Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 25
ioanaradu spune:
Ela fa o lista cu ce personaje ai vrea si daca gasesc iti iau eu. am descoperit un stand cu jucarii din bumbac si sunt f incantata de ele. matei le mozoleste toata ziua, eu le bag la masina de spalat si ciclul se repeta. am cautat pooh, cand eram insarcinata, de am inebunit. aveam eu o fixatie. si nu gaseam decat mici si parosi si nu mai spun ca erau si destul de scumpi. la selgros, metro gaseam ceva cam cat o palma la 3-4 sute de mii. eu i l-am luat pe pooh (Care este cat matei ... acum) cu 200 mii. nu mi-a venit sa cred, dar asta era pretul. e drept ca ajung cam de 2-3 ori pe an acolo, dar eu deschid lista.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
elpower spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
Ela fa o lista cu ce personaje ai vrea si daca gasesc iti iau eu. am descoperit un stand cu jucarii din bumbac si sunt f incantata de ele. matei le mozoleste toata ziua, eu le bag la masina de spalat si ciclul se repeta. am cautat pooh, cand eram insarcinata, de am inebunit. aveam eu o fixatie. si nu gaseam decat mici si parosi si nu mai spun ca erau si destul de scumpi. la selgros, metro gaseam ceva cam cat o palma la 3-4 sute de mii. eu i l-am luat pe pooh (Care este cat matei ... acum) cu 200 mii. nu mi-a venit sa cred, dar asta era pretul. e drept ca ajung cam de 2-3 ori pe an acolo, dar eu deschid lista.mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Ioana, pai ne-ar interesa Mikey, Minnie, Tweety si orice personaj cu mult galben, portocaliu sau contrast alb - negru gasesti tu pe acolo. Unde e magazinul asta, ca e tare interesant?
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
absoluta spune:
Fetelor vi unde va spalati copii? Eu o spal intr-o cadita mare cu suport in camera unde doarme, dar se pare ca nu mai e loc. Da din maini si din picioare de face totul balta in camera. Ce ma sfatuiti? Voi cum procedati?
Amma23 spune:
Fetele, buna dimineatza
ne-am intors si noi din tari straine,in speta Belgia unde ne-am indragostit iremediabil

.Am cunoscut o Mariuca(Anamana123) scumpa foc, energica de numa' numa', sociabila si vorbareatza, curioasa, o scumpete de fata.N-a stat o clipa locului.Am pus poze aici N-am avut timp sa mai citesc, poate ma lasa acum o tzara.
Pupam fetele, copiii
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by absoluta
Fetelor vi unde va spalati copii? Eu o spal intr-o cadita mare cu suport in camera unde doarme, dar se pare ca nu mai e loc. Da din maini si din picioare de face totul balta in camera. Ce ma sfatuiti? Voi cum procedati?
Absoluta, io ii pun cadita in baie. Daca ai loc poti sa muti si masa de schimbat in baie si faci acolo toata treaba.Cred ca in curand il mut in cada mare ca tot asa, e plin de apa dupa ce termin
Amma23 spune:
Laura, te inteleg perfect...prietenii stiu de ce.Asa ca mai bine o bona, o alegi tu, o descosi, o urmaresti. Decat sa ajungi la certuri mai bine platesti un serviciu si ai scapat de complicatii.
Elena.2006 spune:
quote:
Baie noi i-am facut de cand l-am adus acasa in vanita lui de plastic care era pusa in cada de baie.Problema e ca nu prea mai are loc...
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
karra80 spune:
quote:
Noi punem caditza in vana mare atunci pot sa-i pun apa multa in ea sau ii facem direct in vana mare.....sau cand nu e asa de agitata si stiu ca nu o sa scoata apa afara o pun pe jos in camera mare.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 6
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
Lumi_Nag spune:
Noi am luat un suport din ala cum are Ioana si facem in cada mare baie de vreo 3 zile.Singura problema e cand il scot din baie ca nu il pot imbraca acolo din lipsa de spatiu.Il cam ia frigu pana la dormitor.
It's easy living with eyes closed
anamana123 spune:
am reusit si io sa citesc abia acum! am vazut si pozele , amma, si am ras singura ca nebuna! ce bine le-ai intitulat! sper sa reusesc si io azi sa le descarc!
asa cum ati citit, fetelor, ieri ne-am intalnit cu dragul de lucas, parintii si bunica lui! si, ca sa-l impresioneze tare, sa nu cumva sa se indragosteasca de alta (ca avem concurenta, nu gluma), maria a fost intr-o continua miscare. a adormit inainte sa ne despartim dar s-a trezit dupa juma de ora si aseara, la 21, cine radea in patut? erau manifestari de oboseala, ca o cunosc bine!
lucas e un barbat adevarat, serios si "cu greutate" ( am simtit , nene, diferenta de 2 kile dintre ei); sau cel putin serios a fost pana ce ne-am cunoscut mai bine si a inceput sa chiuie si sa rada!
si are niste ochi.... mmmmmmmmmmm.... ce bine ca i-am gasit mariei pe cineva care sa ne placa si noua! gata! ne-am luat o piatra de pe suflet! acum nu mai avem decat sa strangem zestrea!!!!
acum, lasand gluma la o parte, ne-am simtit excelent si sper sa ne mai intalnim si noi, nu numai voi, cele din tara, sa ne faceti necaz!
fug ca azi a fost maraita si nici n-a vrut sa manance.
P.S. amma, inca o data sarut-mana pt masa! si venim cu micii!!!!
pupi,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica