Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 22
roxanici spune:
Adina, nici noi nu avem program de somn...doarme ~45 de min dimineata pana in ora 12 si apoi mai adoarme la plimbarea de seara, adica dupa ora 5, intre timp distractie la maxim
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
anaalina spune:
Salut! Azi ne-am plimbat la bunici si ca de obicei am papat putinnn, putin. Si ai vostrii tot asa papa???, ca eu una nu stiu ce sa mai cred
:
6- 120ml lapte
10-putin fructe (2-3lingurite)+60ml
14-putin piure de legume +150ml
18-150ml
22-150ml
De obicei mesele de 150 erau de 170ml, acum raman in biberon 30-40ml.
Si niste POZEEEE!!!
Varsta Catalinei Teodora
Lumi_Nag spune:
Multumim inca o data celor care ne-au felicitat.
Am avut o zi foarte frumoasa dar si obositoare.Au fost de toate dar mai ales am facut prima baie in cada.A fost frumos si distractiv
si acum doarme puiul pe burta lui tati.Cei doi sarbatoriti.
Anaalina si George papa destul de putin ....supica e prima data cand papa, iar laptic niciodata nu am stiut cat papa.Oricum ca si durata de stat la san sta 5 minute si papa doar din unu.Sunt sigura ca are o perioada mai proasta dar o sa isi revina.
Am vazut Catalina ta si este o scumpete de fata, si se incadreaza foarte bine in stupul nostru de bondari si albinute: gras si frumos ![]()
George Catalin - 5 luni
It's easy living with eyes closed
ioanaradu spune:
seara buna fete!
ne-am intors de la mare. a fost super ... frumos si super ... scurt!
matei s-a comportat exemplar ... ieri, ca azi a reusit sa ma faca la nervi. cand a vazut dumnealui ce de lume e in jurul lui pe plaja, i-au crescut spini instant in carut si vroia in brate ... batz ... chiuia, radea, intindea mainile spre umbrele. sa nu mai spun ca la apa parca era nebun ... cred ca zicea ca e o cada mai mare. cum nu era ora sa stea copilu' la soare, azi n-am facut baie in mare si nici prea multa plaja ... dar ieri ... DAAAA!!!
karra nu stiu daca voi ati mai fost la venus, dar pentru noi a fost prima data si mi s-a parut o statiune super-ok, mai ales pt cei cu copii. de fapt, cred ca 95% erau turisti cu copii. asa ca va doresc de pe acum distractie placuta!
paxela ce sa mai zic de deliuta??? jos palaria!!!
yrrol_13 bine ai (re)venit printre noi! 
amma, roxanici pai mancati cozonac in fata saracilor?? ca si eu ma uitai sa-mi comand esarfa ca a voastra si mi-am batut capul vreo 3 zile ... da' nu trimit in romania!! [:(!)]
roxygeo trebuie sa ne vedem neaparat ... de vreo 2-3 zile visez ca ma suni si ca trebuie sa ma intalnesc cu tine ... dar n-ajung. oare ce-o fi??
florin-a suportul este de la litaf. daca dai o cautare dupa suport de baie litaf sigur gasesti. acum au si unul care are 2 pozitii: si pt bb care sta in fund si sezlong (ca al nostru).
iuliana sa oboseasca???? pai il tin cam jumatate de ora in cada si tot ar mai sta. cred ca intr-o seara o sa-mi iau ceva de citit si il las sa vad cat poate. mie mi-e teama ca oboseste prea tare, ca f greu adoarme apoi.
deocamdata gata ... sunt franta. matei doarme si sper sa doarma toata noaptea, ca si el era obosit.
va pup si ne vedem dimineata ... la cafea!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
am uitat ... m-ati dezamagit!! in 2 zile nu ati reusit sa treceti la alt capitol? hm ... 
karra80 spune:
ioanaradu ma bucur ca ti-a placut Venusul...e statiunea mea de suflet...
AM lucrat 2 ani la un hotel acolo si am stat si iarna si vara non-stop.Deci stiu ca-n palma....de aia si mergem acolo ca imi e dor ca de 3 ani de cand l-am cunosc pe al meu sotz nu am mai fost.
Pt toti bebeii care mai adauga o lunitza....
Program de somnic noi avem cam asa....dupa ce se trez dimineatza la 9-10 papa si apoi joaca vreo 2 ore dupa care somnic o ora sau 2 depinde .....apoi mai baga o tura de somnic pe la 4-5 tot asa o ora sau 2 depinde daca nu face vreun vecin galagie
...iar seara pe la 8 -9 daca sstam in casa ar mai baga juma de ora de somn...depinde cat de tarziu se trez ultima daat cand adoarme....
Cu mancatul cam asa
7-8-9 depinde de zile 180-220 ml lapte cu fulgi de orez...
11-12 in funct de cat de tarz se trez un borcanel de fructe de 125 g de la hipp cu 2 masuri de fulgi de orez
14-15 lapte 160-180 ml
19 cereale cu lapter in bibe 160-180ml sau facute pasta depinde de cheful ei de a manca.....
22-23 lapte cu fulgi de orez 180 ml.
Are zile cand nu papa decat lapte la fiecare masa sau cand avem doar 4 mese la interval de 6 ore...asta e...imp ca in ultima luna a luat 400g din 500 cat ar fi fost ok deci zic ca suntem bine.....
Noi noutati nu avem...maine ma apuc de bagaje ca marti plecam la Petrosani iar de sambata vom fi la mareeeee.Abia astept sa mai scapam si noi de stresul de aici....
Asa ca va urez de pe acum
sarbatoritzilor care vor urma.....si distractie maxima celor care mai pleaca in concediu.....
toate albinutzele si bondareii si adca mai avem ocazia mai scriem daca nu ne auzim dupa 5 sept.
Am si 2 intrebari...
Cat se considera febra...luat rectal? de la cat in sus?
Si de la ce luan putem sa dam ceva ce are gluten?Eu am laut niste cereale de noapte buna de la nestle si acuma am vaz ac scrie pe ele micintr-un colt "cu gluten"
Sunte de la 6 luni in sus.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 6
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
roxanici spune:
quote:
Originally posted by karra80
Am si 2 intrebari...
[red][b]Cat se considera febra...luat rectal? de la cat in sus?
Carminade
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 6
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
peste 38 e febra...asa stiu io...fara sa scad nicio liniuta
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxygeo spune:
Buna seara stup!
Azi am rusit sa+i fac baie bebelinei, de una singura...am pregatit totul dinainte si am mai avut+o totusi si pe mamaie prin preajma
...asa ca suntem bine, am papat si aku dormim
Tati a plecat azi dimineata in delegatie
si vine de abia pe 27.08, nasa bebelinei e si ea plecata tot pina atunci
...si ma vait ca o baba
..cind alte mamici au probleme mult mai grave decit mine
Ioanaradu cit de curind posibil
nu stiu ce inseamna visul tau...da` daca vrei te sun imediat...sau facem inversu` visului ma suni tu
...mai ales ca pot sa vagabondez saptamina asta am
numai pentru mine![]()
La multi ani! bondareilor ai albinutelor nascuti in zi de 19 si 20!
Doina - voi sunteti in capul listei!
Pupici
roxygeo si teodora maria 13.04.2007
elpower spune:
Anaalina, am vazut o scumpa foc de Catalina Teodora! Cum doarme, cum sta dupa gratii si, mai ales, ne-a incantat Mikey Mouse-ul. De unde il aveti? Ca eu caut ceva sigur pt a mea si gasesc numai plusuri care chelesc.
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Ela - am vazut pozicile cu Thea si am mai spus dar o mai spun,e o scumpica.Ce rade ea,o papusica.Promit ca-l fac pe Carl un destept si mai vedem noi cand or creste...
Aici aici gasesti programul si programul se numeste GetDataBack for FAT.Cere sa platesti dar noi am reusit fara.Deschizi pozele in program si le faci copy intr-un folder in Temp si apoi le iei de acolo.Ori ai patit-o si tu ca mine?
Sa ne pastram deci pentru un Carl destept
N-am patit-o, dar pentru orice eventualitate.
quote:
Originally posted by Elena.2006
Ela si Thea e dulce tare, cred ca esti tare mindra de ea si in acelas timp iti dai seama ce minune ai adus pe lume.
Multumesc, Elena! Toate am adus pe lume mici minuni de care nu ne vom satura niciodata, nici macar cand vor face prostioare. Tot ai nostri vor fi cei mai si cei mai, nu-i asa? Si l-am admirat si noi pe Adita, zambaret de 5 lunisoare.
quote:
Originally posted by roxanici
Ela esarfa e asa:
un bucatoi de panza lunga de 410 cm si lata de 70 cm. Capetele sunt taiate oblic, in loc de drept (cred ca e ca sa atarne mai usor; fac poza si pun daca ai nevoie de ex.). In rest nimic....deci pur si simplu ditamai bucata de material. Zic io ca e f important sa fie materialul bumbac 100% ptr ca vine infasurata de mai multe ori pe tine si sa nu te supra incalzesti. Si tb sa fie rezistent....ca atarna copilul in ea. Cam atat. Mai tb sa iti marchezi mijlocul ei daca te hotarasti sa iti faci ptr ca de la mijloc se incepe "innodatul".
Lungimea de 410cm vine de la inaltimea purtatorului si de la modul in care vrei sa il innozi. Cu lungimea asta de esarfa poti face toate tipurile de noduri daca esti mignona, adica nu inalta. Daca vrei numai noduri mai simple merge si mai scurta. Daca mai vrei detalii mai zici.
Mersi mult Roxana! Gasisem si eu asta, dar nu-mi venea sa cred ca e cea atat de simplu. As vrea sa mai stiu daca materialul are pe langa bumbac si ceva elastan, adica asa , ca la tricouri sau nu. Sa stiu ce material sa caut. Am mai gasit si un www.lapocheakangourou.com/tailles.php" target="_blank">calculator de lungime esarfa, in functie de inaltimea si greutatea ta. Asa ca, am aflat ca, fiind o "femeie cu greutate", imi trebuie o esarfa luunga de 5m20cm.
Am uitat sa va spun, ca suntem si noi ratacite cu botezul pe 8 septembrie, asa ca mai suntem destule care urmeaza sa ne crestinam comorile. O sa facm restrans, in jur de 25 de persoane, dar tot e alergatura. Am zis ca daca mai fcem vreun copil, angajam agentie sa se ocupe de tot :P.
quote:
Originally posted by ioanaradu
amma, roxanici pai mancati cozonac in fata saracilor?? ca si eu ma uitai sa-mi comand esarfa ca a voastra si mi-am batut capul vreo 3 zile ... da' nu trimit in romania!! [:(!)]
Uite! Cred ca www.arbrinic.com/" target="_blank">astia trimit si in Romania.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
iuliana_2007 spune:
quote:Absoluta si fetita mea transpira foarte mult la cap.ei au temperatura mai mare ca noi,bate inima mai repede si din cauza asta transpira mult.
Originally posted by absoluta
Copii vostri transpira rau la cap ?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze