Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multe lunite bondareilor si albinutelor care azi mai adauga o lunita!
La multi ani Magdalena!
La multi ani pentru sot de Lumi_Nag!

Ce copii minunati avem, fetelor! Ma uit si nu-mi vine sa cred cum e unul mai frumos ca altul! Adevarata vorba aia "Nu exista decat un singur copil perfect pe lume si fiecare mama il are.", nu sunteti de acord? Sunt extraordinari cum stau in fundulet sau se mozolesc pe toata fatuca de mancare.

Am mai pus si eu cateva poze cu Thea mea, incepand de aici

Sa va mai spunem si noi "din casa". Avem zile in care dormim cate 4-5 ore si zile in care nu ne lasa durerile de gingii in pace si atunci o chinuim pe mami sa ne poarte in brate tot timpul. Mai nou, nu mai vrea nici in carut, iar cum in port-bebe nu sta prea bine, sunt nevoita sa o iau in brate la plimbare. Deobicei suntem cu cate cineva sa ne care gentoiul, ca altfel nu m-as descurca. In fundulet nu sta, inca, decat sprijinite, iar intoarceri nu facem. In schimb, cand o apuca dorul de duca, se ridica asa de umeri. E tare haiasa! In special cnd vine ora de plimbare face asa. De papat, papam doar fructe si cereale, deocamdata. Inca nu am inceput cu supica, dar cred ca saptamana viitoare o sa incerc si asta. Nu ne prea omoram cu piureul de fructe cu cereale, ca nu gaseste mami mereu merele care-mi plac mie, asa ca, mai mult ma mozolesc decat sa pap. Si mai bag si laptic dupa, aproximativ 160-200ml, depinde cat piureut pap. Iar la masa de seara, in parc, sunt tare smechera si nu mai pap decat 100 ml ca sa pastrez loc pt tzaca lui mami cu care adorm. Si mami crede ca o sa fiu tare temperamentala. Mare minune daca nu o sa fiu un copil din ala pe care-l vedeti prin supermarket tavalindu-se pe jos. Ca asa dau din picioare si tip cand nu mi se face pe plac...
Cam asta ar fi.

As vrea si eu o esarfa de care aveti voi, Roxanici. Dar cum nu am posibilitatea sa o comand in Franta, as vrea sa stiu daca e facuta in vreun mod special? N-as putea sa cumpar eu material si sa o fac? Imi puteti da si mie dimensiuni, detalii, ceva?

Felicitam si noi bebei papaciosi si energici pentru progrese si pupam Razvanel bolnavior. Dar, asa cum au zis fetele, poate se ineaca doar cu saliva. Ca si Thea tuseste cand isi baga pre rau degetele pe gat, cand "vorbeste" prea cu foc sau cand are vreo criza de personalitate .

Despre analize de facut dupa nastere, nu mi-a zis nimeni nimic. Doar eu ma gandeam sa-mi fac un set sa vad cu ce carente am ramas, dar nu am apucat. Cred ca le astept pe cele obligatorii anuale, de ziua fiecaruia. Ar fi trebuit sa ajung si la control la endocrinolog la trei luni, dar nici acolo nu am fost.

Mai aveam intrebari, dar le-am uitat. Ma mai gandesc si poate revin, daca ma lasa mica "persoana".

Pupici!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Ah, da! Si mai voiam sa va intreb ce parere aveti de o chestie din www.kozycarrier.homestead.com/instructions.html" target="_blank">asta? O fi comoda pt bebe? Ca pentru asta as avea instructiuni de confectionare. Dar poate ma ajutati si cu esarfa, ca mi se pare mai comoda pt bebe.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Copila mea transpira rau, rau la cap. Pediatra mi-a zis ca seamana cu ma-sa, ca m-a vazut um asud ca un cal cand o alaptez. Asa mi se intampla prin primele luni. Acum ea se incinge pe orice as pune-o. Doar pe bumbac, nu prea tare, dar si acolo e uda la cap, la spate daca se agita mult si eu nu ma duc la ea repede.

Si uitasem! Cand suge, se face lac pe cap. Zici ca tocmai am scos-o din cada.

Ce-mi placa mesajele astea asa, scurte! Made by Absoluta sau cum s-o spune. Vinzi licenta? Ca, dupa cum vezi, pe mine ma apuca logoreea, ori de cate ori incep sa scriu aici. Si uite asa ocup cate o pagina cu mesajele mele.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Nu vand nici o licenta , asta ca sa fie clar.
Nici tu nu dormi ?
Eu caut ca nebuna pe internet distribuitori de marfa gen bamboo sau sara blu. Vreau sa 2, 3 magazine cu asa ceva prin tara. Fetele din afara tarii stiti la voi acolo firme care au decoratiuni interioare? As vrea sa le iau direct de la furnizorii de afara...

Mergi la inceput

Pai cum sa dorm cu plod vaietacios la urechea mea?
Deschzi magazin de decoratiuni sau redecorezi? Ca n-am inteles. Avem si noi Sara blu in Craiova, dar si preturi pe masura firmei.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Magazin cu decoratiuni interioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Multumesc fetelor pentru urari.
Absoluta si Ela, da si puiul meu transpira foarte tare la cap.Am mai spus asta acum vreo saptamana.Dar transpira de este uda perna si miroase a gaina oparita .Si pe orice l-as pune transpira cand suge si cand doarme.E brobonit tot pe frunte si in jurul urechii.

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ficiorashu' meu mi-a facut azi un cadou de ziua lui
Dupa ce am facut supa o saptamana in fiecare zi si a scuipat-o pe mine toata, azi a papat cam 150 de ml.
Si pentru cine mai este interesat de evolutia unghiilor mele pot sa va anunt ca la una mi-a trecut, iar la cealalata tocmai am observat ca am puroi exact de unde creste unghia....la "radacina" .Am bus si eu betadine acolo si am bandajat poate o iesi puroiu ala fara chirurgie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Vin si eu pe forum chiauna de la o nunta si pregatindu-ma sa plec la alta... da' nu ma lasa inima sa nu intru sa citesc ce-ati mai facut... si ce multe vad: Ana Maria lui Florin-a sta in fundic (), frumoasa de Thea are baticutz smecher () (Ela chiar vroiam sa-ti zic ca-mi pare rau pentru pierderea sarcinii prietenei tale, e greu sa ma pun in pielea ei dar imi inchipui durerea pe care o simte), scumpica de Miriam Riana care zambeste sugubatz () dar si dulcica foc de Maya a Iulianei care are parutz mult si e asa frumoasa ()!!! Fetelor avem bebei frumosi rau de tot si inteligenti si precoce (vedeti episodul cu sucul al Deliei ) si sanatosi!
Absoluta si Luca transpira la cap, in special cand se enerveaza si plange. Eu nu-l mai alaptez ca sa stiu daca si atunci ar fi la fel dar am vecine care se plang de acelasi lucru (transpiratia la cap a bebeilor) atunci cand alapteaza. Eu asa ma speriasem ca intr-o noapte i-am pus caciulitza pe cap (asta acum o luna, deci vara si caldura!!!)
Ela chestia aia de purtat copiii (ca nu stiu cum se numeste) mi se pare ceva intre marsupiu si esarfa fetelor. Eu banuiesc ca e comod dar mai bine iti faci o esarfa (daca-ti dau fetele dimensiunile) ca din prezentare am presupus ca e lesne de facut de o croitoreasa. Chiar ma gandeam sa-mi fac si eu... de fitze, recunosc... ca nu stiu daca am rabdare sa-l infasor pe Luca (ca al meu e un mic kamikaze: se arunca din brate daca nu esti atenta sa-l ti bine!) dar o data tot m-as risca sa "imbolnavesc" babele din oras.
Diana_jors mai da-ne de stire ce mai faci! (am tras cu ochiu' pe mess si te-am vazut "available" si am presupus ca esti pe net )
Eliana zi tu, din experienta ta: e o diferenta intre a creste un baiat (sau doi ) si o fata? Ca asa mi-a zis o cunostinta care are fata. Nu stiu ce-a vrut sa spuna dar era tare sigura pe ea. Acu' nu stiu de unde siguranta asta ca ea nu are si baiat, iar eu n-as contrazice-o ca n-am fata (inca!). Da' m-a facut sa "cujet"...
Pup intreg stupul poznas si mamicile harnicutze! Ma duc sa ma pregatesc ca in dupa amiaza asta ma petrec din nou!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Ficiorashu' meu mi-a facut azi un cadou de ziua lui
Dupa ce am facut supa o saptamana in fiecare zi si a scuipat-o pe mine toata, azi a papat cam 150 de ml.
Si pentru cine mai este interesat de evolutia unghiilor mele pot sa va anunt ca la una mi-a trecut, iar la cealalata tocmai am observat ca am puroi exact de unde creste unghia....la "radacina" .Am bus si eu betadine acolo si am bandajat poate o iesi puroiu ala fara chirurgie.

Lumi scuze... nu ti-am urat si eu toate cele pentru puiul tau si sotz, bineinteles! Sa-ti traiasca amandoi, puiul mic sa-ti lumineze zilele si sa te surprinda cu cat mai multe progrese si cel mare sa-ti bucure fiecare clipa cu iubirea si respectul lui! La multi ani!

Urez deasemenea la multe lunitze tuturor bebeilor care se aniverseaza azi! Dar si Magdalenei76 ii doresc multi ani fericiti si sanatosi!

Absoluta super ideea cu magazinul de decoratiuni!!! Eu, ca a doua meserie sa zic asa, m-as fi indreptat spre designer pentru interioare, sunt fascinata! Las orice pt mersul intr-un magazin de profil.

Acu' chiar ma duc sa ma pregatesc! Paaaaa!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput