Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

am vazut si noi toate pozele!
krissy, bine ca ne mai zici si noua de gaza! ce grasutza e! si ce ochi albastri!

a reusit si maria ieri sa se intoarca de pe burta pe spate de parca se intorcea de cand s-a nascut! f usor! si asta-seara, la culcare, a facut nenumarate rostogoliri in patul nostru!

a papat bine azi, cel mai mult i-a placut piersica pe care a imprumutat-o de la tati, pt 2 guritze, cica. numai ca gustul a transformat-o intr-o mica bestie, care nu-i mai dadea drumu' nici piersicii din mana si nici mainilor lu' ma-sa cre tinea si ea de piersica! si uite asa, a morfolit-o toata si i-a dat inapoi lu ta-su putina pulpa pe sambure!

paxela, e de coma delia! e f precoce! ne-am distrat!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna seara!

yrrol, bine ai revenit! Nu sta sa te gandesti prea mult, mai bine povesteste-ne despre Sara Antonia.
paxela, foarte faina faza cu paiul!
Lili_g, subconstientul tau lucreaza si tot la scutece te trimiteSi eu intr-o zi, de oboseala, m-am dus cu biberonul de apa la sotul meu in loc sa merg la Maya.
Elyanne, felicitari pentru bebe Mihai! Vine el Andrei din urma.
ghibuadina, cand raspunzi la subiect, da click pe iconita aceea ca de la outlook(cea cu 2 sageti albastre) si scrii acolo cuvantul. Apoi dai ok, iti apare alta fereastra in care scrii link-ul si gata.
anaalina, pentru oparitura e bun si Neopreolul. Pe noi ne-a ajutat sa scapam definitiv de roseata de la gat. Mi se pare chiar mai bun deat Bepanthen-ul.
Bravo pentru Maria de anamana! Mai, cand va aud vorbind despre cum mananca bebeii vostri, imi faceti asa o pofta de diversificareee, ca sunt tare curioasa sa vad cum reactioneaza Mitze la diverse alimente. Dar o sa ma abtin totusi, macar inca 2 saptamani.

Azi am implinit 5 luni. Avem 71-12 cm si 7.200. Am mers cu ea la padure, pe malul Dunarii, unde mami si bunicile au copt niste ardei si vinete, iar fata s-a jucat in carutul ei. Ii plac mult iesirile, e cumintica afara si fericita ca toata lumea o baga in seama. Acum doua zile am avut un moment special cu ea. Observasem ca tot pronunta un fel ta-da-ta amestecat si am incurajat-o sa zica tata. Ea se uita concentrata in ochii mei si cand am auzit-o ca pronunta cel mai dulce "tata" mi s-au inmuiat picioarele. Si a mai repetat inca o data dupa mine. Nu era un "tata" cu directie, nu stia ea ce spune, dar eu tot am bocit putin pentru ca am avut prima interactiune verbala cu fata mea.
Maine poate reusesc sa pun si eu poza cu ea la 5 luni.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_2007 spune:

Buna stup!
Mi-era dor de voi!
NU am citit tot, am intrat doar sa va salut!
Printesa mea e o miriita si vad ca nu e singura!Trebuie sa ma joc cu ea non stop, sa nu o la ssingura o secunda ca imediat se supara. In rest este bine, ii place sa se rostogoleasca dupa o parte pe alta si sa roada cu pofta tot ce prinde!Sta in fundulet aproape bine.

NU doarme mai de loc ziua, iar noaptea inca se mai trezeste o data. Bebei vostri dorm toata noaptea?

Sper sa apuc sa citesc tot desi imi pica ochi in gura de somn..

Diana si Roberta ( 13 mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Daca cineva vrea sa ne vada si pe noi poftiti aicihttp://family.webshots.com/photo/2922710560096653195SDcdDl?vhost=family

Mergi la inceput

stau in fundulet
Florin-a Si Ana-Maria pupicesc albinutele si bondareii si ne cerem scuze ca suntem mai active dar nu prea stam pe acasa. Acum suntem la bunica in casa e de furca si tot mai avempana terminam
Dar cand mai da mamai pe acasa citeste capitolele pe nerasuflate!!!!
Bravo la toti bebei,,,,,,generatie precoce si bravo si voua mamicilor !!
ioanaradupe ce sta puiul tau in cada?ce fel de suport este?ca as vrea si eu pentru Ana mea.este un site unde as putea sa vad asa ceva sau cum se numeste ca sa ii dau cautare cu google.multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

http://picasaweb.google.com/roxanici/RaresLunaA5A

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Roxanici frumos tare puiutul tau.Este foarte deosebit.

Bantui noaptea pe net ca ziua nu prea am timp sa intru si sa pot spune si eu cate ceva din ce stiu.Sa impartasesc si din experienta mea de mamica.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

ioanaradu pe ce sta puiul tau in cada?ce fel de suport este?ca as vrea si eu pentru Ana mea ca ii place tare mult la apa!exista un site unde as putea sa vad asa ceva sau cum se numeste ca sa ii dau cautare cu google.multumesc!

Mergi la inceput

Ioana mai facut praf cu puiutul tau.M-am uitat de doua ori la filmuletul ala in care el este in cada si da din picioruse de mama mama.Nu a obosit?Doamne cat este de scump.

Ce este aia de sub el care il sustine?Nu am mai vazut pana acum?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilidana

Am vazut multe poze cu fetite si baietei care de care mai frumosi!Si ce multe albinute stau pe picioare! Ce performante,bravo,i-ati intrecut pe bondarei,desi am vazut si vreo doi mai curajosi.
N-am timp si sunt tare obosita sa-i numesc pe fiecare,sunt toti asa de dragalasi...
Ii pupam pe toti...

Noi nu avem noutati,David e tot agitat si marait,nu mai stiu ce sa-i fac,ma epuizeaza...
Roade tot ca un catelus,ar devora tot ce prinde,cred ca-i ies toti dintii deodata .

Abia mai reusesc sa citesc ce scrieti si va admir pe cele care reusiti sa faceti asa multe,eu nu pot sa ma organizez mai bine,mereu ceva nu e terminat,m-am saturat...

Gata cu vaicareala,o sa incerc sa mai intru.

La multi ani tuturor celor care au aniversat o lunisoara,sau numele,de Sf.Maria,dar si pentru cei de ieri si de azi:
Multa sanatate,sa cresteti mari,sanatosi si sa-i bucurati pe parintii vostri!

Lilidana si eu am un puiut la fel ca al tau.Roade tot ce prinde.Daca o iau in brate ma apuca cu gingiile de unde apuca sau ma trage de par.E maraita si agitata.Ma chinui cate 2,3 ore seara sa o adorm si nu prea mai am timp de mare lucru dar ce sa fac?Sa ma stang de gat?
Este perioada lor cand ar vreasa fca multe pt ca ne vad pe noi ce facem si poate ca din cauza asta sunt asa agitati.Poate ca dupa ce or sa mearga deabuselea atunci or sa fie mandrii de performanta lor,suntem atente ce fac,si atunci consuma si mai multa energie.
Linisteste-te ca pana la urma totul va fi din ce in ce mai bine,eh,pana or sa mearga in picioruse atunci dam kile jos.Ce nu e bine?

poze

Mergi la inceput

Stefaniya eu nu ma prea omor cu machiajul si am cerut cate se poate de putin.Nu am vrut sa fiu inzorzonata cu o tona de machiaj.

Printesa mea este plina de surprize.Nu trebuie sa lipsesc nici macar 10 sec de langa e ca deja a facut miscarea.M-am dus pana la baie,2 min a durat,ea dormea si cand am iesit din baie sa lesin cand am vazut-o pe marginea patului,dar ea tot dormea fara nici un stres.M-a bufnit rasul.Si daca aveam aparatul la indemana am zis sa ii fac si o poza ca sa vada atunci cand va fi mare ce nazdrava fu...

Apropo ai un puiut tare dragalasi.Sa-ti traiasca.E tare dragut cand isi tine el sticluta cu papica un manutele lui mici.

poze

Mergi la inceput