Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by yrrol_13

Buna ziua si imi cer milioane de scuze ptr aceasta absenta indelungata. probabil ca voi fetelor nici nu va mai amintiti de mine... Exista cineva care mai stie cine sunt? daca da, va rog sa ma scuzati ptr ca nu am mai scris de atata vreme.. daca nu va mai amintiti de mine, nici o problema . cer doar permisiunea sa intru in cercul vostru.. am atatea de recuperat sau de ce nu sa-mi fac cunostinte noi..

sincer nici nu stiu cum sa incep... nici cum se termin mesajul..

Uite ca l-ai si inceput si l-ai si terminat...deci........continua cu urmatoarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mady - offf,mereu apare cate ceva la tine si Razvanel.
Acum o sa-ti zic pareera mea si sper sa nu te necajeasca si mai tare.Poate nu e momentul sa incepi diversificarea,poate el nu e pregatit pt asta.Sunt bebelusi care au reactionat bine la diversificare si bebelusi care nu.Eu la Carl am mers 2 saptamani cu un anume sortiment pana am crezut eu ca stomacelul lui e gata si cand alte mamici la 3,4 zile schimba cu altceva si bebelul e ok.

Si noi am avut momente cand a mancat vreo 4 zile cate 60ml la 4-5 ore,m-am speriat un pic dar nu am facut nimik si dupa si-a revenit complet.Deci nu stiu de ce a facut asa,important e ca si-a revenit.

Plangacios,asta e,sunt copii care plang mai mult,e greu pt tine dar nu neaparata sa insemne ceva rau.

Mucusorii - eu nu-i mai scot cu nimik decat cu betisorul.Mi s-a spus ca cu cat ii scot o sa se formeze altii la fel de mult.De cand il curat zilnic in nasuc cu betisorul mai scot cam la 2 zile cate un muculet.

Cat despre tuse - ce are in gatulet de i-a dat siropel.Esti sigura de medic? Poate s-a grabit un pic sa aleaga un tratament.Ti-a dat vreun diagnostic?Carl uneori tuseste dimineata si apoi cand incep sa vorbesc cu el o da in tusea aia de alintat.

Va doresc multa sanatate la amandoi si sa auzim de bine

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by absoluta

quote:
Originally posted by yrrol_13

Buna ziua si imi cer milioane de scuze ptr aceasta absenta indelungata. probabil ca voi fetelor nici nu va mai amintiti de mine... Exista cineva care mai stie cine sunt? daca da, va rog sa ma scuzati ptr ca nu am mai scris de atata vreme.. daca nu va mai amintiti de mine, nici o problema . cer doar permisiunea sa intru in cercul vostru.. am atatea de recuperat sau de ce nu sa-mi fac cunostinte noi..

sincer nici nu stiu cum sa incep... nici cum se termin mesajul..

Uite ca l-ai si inceput si l-ai si terminat...deci........continua cu urmatoarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salut la albinutele care nu au plecat in concediu si sunt pe langa casa As avea si eu o intrebare cine a folosit trixera de la Avene, o pot folosi si daca bebelusa mi s-a oparit la pasarica. Sau altceva ce ati mai folosit voi?
Yrool_13...bine ai revenit la noi.
Madibulancea...si Catalina tuseste dar am urmarit-o si vad ca se ineaca cu saliva asta daca sta cu fata in sus , daca sta pe burtica nu are nimic.
Frumoasee pozeeeee!!!!

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Anaalina, Trixera de la Avene e ptr piele sensibila si uscata. E mai bine sa folosesti acum o crema cu oxid de zinc, sau bepanten sau orice alta crema ptr fundulet/pasarica iritata

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Anaalina, bepanthen unguent e foarte buna pentru asa ceva. Si incearca la fiecare schimbat de scutec s-o lasi putin fara scutecel, aerul ii face bine. Ar mai fi crema de galbenele (dar mie nu mi s-a parut asa de eficienta).Trixera se foloseste pentru cei cu dermatita atopica.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Subscriu si eu cu Bepanthen. Si ziua cand doarme incearca sa o lasi fara pampers. Vezi ca sunt niste paturici absorbante de la Seni si las-o pe ele cu pasarica goala atuci cand doarme dupa amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Am dat-o cu bepanten , chiar am urmarit-o sa faca pipi si apoi am lasat-o cu pasarica goala, dar e iritata pe deaupara, nu stiu cum sa va explic , acolo unde avem noi cezariana de exemplu. Are o pata rosie care e aspra si mi se pare case mareste pe zi ce trece, v-as pune o poza dar mi-e rusine. Daca se face mai urata o sa-mi fac curaj sa va arat.

Pupici la bebelusi si bebeluse

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

quote:
Originally posted by anaalina

Am dat-o cu bepanten , chiar am urmarit-o sa faca pipi si apoi am lasat-o cu pasarica goala, dar e iritata pe deaupara, nu stiu cum sa va explic , acolo unde avem noi cezariana de exemplu. Are o pata rosie care e aspra si mi se pare case mareste pe zi ce trece, v-as pune o poza dar mi-e rusine. Daca se face mai urata o sa-mi fac curaj sa va arat.

Pupici la bebelusi si bebeluse

Varsta Catalinei Teodora

Noi am folosit bepanthen insa nu si-a facut efectul,ce iti recomand este REVIKEN sau CUTADEN ,este aceeas crema doar ca se numeste diferit,difera firma care o face.Noi folosim numai Reviken ,am patit sa o taie pampersul pe piciorus sau sa faca rana intre picoare( ii crapase pielea ) si in 2 zile nu mai avea nimic.La inceput am luat o crema cu zinc dar nu ne-a facut bine deloc ,ii usca pielicica foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun gasit fetele, sper ca toata lumea e sanatoasa!
Intru si eu ca de obicei pe fuga, sa ma tin de promisiunea de a mai pune poze noi cu Sophia. Multumesc cui mai intreba de mine, dar am scris mai pe larg de ce am disparut si ce s-a mai intamplat in capitolul precedent, aici. Alte noutati mari nu am, ne pregatim incet-incet de botez.

Dar sa va mai spun cate ceva despre albinuta mea: sta binisor in fundulet, mananca f diversificat si are acelasi apetit mare (e destul de grasunica, dupa cum puteti vedea in poze). Tot nu avem par prea mult si inca nici dintisori, desi roadem tot ce prindem si ne curge din gurita intruna. Inca nu se poate intoarce de pe burta pe spate si face scandal sa fie intoarsa, dar in schimb ii plac piciorusele si a inceput sa si le duca la gura. Gangureste intruna pe limba ei, tipa, e activa. Parca e tot mai receptiva, se intoarce daca ii strigam numele si trebuie sa vada tot, de la verticala. Ziua nu mai prea doarme decat in reprize de o jumatate de ora, iar noaptea doarme intruna, de la 10, pana la 6-7. Mesele sunt asa:

8 - 150 ml lapte (de mama)
12 - 70 g piure de fructe/legume + 120 ml lapte de mama
16 - 100 ml formula + cereale, urmat de alaptat (~100 ml lapte)
19 - gustarea de seara (doar lapte sau putin piure, urmat de putin alaptat)
21.30 - 200 ml lapte de mama

Intre mese mai bea putin ceai sau suc de morcov, sau piure de prune diluat cu ceai, daca e constipata.

Nu mai pot sa scriu, ca se apropie masa de cereale si Sophia e rea de foame. Va pup pe toate si promit din nou sa mai revin, macar o data /capitol...

Pozele mai recente cu Sophia se gasesc incepand cu aici, pentru cine doreste.

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput