Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
Lili_g spune:
Multumesc pentru parola. Am pus trei poze cu mine si fetele mele in albumul comun.
Cum atasez link-ul in mesaj? Se pot vedea? Dati-mi de stire.
Eu sunt cam obosita, bebele face fite de vreo 2 zile. Ieri de zapacita ce eram m-am dus sa iau ceva din dulap si m-am trezit ca luasem o pereche de dipers. De computer nici vorba, acum am avut un pic de timp. Fuga la treaba.
Pupici la bebei.
paxela spune:
mai avem o bomba de la fimea
, eram la terasa la un suc, domnisoara fasss intinsa toata dupa sucul meu de fapt al lui Silviu pe care il beam amandoi, iau paiul si il pun in gura, eu cu gandul
tzeapa.... ia si vezi ca nu e nimic .... dar sa nu pofteasca copilul
, ei bine..... inainte sa apuc sa reactionez a tras o gurita buna de suc
cu paiul lejer fara sa dea pe ea fara sa se inece fara sa scuipe
, asa ca nu mai fac experimente
si nu mai subestimez copii ca ma frig rau acum stau cu inima cat un purice caci plecam in concediu si asta ne-ar lipsi vreo indigestie, alergie sa doamne fereste
,
iam dat apoi apa plata cu paiul si bea la fel ca fratisu
, oare nu am gresit varsta ei?![]()
deci am testat prigat nectar de kiwi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roxanici spune:
Sherbi, io am comandat si am pus sa imi livreze in franta. De acolo mi-a adus-o cineva.
Semnatura ar tb sa o poti pastra asa schimbata....schimbi in profil personal/semnatura, da?!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
lauramar spune:
Maaaaaaaare liniste pe aici.
pentru Delia sa nu pateasca nimik de la suc si sa aveti un concediu placut.
Am tot admirat pozele cu bebeii nostrii sunt toti niste ingerasi nu ma satur sa le privesc.
Roxy,am mancat la caise uscateeeee.....ca acus raman astia fara in magazin
,apoi am baut apa si sa stii ca da rezultate,mersi de ajutor,eu stiam doar de prune uscate dar caisele imi plac mai mult.
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
aaa ... rebiana sa zici musai cum i-ai prins baticul lui luca si ce fel e ... ca eu m-am chinuit si nu mi-a iesit asa ... si-am incercat de cateva ori.mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Ioana baticul e din bumbacel, foarte moale, si e innodat la spate o data si capetele innodate din nou deasupra capului. Il tin pe Luca pe picioarele mele indoite din genunchi ca sa stea in funduletz ca altfel nu reusesc.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
roxanici spune:
paxela, zi mersi ca nu aveai o bere ceva sau vodka
lauramar bine ca te-a ajutat...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elyanne spune:
Lipseste omu' 24 de ore si umpleti 5 pagini
Abia am reusit sa le citesc si sa vizionez toate pozele noi.
N-am avut net... asta-i motivul...
Io deviez de la subiecte... vroiam sa-mi laud odoru', si anume pe Mihai... care azi a mancat cereale f.f. fumos. Motivul... am schimbat cerealele, tot humana, da' cu mar. Se pare ca alea cu vanilie nu-i placeau. In plus, astea nu se fac ciorba, ca celelalte ![]()
Zicea careva sa fac poze la ora de masa... da' zau daca am cum... deobicei sunt io singura cu cei 2 teroristii (uneori c utoti 3) si nu am maini suficiente sa fac si poze. SI de cele mai multe ori se intapla sa fie totul rapid... sa nu se isterizeze domnii, ca altfel se nervozeaza si nu mai baga cereale deloc.
Azi am fost iar la aerobic... nu mai poci... ma dor toate cele, da' nu ma las
masochista... de ce m-oi mai vaita? Se simte ceva-ceva pe dedesupt... dar mai am stratu' de grasime deasupra... mai e de munca. Asta la burta... ca la capitolul fund si picioare mai e muuuult pana departe...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Lili_g spune:
hai sa incerc asa
http://family.webshots.com/photo/2123658330096653195zoCaNt
http://family.webshots.com/photo/2514502710096653195vMtlfv
http://family.webshots.com/photo/2158973260096653195XLeIDB
doina.todor spune:
Neta fetele!
Fac eu cafeaua, ceaiul, incalzesc laptele, azi si va servesc ca noi ne-am trezit de la ora 6.00 si nu mai avem chef de dormit ( a se citi Radu ca eu as dormi 24 de ore daca as putea).
Revenim si noi dupa aproape o saptamana de absenta (motivata zic eu). Sambata trecuta a fost furtuna in Timisoara si bineinteles cei care au netul la noi pe strada au avut o avarie pe care au reparat-o deabea miercuri. Am reusit sa cites doar deoarece domnu' Radu a devenit foarte marait in ultima vreme, numai in brate e bine si nici acolo daca mami sau tati se aseaza. Asa ca am avut o saptamana plina de plimbari. In rest suntem bine dar s-a schimbat mult Raducu adica nu ii mai place la baie, mai nou se trezeste noaptea sa mai manance o data deci am revenit la 6 mese pe zi, face scandal mai tot timpul, tipa si el de imi tiue urechile, nu mai vrea sa stea cu mine in bucatarie sa imi fac si eu treaba ca se plictiseste sau cand intra in bucatarie il loveste foamea si asa mai departe. Dar sper ca e doar o faza care va trece.
V-am vazut minunile ce bine stau in fundulet/picioare felicitari!, Raducu nu sta inca nici macar in fund singur, se rastoarna si e tare haios parca ar fi beat asa sta in fund.
In schimb tipa cat il tin plamanii iar cand nu mai poate sa tipe incepe sa se vaite : "dai, dai, dai".
Va pup! si mai revin cand pot
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulet Radu
Varsta lui Radu
yrrol_13 spune:
Buna ziua si imi cer milioane de scuze ptr aceasta absenta indelungata. probabil ca voi fetelor nici nu va mai amintiti de mine... Exista cineva care mai stie cine sunt?
daca da, va rog sa ma scuzati ptr ca nu am mai scris de atata vreme.. daca nu va mai amintiti de mine, nici o problema . cer doar permisiunea sa intru in cercul vostru.. am atatea de recuperat sau de ce nu sa-mi fac cunostinte noi..
sincer nici nu stiu cum sa incep... nici cum se termin mesajul..

mami de
Matei Stefan 12.03.2007