Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by paxela

mai avem o bomba de la fimea, eram la terasa la un suc, domnisoara fasss intinsa toata dupa sucul meu de fapt al lui Silviu pe care il beam amandoi, iau paiul si il pun in gura, eu cu gandul tzeapa.... ia si vezi ca nu e nimic .... dar sa nu pofteasca copilul, ei bine..... inainte sa apuc sa reactionez a tras o gurita buna de suc cu paiul lejer fara sa dea pe ea fara sa se inece fara sa scuipe, asa ca nu mai fac experimente si nu mai subestimez copii ca ma frig rau acum stau cu inima cat un purice caci plecam in concediu si asta ne-ar lipsi vreo indigestie, alergie sa doamne fereste,
iam dat apoi apa plata cu paiul si bea la fel ca fratisu, oare nu am gresit varsta ei?
deci am testat prigat nectar de kiwi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

super tare.
Cred ca as lesina sa o vad asa dar nu ma mir ca copii sunt plini de surpeize.Cine stie ce o sa mai faca si fimea.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Avem si noi poze recente.

Am gresit unde le-am pus dar reparam noi dupa aceea.

sunt dulcica?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Buna dimineata stup.

La mute lunisoare sarbatoritilor de astazi.Sa fie sanatosi,cuminti,destepti si sa va bucurati de ei in orice moment al vietii.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!
iuliana, tu te-ai culcat ultima si vii prima. Ai reusit sa dormi azi-noapte?
Hai ca dau o cafea, cine se mai baga?

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Riana bebe de Anaanamaria
Stefania bebe de Mihael@
Bryan bebe de Alexia 3
Robert bebe de Loina In
Andreea bebe de Nickol f
si nu in ultimul rand La multi ani! sotului meu care implineste astazi 27 de ani si La multi ani! copilasului nostru care implineste...tot azi 5 luni.Sa ne traiesti puiule.

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

si pentru mamica Magdalena 76

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Ce frumos Lumi Nag 2 sarbatoriti in aceeasi zi!La multi Ani pentru amandoi sa fie sanatosi si Doamne Doamne sa va aduca numa bucurii si liniste sufleteasca ca sa va bucurati mult timp de acum incolo unii de altii. La multi Ani(si la multe luni)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

neata

la multi ani sarbatoritilor zilei:
GEORGE CATALIN
STEFANIA
BRYAN
ROBERT GABRIEL
ANDREEA BEATRICE
SI BINEINTELES LA MULTI ANI PRINTESEI MELE MIRIAM RIANA
Asa aratam noi la 5 luni

Mergi la inceput