca pediatra i-a recomandat asta piersicutei, pe la 1 an. Vezi daca se poate da si la bb mai mic.

Mergi la inceput