Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 23
iuliana_2007 spune:
Noi am fost astazi la padure si a fost tare cumintica,a dormit de doua ori.Nu prea a mancat dar eu am fost multumita si asa cum a fost.
Ma uit la ce scrieti si cat mananca bebeii vostrii si imi dau seama ca printesa mea mananca foarte putin.Asta este ritmul ei nu am ce sa ii fac.E bine ca este sanatoasa pt ca asta este cel mai important.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
lilidana spune:
Iuliana,David este in ultimul timp de nerecunoscut,parca are motor,Karina zice ca "are baterii la spate",ca papusile ei
.Eu zic ca de la dintzi,dar se poate sa se fi rasfatat cu ocazia asta si...profita din plin.
Oricum,e mult diferit de Karina,care a fost o cumintica,manca frumos,nu plangea cand se trezea,o gaseam jucandu-se in patut,in fine, a fost o dulceata de bebelus.
David e exact invers,ne-a epuizat...dar e si dragutz asa rautz cum e el si rasfatat,sper sa nu-mi faca scene de isterie mai tarziu,in magazine,cum zicea Ela .
Le-am vazut pe frumoasele albinutze Maya si Thea,pe danezul Carl la inot si pe Alexia ,frumoasa foc...
Cam atat am vizionat azi,dar mai intram si maine,daca David e mai cumintzel....
Stefanya,il duci pe Carl la cursuri de inot,sau erati iesiti la piscina,pur si simplu?Scuze daca ai mai scris si n-am retinut,dar ma tenteaza si pe mine sa-l duc pe David,desi nu prea am timp cu programul meu aiurit
.
Karra,Winnie mananca trei mese de cereale,pe zi,sau n-am inteles eu bine?Te intreb ca David al meu are doua mese,dimineata si seara,cu biberonul,insa nu se satura si ma intrebam daca ar fi bine sa-i dau mai mult...
Roxigeo,ne-ati tradat
,ai zis ca David e primul pe lista Teodorei.Acum trebuie sa ne duelam cu Matei? 
Ioanaradu,l-am urmarit pe neobositul Matei "evoluand" in cada.Ce dulce e,imi inchipui ce facea in caditza!
Kitty,pupam pe Giulia sa-i treaca "buba"de la cazatura
.
Pup
mamicile si bebeii frumosi,pe obrajori.Somn usor,sa cresteti mari...
ioanaradu spune:
neata fete!
am facut cafeaua ... de fapt ar fi trebuit sa-l las pe matei sa o faca ... s-a trezit cu un chef de vorbaaaaa!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
loradin spune:
Neata!
desi cu intarziere vreau sa urez tuturor sarbatoritilor LA MULTI ANI! si multi 
Va anunt de la inceput ca nu sunt in cele mai bune dispozitii asa ca daca sunteti bine dispuse si vreti sa ramaneti asa nu cititi.Daca aveti aceeasi stare cu mine lecturati pentru a va convinge ca nu sunteti singurele.
Sunt necajita si credeti-ma ca am atatea motive incat nici nu stiu pe care sa vi-l spun mai intai
Sa incep...Ieri noapte Ana nu a dormit de loc.Habar nu am de ce! De fapt stiu ce avea dar nu stiu motivul.Are foarte multe gaze.Banuiesc ca este de la piersica care abia i-am introdus-o.O sa urmaresc... Supararea mea este foarte justificata.Hai sa nu ma mai invart desi imi este tare greu sa vb despre asta. I-am dat sa pape la 21.30 iar la ora 12 s-a trezit.Nu a fost chip sa o mai adorm pana la 6 dim.Ideea care este...La noi in week vine mama soacra sa mai stea cu ea ca sa pot sa mai lucrez pt servici.Sambata spre duminica doarme cu fata in camera.Asa ca...desi nu dormea am lasat-o cu mama soacra care s-a oferit sa o adoarma.Va dati seama ca nu am putut sa dorm dar am stat in pat.La un moment dat nu stiu ce imi vine si ma duc in camera fara ca mama sa ma simta.Ce credeti? Se apleaca ,ia fata o ridica in sus zgaltzaind-o si spune " fir-ar al dracului sa fie" Va spun sincer ca am inlemnit.Da cu ochii de mine,ii cade fata si incepe sa rada. Am crezut ca inebunesc! Singurul lucru care am putut sa-l spun a fost" ce faci mama imi dracui copilul? Bineinteles ca a negat.Eu eram nebuna si surda. Am fost de 2 ori socata.Am genul de soacra doamna ,dichisita,elevata,citita.Nu mi-as fi imaginat ca poate scoate pe gura,unui copil nevinovat asemenea cuvinte.Al dolilea soc ,si cel mai mare vine cand ma gandesc ca de la 1 ianuarie ,vrea sa se pensioneze sa stea cu fata ca eu sa ma intorc la servici.Ce ma fac? Mai am eu curajul sa o las cu ea? Daca cu noi in casa face asa cand o ramane singura cu ea la ce sa ma astept? Poate o sa ziceti ca sunt exagerata dar m-a durut rau.Am trecut cu Ana(si voi stiti asta) prin multe si desi era copilul meu nu l-am injurat niciodata.De asta o duc eu la impartasit sa mi-o dracuie soacra? La ora 8 la cafeaua de dimineata a tinut sa-mi specifice ca de fapt a zis"fir-ar al d....lui de trai ! Aiurea! Stiu ce am auzit! Dar de ce a zgaltzait-o? Pentru ca o durea burtica? Sunt asa suparata.Daca traia mama mea nu mai aveam astfel de griji.Nu pot sa o mai vad in ochi.I-am povestit sotzului meu si a ramas fara cuvinte.Cum sa procedez? Sunt disperata!Cred ca daca ii povestesc surorii mele vine si ne ia pe sus la Sighisoara.Bineinteles ca toata ziua a fost lapte si miere cu ea.Ana ,nevinovata ...rade de fiecare data cand da cu ochii de ea.E greu!
Ana a reusit sa se irite de la scutecele happy cum nu am vazut-o in aproate 6 luni.Nu mai stiu cu ce sa-i dau si ce scutece sa mai folosesc.E rosie tare si are si niste brobonele.Aveti vre-o idee?
Ce fructe puneti voi in piure? Vreau sa-i scot piersica si nu stiu cu ce sa o inlocuiesc sa nu ii faca rau.
Inchei ca s-a trezit! A! Mai am o intrebare? Este careva dintre voi sau a fost stagiar expert.Am de facut un proiect la audit si nu stiu de unde sa-l incep.Pe 1 septembrie trebuie sa-l predau!
Va las si va multumesc ca sunteti aici,mereu, si la bine si la rau!
loradin
poze cu albinuta mea
Kitty spune:
Buna dimineata!
Ioana unde-i cafeaua aia ca n-am dormit mai mult de 4-5 ore azinoapte?
Si noi avem suport pentru baie, l-am luat de la metro. Mi se pare f util!
pentru toti sarbatoritii! Sa creasca mari si sa-si bucure parintii!!
Stefanyia, ce v-am invidiat ca va balaciti asa frumos!!
Lilidana, multumim de pupic, nu cred ca s-a lovit, totul e in regula.
Roxigeo, ma bucur ca esti in zona, ai o scumpica mica si e emotionant sa vad ce tare te bucuri de ea!!
Giulia mea e din ce in ce mai iute - stiu ca toti sunt asa - ieri m-a terminat, nu putem sa o mai lasam o clipa nesupravegheata, se deplaseaza tot timpul, dar merge mai mult in spate decat in fata, se invarte si rostogoleste. In patutul ei nu pot sa o las ca-si baga piciorusele si manutele printre gratii si apoi urla. A devenit f greu sa am grija de ea, nu mai pot face mai nimic, fac lectiile cu Raul cu ea in brate. Ma doare de nu mai pot, mai ales ca nu sta nici in brate intr-un loc, se invarte, se apleaca sa apuce lucruri...Si vorbeste intr-una pe limba ei, si noaptea o aud "bababa, papapa. momamo, mamamam" Fug ca plange - e in patutul ei. N-are nimic!
Ma bucur ca e asa de vioaie, dar e tare greu, nu mai pot face nimic prin casa, nici sa ma ocup de Raul, cred ca vrand-nevrand trebuie sa devina mai independent. (ceea ce nu e un lucru rau, pana acum el era in centrul atentiei mele, dar e mare!)
Mai vreau sa spun ca parerea mea e ca nu trebuie sa ne grabim sa le dam medicamente bebeilor daca iau vreo viroza, Giuliei nu i-am dat nici macar un supozitor saptamana trecuta cand s-a imbolnavit, e drept ca n-a trecut cu temperatura de 38 subaxial, si dupa 2 zile era bine. Binenteles ca trebuie urmariti tot timpul si actionat in consecinta, doar ca am observat ca unii dr se reped sa le dea medicamente din prima, si in unele cazuri nu este necesar.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
Elena.2006 spune:
neata stup!
Vin si eu la cafea!
Loradin, ce chestie nasoala din partea soacrei care este totusi o doamna, ca si soacra mea, care e mereu cu dracul in gura si se strimba cand aude de biserica si ma bucur ca e ff departe de noi si mai are mult pina la pensie
.
Ce or avea in cap?Oare ele nu gandesc ca si mame?Ce le-au facut niste fiinte nevinovate?
In alta ordine de idei, fetelor, cum sa mai ai incredere sa iti iei o bona? sa lasi ingerasul si sa-ti faci o serie ce ganduri, care, sa fiu sincera, pe mine ma macina cumplit, decand mi se tot propune intoarcerea la serviciu si cam peste 2, 3 luni va veni momentul.
Sper ca mama mea, o femeie simpla de la tara, dar cu un suflet imens si cu o rabare fara margine la varsta ei, chiar daca a crescut 4 copii, sa poata veni sa aiba grija si de Adi ca eu nu pot sa am incredere in alta persoana si acum cu povestea asta, sunt debusolata complet.
Scuzati-mi va rog emotia si procuparea si nu vreau sa condamn pe nimeni.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
ioanaradu spune:
kitty
!
iti dai seama ca matei mi-a dat trezirea, a chitait, a "vorbit" ... si-acum s-a culcat. cred ca a zis "ce faci mami? dormi? ia uite ce de bagaje p-aci ... hai! cand ma trezesc sa fie luna!!" asa ca ma conformez.
loradin imi pare rau de intamplarea cu soacra. eu nu as lasa copilul cu ea. daca si sotul tau stie ce "poama" are, mai bine angajati o bona. e mai SIGUR! si asa nu sta copilul intr-o atmosfera ... neprielnica.
scutece folosim acum momi sau fippi. se gasesc in militari la un depozit. sun fffff bune si nu se irita copilul deloc ... n-ar avea de la ce, sunt f moi. poate ajunge sotul tau sa ia.
acum va las ca am ceva trebi ... urgente ... dar sunt cu ochii pe voi! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Kitty spune:
Loradin, m-am socat de povestea ta, te inteleg ca esti atat de suparata. mi se pare genul de intamplare care te da cu atat mai mult peste cap cu cat nu sti cum sa reactionezi si esti si foarte dezamagita. Poate e genul de om care nu pune atata importanta cuvintelor, oricum e foarte urat! Ma gandesc a poate ar trebui sa aveti o discutie, binenteles nu cearta, sa-i spui ca pentru tine e f socant ce s-a intamplat si ca ingerasul tau, desi inca nu intelege cuvintele simte modul in care i te adresezi. In cazul in care e bine intentionata poate o sa inteleaga, daca nu, nu stiu daca e cazul sa o lasi pe micuta cu ea.
In privinta scutecelor, oare nu s-a iritat din pricina piersicii atat de rau? Eu am avut o experienta de genul acesta cu Raul, am ajuns sa-i fac analizele ca am crezut ca are inectie urinara si de fapt era de la fructe, ii faceau urina prea acida.
Te
si incearca sa te linistesti, sper ca lucrurile sa mearga mai bine din toate punctele de vedere!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
arissa spune:
Buna dimineata!
La cafea sunt si eu. Nu mai reusesc sa dorm noaptea bine, chiar si cand Maya nu ma trezeste.
Loradin, urata treaba cu soacra! Chiar daca nu a dracuit copilul, faptul ca a zgaltait-o si a injurat arata ca nu are suficienta rabdare cu un copil deci nu prea este indicata sa aiba grija de Ana. Pentru iritatie eu m-am fixat pe Neopreol. Am mai spus de fapt, mi se pare mai bun decat Bepanthen.
Am si eu o intrebare: voi cum mai distrati copiii? Joculete, jucarii?
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici