Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 26
Raluca_u spune:
Buna fetelor
acum am reusit si eu sa termin de citit din urma.
am fost plecate la munte o saptamana eu cu adinuta si o prietena cu fetita ei de aproape 3 ani. a fost f bine cu exceptia unei zile cand m-a ametit adina cu maraitul. nu plangea da era intoarsa pe dos si se maraia. pt adina a fost f bine - s-a dezvoltat uimitor, a inceput sa faca multe chestii noi, a inceput sa manance fructe si s-a lungit dupa cum zice taica-su. pt mine a fost buna schimbarea de decor si aerul curat, m-am mai inseninat ca sa spun asa, dar m-am intors putin obosita fizic, ceea ce incomparabil mai bine decat oboseala psihica cu care plecasem. adina a fost mult mai putin maraita, a invatat sa stea sa se joace singura mai mult timp - cam 45 de minute in medie, insa are nevoie si ea de momente de tandrete siiubit in brate si eu nu prea mai pot ca e grea si eu am probleme cu spatele.
in legatura cu somnul de noapte - o sapt jumate inainte sa plecam a dormit ionut cu ea, din cauze deja banuite de voi - dormitul cu tz si doar cu tz de ajunsesem zombi. noaptea stateam la aparat si ziua tr sa muncesc si ionut a pus piciorul in prag si a zis asa nu se poate, tr sa poata dormi si fara.
prima noapte m-am certat cu ionut pt ca adina urla isterica dupa tz si cand m-am dus la ea el m-a dat afara din camera si a zis ca nu are cum sa-i fie foame dupa o ora jumate si avea dreptate. a plans o ora si ceva si apoi de cate ori se trezea se maraia. m-a chemat la 3 a-i dau sa manance si apoi la 6. a doua noapte a mai plans putin, maxim 5 minute si -sa culcat si a fost din ce in ce mai bine. la munte am incercat sa nu o invat iar prost si o culcam separat de mine si am tras efectiv de mine sa nu-i dau san din prima, ba apa ba un leganat usor si adormea la loc.
de can ne-am intors ionut iar doarme cu ea in camera si ma trezeste doar o data dim la 4:30 sa-i dau sa suga, pana atunci se descurca el. azi l-am intrebat cum a dormit azi noapte si a zis ca f bine s-a trezit de vreo 3 ori i-a dat sa bea apa si a adormit la loc, nu a luat-o niciodata in brate.
cam asta e povestea noatra.
cred ca v-ati plictisit dar sper sa jute pe cineva si experienta noastra.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
simo29 spune:
Salutare mamici!
Am intrat si eu sa va salut din Calella - Spania!
E tare frumos pe aici dar, mi-e tare dor de Davidutu!
Vb. cu mama de doua ori pe zi dar`parca abia astept sa ajung acasa la David!
Totul este super - va fi o vacanta de neuitat dar nu mai vin niciodata fara copilas!!!
Pupici,
Simo
Raluca_u spune:
si bineinteles ca utasem sa scriu lucruri importante
deci continuam
am vazut multi bebei si parinti bolnavi - le trimitem cate un pupic si speram sa se faca repede, repede bine cu totii sa putem petrece la prima serbare ca fulguleti. fetelor pregatiti cadourile pt flacaul de veronici, pregatiti incaltarile de dans si faceti antrenamente sa fiti in forma.
pupam fetele care nu ne-au uitat si ne-au strigat.
am vazut multe multe poze cu david, alessia, kara, crinuta si inca altele dar nu mai imi aduc aminte ale cui. cel mai tare si mai tare ne-am distrat la filmuletele Juliei - plimbareata.
toti copii frumosi foc.
am stat ieri o ora sa uploadez pozele din vacanta si la sf nu le gasesc nu stiu unde s-au dus si nu am mai avut nervi sa o iau de la capat. asa ca nu aruncati cu rosii inca. o sa vina si pozele.
cam asta ar fi tot.
acum e cazul sa incep sa lucrez ca am o gramada, nici nu stiu cu ce sa incep.
pupici
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
ruxandra_sb spune:

Neata buna, neata buna la lume draga si departata! 
Uraaaa, am reusit sa-jung la tehnologie si tare ma bucur.
Noi suntem binisor, in parametrii obisnuiti. Ma mai seaca Matei cu tusea lui. De cateva zile i-am intrerupt picaturile anti-alergice si-i dam inainte cu ceai de tei+trei_frati_patati si sirop din muguri de pin.. da tot mai baga cate una. Tre s-o sun azi pe pediatra.
Conu exploreaza mediul la greu. Nu mai sta demult pe paturica, ci o ia ostaseste prin iarba/pe pamant/pe unde-apuca. Intr-o zi cand am stat toata ziua pe-afara (el reusind performanta sa
1 ora in carut) era negru pe picioare de atata misunat pe pamant. Si zgariat si prafuit..
Da asa de fericit si plin de el. Nu mai spun ca roade toate lemnele care le gaseste.. poate, poate ne-o iesi si nou un dinte, ceva. Ca semne ioc.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Mirona spune:
RALUCA - nota 10 pentru Ionut.
iar pentru voi doua cate un
gras - ca tare mi-era dor de voi.
Miro
ruxandra_sb spune:
Asa, sa va mai zic c-apar pe la capitala saptamana viitoare??
Cum se intampla, cum se facu? Tre sa-l insotesc pe barbat w-e asta la mare (saracuta de mine
), unde are o iesire cu cei de la job. Ne gandeam sa-l luam si pe Matei cu noi, dar ne-am hotarat sa-l lasam la munte. Adica ca nu se merita sa-l taram de la munte la Buc si apoi la mare si iar inapoi doar pt 2 zile. Asa c-o sa fim doar noi2, ca porumbeii.
Apoi mai am de rezolvat unele trebuiri, plus o nunta. Asa ca sapt viitoare voi fi -cel mai probabil- in oras. Si, pt ca mi-e tare dor de voi [de voi ca de voi, da de Adinuta, Crinuta, d, David de Ralumat, Octavian de Desiree, Alexia de Teutz] v-as propune o intalnire. Ce ziceti? Unde vreti, unde puteti ca vin eu dupa voi.
.. cat despre saptamana asta pauza de copii.. intr-un fel ma bucur c-o sa-mi pot face de cap.. pe de alta parte deja mi-e dor de ei.., off. 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Raluca_u spune:
OOO
acum s-a linistit si Adinutza ca ii citisem ca ii plange inima iubitului dupa ea da vad ca si-a revenit Grigore din trauma produsa de lipsa intalnirii cu Adina lui cea frumoasa si grasa.
fetelor am si eu o intrebare la care stiu ca s-a mai raspuns mai demult, dar neuronul meu singuratic, fugarit si obosit nu a retinut atunci raspunsul.
cand ne-am intors de la munte unde era bine si racoare si am dat de caldura asta, Adinei i-au aparut zeci de bubite mici pe gat. saracuta nici cand erau cald alea mari nu a avut asa ceva, dar acum cred ca a fost de la schimbarea asta brusca de temperatura. cu ce ii dati cum ii ajutati in asemenea situatii? maine ajung si la pediatra dar pana maine eu ce fac?
Raluca cu
chinico spune:
Flore propun sa mai astepti putin cu luatul pachetului (oricum nu o sa ii mai fie nimic bun alessiei.
) ca mamon nu e acasa, se intoarce in 31.
Raluca bine ai revenit acasa, si treci rapid la munca..nu vezi ce le muncesc si eu...o sa dam faliment daca tot in ritmul asta imi vad de treaba..
Am obervat ca le prinde tare bine copiilor o schimbare de aer, de loc, de fete.
Ma duc maine cu Bea la piata, daca nu ploua, macar cartierul sa il schimbe..
V-am spus ca aici ploua cu bulbuci si sunt 14 grade?
Dia saracii de voi..ai noroc ca e mama ta aproape, altfel ce te faceai? E rau sa fiti voi doi bolnavi, sa aveti grija sa nu o intoarca pe Oana.
La multi ani sotului tau, sarbatoriti si voi cu o cana de ceai..
Miro multam de idei, azi incercam datul celei de-a treia jucarii.
si ca mi-am amintit, Dianocica zicea ceva de bagat o bila intr-o cutie...am bagat mai multe jucarii de ros intr-o cutie sa vad ce face shefa...nu a stat pe ganduri nici o secunda, a intors cutia cu fundul in sus si s-a servit.
danut sforai? e moale biroul tau? al meu e cam incomod..
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
editez ca sa nu mai scriu un mesaj...
raluca eu cand vad buba (cam orice fel, adevarul e ca nu ne-am confruntat cu bube din cauza caldurii..ce bube la 14 grade..) dau cu crema de galbenele. deocamdata a ajutat de fiecare data.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Raluca_u
OOO
acum s-a linistit si Adinutza ca ii citisem ca ii plange inima iubitului dupa ea da vad ca si-a revenit Grigore din trauma produsa de lipsa intalnirii cu Adina lui cea frumoasa si grasa.
fetelor am si eu o intrebare la care stiu ca s-a mai raspuns mai demult, dar neuronul meu singuratic, fugarit si obosit nu a retinut atunci raspunsul.
cand ne-am intors de la munte unde era bine si racoare si am dat de caldura asta, Adinei i-au aparut zeci de bubite mici pe gat. saracuta nici cand erau cald alea mari nu a avut asa ceva, dar acum cred ca a fost de la schimbarea asta brusca de temperatura. cu ce ii dati cum ii ajutati in asemenea situatii? maine ajung si la pediatra dar pana maine eu ce fac?
Iubita, crez ca-i alergie de la caldura. Eu as lasa-o in pace. Fa-i o baie, doua in plus (doar cu apa) si atat.
Va
dulce si va imbratisam tare, tare.Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Raluca_u spune:
Chinico tot zic ca trec la munca da ce sa fac daca forumul asta ma tine legata de el. oricum am avantajul fata de tine si danut ca lucrez de acasa. sa vezi avantaj asta cand ti se face somn sau foame sau chef de un film mic la tv... 

de ar stii astia ce mai lucrez eu ...
mai bine tac ca nu se stie cine citeste din umbra.
Raluca cu