Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

oof Loradin, cred si eu ca esti suparata.... sa treaca repede. cat despre lasatul cu soacra, si io cred ca mai bine nu.
Oare nu a facut o tzara de eritem de la piersica?(si Kitty a zis la fel) ia incearca sa nu ii mai dai piersica si da-o cu ceva crema la fundulet si vezi de-i trece.

Ela, e 100% bumbac, fara elastan. Bulinele alea cu materialul facut zoom (de pe siturile care le-ai gasit si tu) arata exact textura materialului. Fix ca acolo arata. E un material grosutz, nu prea ma pricep la croitorie dar parca e un doc mai moale asa....sau cum sunt unele fetze de mese mai groase...sper ca intelegi ce vreau sa zic. Sau ca niste draperii, dar nu din alea lucioase subtiri, si nici cele mai groase care exista

Daca m-ati vedea cum stau acu....pe picioarele mele e raresu pe o perna(l-am pus asa ca si cum l-as legana) si la picioarele lui dar tot pe mine e si pisica..a venit sa ne iubeasca....nu, nu ma certati, ca am grija sa nu il sufoce pe rares ;)

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna dimineata!

Multumim foarte mult pt. urarile de ieri, la implinirea a 5 lunisoare. Urez si eu la multi ani bebeilor nascuti in zi de 19 si 20, sa creasca mari si frumosi si sa fie sanatosi!

Ca bilant de 5 luni Stefi are 6,900 si 68 cm, este de voie de nevoie diversificata cu mucilagiu de orez si piure de morcov (pe care le infuleca de zici ca sunt nu stiu ce bunatati), este maestra in mancatul cu lingurita, se intoarce super rapid pe burta dar inapoi nu , repeta tot timpul lanturi de silabe mamamama, bababa, didedi si altele pe care nu le pot identifica si in general este o nazdravana...daca nu faci ce vrea ea te pisca si tipa.

Desi nu stiu daca va intereseaza avand in vedere ca n-am primit nici o vorba de incurajare, va spun totusi ca problema noastra cu kk e oarecum spre rezolvare, are cate 2 pe zi legate dar asta datorita regimului cu orez si morcov...nu stiu insa daca scot mucilagiu cum o sa fie.
As vrea sa va intreb pe cele care aveti in meniu orez, morcov si lapte, cum arata kk?

Loradin, am fost tare mahnita sa citesc intamplarea ta cu soacra...nu stiu cum e mai bine...daca ea ca bunica se poate comporta asa, cata incredere putem avea intr-o persoana straina..parerea mea este sa o supraveghezi, poate totusi n-o sa se mai intample daca o iubeste pe Ana si regreta ce-a facut.

karra, glutentul se poate introduce dupa 6 luni dupa carti dar am citit tot aici pe DC ce spuneau niste mamici care recomandau din experienta lor sa nu se introduca mai devreme de 8 luni pt. ca exista pericolul sa apara celiachia chiar si daca se introduc dupa 6 luni. Din programul vostru am vazut ca ii dai cereale de orez, ce efect au asupra scaunului, este mai tare?

ioanaradu, ma bucur ca v-ati simtit bine la mare

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

'neatza

lilidanaWinnie a mea fiind mai slabutza, de fapt ea a luat normal in greutate cat era minim nimik mai mult, a zis doctora ca pot sa-i dau la fiecare masa in lapte daca accepta si chiar si crerealele cu lapte pot sa le fac tot cu lapte ca sunt mai consistente.

Mihael@ kk nu s-a modificat ff tare...orez nu-i pun decat 2 masuri la 180ml lapte sa-l ingroase putzin si 1-2 masuri in fructele de dimineatza.....cred ca se regleza de la fructe ca putzin de tot face mai tare dar nu sa se constipe....in perioada in care i-au iesit dintii cu tot orezul care i-l dadeam facea si de 5 ori pe zi si moaleeeee.Acuma e ok face la 2 zile ca o pasta.....

Roxanici multam de raspuns

Ella dulce foc Theuca iti vine sa o papi...cred ca sunteti topiti dupa ea

loradin sa treaca upararea, urata traba cu soacra......asta e....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 6

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salut! Ne-am trezit si noi, am papat si acum suntem la calculator amandoua.A mancat aproape un mar copt in care i-am pus lapte praf si era asa de bun.Si acum sa mai raspund si eu la fete:
Loradin...asa sunt socroseniile nu ai ce sa le faci.Despre fundulet sa stii ca am dat-o cu Cutaden ,mi l-a recomandat o mamica de aici,careia tin sa-i multumesc ,in doua zile s-a vindecat.
mihaela...noi avem in meniu morcov, orez , mere,pastarnac si cereale orez.Copila are caca verde si destul de tare,cred ca de la orez.I-am dat piureut de para si vad ca e mai bine, dar ea face caca o zi da si una ba.
Nu mai pot sa scriuuu ca mai are putin si linge tastaturaa............

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata! Si eu la cafea.
Laura sunt oameni si oameni. Stiu ca daca in al tau nu poti avea incredere, atunci in cine, dar nu merita sa te consumi atat. Aveai tu asteptari prea m ari de la ea, asta e toata chestia. In general, e mai bine sa te astepti la cat mai putin de la oameni ca sa nu fii astfel dezamagit prea tare de ei. Scze, ca nu cred ca te ajuta prea mult "filozofeala" asta, dar, dupa ce m-am dezamagit total de ai mei, am ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu astepti de la oameni lucruri pe care nu le pot da sau face ca, asa cum se zice, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Asa ca fruntea sus si gandeste-te ca intr-un fel sau altul, totul se rezolva, pana la urma. Important este ca voi nu va pierdeti rabdarea cu Ana. Iar despre "cu cine o sa o lasi cand mergi la serviciu" e dificil, dar poate vei gasi pe cineva mai apt decat soacra sa stea cu un copil nevinovat.

Mihael@ kk de la cerealele de orez simplu, la Thea era taricel. Acum tocmai am terminat unele de la BEBELAC cu mar si au fost ok. Adica facea pastos, odata pe zi, dar cu fructe dimineata.

Karra, sa stii ca suntem topiti dupa ea. Dar nici Winnie nu e altfel, cu ochisorii ei sfredelitori si atat de vii si curiosi, incat te astepti in orice clipa sa intrebe ceva. O minunatie de fetita!

Arissa pe a mea o distreaza cel mai tare fata mea si zgomotele pe care le scot. Daca stii engleza, te poti uita pe babycenter.com si sunt acolo activitati de facut cu copilul in fiecare saptamana, sau iti pot trimite fisierul cu ele copiate de pe site si stranse la un loc. Numai sa spui unde sa-l trimit.

Kitty pupam Giuliuta neastamparata!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanici

Ela, e 100% bumbac, fara elastan. Bulinele alea cu materialul facut zoom (de pe siturile care le-ai gasit si tu) arata exact textura materialului. Fix ca acolo arata. E un material grosutz, nu prea ma pricep la croitorie dar parca e un doc mai moale asa....sau cum sunt unele fetze de mese mai groase...sper ca intelegi ce vreau sa zic. Sau ca niste draperii, dar nu din alea lucioase subtiri, si nici cele mai groase care exista

Daca m-ati vedea cum stau acu....pe picioarele mele e raresu pe o perna(l-am pus asa ca si cum l-as legana) si la picioarele lui dar tot pe mine e si pisica..a venit sa ne iubeasca....nu, nu ma certati, ca am grija sa nu il sufoce pe rares ;)

Bineinteles ca m-am lamurit .... bustean in privita materialului, dar ceea ce a urmat a fost criminal. Cine sa te condamne,mama, ca eu una, daca nu ma speria la inceputul sarcinii, toxoplasmoza aia, ma vedeai acum cu o mana hranind pisica si cu alta copilul. Bine , nici chiar asa, dar pe aproape. Ca asa mult tineam eu la pisicuta mea. Acum e la tara si ii merge tare bine. A facut si pui, saracuta, eu nu cred ca as fi lasat sa se intample asta, dar ata ete.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata stup

LORADIN...am citit si eu ce-ai postat cu riscul de a ma intrista.Pai spararea ta e pe buna dreptate.Eu sunt convinsa ca n-a dracuit copilul insa s-a enervat ff repede si a zglatait-o...Pai dc doamna se enerveaza asa de repede..cum poate sa aibe grija de copil???Mai bine nu...Nu mi se pare normal un astfel de comportament si mai ales din partea bunicii.

KK, Alexia papa cereale cu orez si morcov.Cu stomacelul sta ff bine.Face kk de 2-3 ori pe zi.Doar de cereale face un pic mai tare, insa fructele ii dau scaune mai moi asemanatoare laptelui.N-ar fi o mare diferenta.

La capitolul fructe, eamananca cu succes(de fapt bea doar suc cu pulpa) de morcov, mar si para.Portocala a IRITAT-O LA FUND SI CRED CA SI PIERSICUTA A JENAT-O .NU-I MAI DAU NICI UNA NICI ALTA, MAI ALES CA AM CITIT ULTERIOR CA PIERSICA AR FI ALERGENA...

IRITATII si noi am avut dupa ce i-am introdus fructele.Au trecut cu crema cu oxid de zinc(eu folosesc sanosan, dar sunt si altele bune).Mai nou ii dau cu pudra baneocin si vad ca e ff bine.

IOANARADU, ma bucur pt minivacanta voastra.Vroiam sa te intreb la cat v-ati intors ieri in buc si cat de aglomerat a fost drumul???Ca noi vom pleca dum viitoare la ai mei ca s-o las pe alexia sa putem merge si noi la munte.Si mi-e teama de aglomeratie...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Elpower...pe Miki l-am primit mostenire din generatie in generatie si dupa cum l-ai vazut e din fas si se poate spala repede la masina. Eu i-am schimbat bluzita cu una de-a Catalinei.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anaalina

Elpower...pe Miki l-am primit mostenire din generatie in generatie si dupa cum l-ai vazut e din fas si se poate spala repede la masina. Eu i-am schimbat bluzita cu una de-a Catalinei.

Stiam eu ca nu e nicio sansa sa capatam si noi asa ceva!
Ma dispera astia cu firme de firme cu jucarii ne"sigure" pentru copii. A mea cand da cu niste cheite din alea pe inel, cu o parte cauciuc moale si o parte plastic, mi-e teama ca isi sparge capsorul, asa de energica e.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ela, eu vreau activitatile respective!! Poti sa mi le trimiti pe adresa cris_suciu@yahoo.com? multumesc!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput