Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
sherbi spune:
roxana, de unde ti-ai comandat esarfa, ca vreau si eu?
voi ati dat 10 ron taxa de urgenta, ca eu am dat 100
?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
Amma23 spune:
Io am luat-o de www.bebe-maman-nature.com/mag/fr/list-103145.htm" target="_blank">aici si Roxana cred ca tot de acolo...ma bag si eu ca musca-n lapte![]()
Ama si Lucas 12 Martie 2007
mari-lu spune:
Salutare stup!
Multumesc de urarile de ziua mea!Am sarbatorit in noua si mai marea familie,Alex a fost dragut ca s-a trezit la 8.30, s-0 lase pe mami sa doarma...ca de obicei se trezeste la 5-6 cu AAAA si chef de joaca.
Fiind un grasun inca nu se intoarce prea des singurel si in fundic sta cu ajutor.Dar fiecare BB are ritmul lui,pana la urma toti vor merge si manca si altceva decat lapte!
Roxanici mergi la alergolog,sotu meu e in militar unde cu bilet de trimitere nu costa consultatia,dar nu cred ca vii pana aici,insa are o colega in Bv la o policlinica ,iti spun cum se numeste daca vine.
Pupici la mamici si pitici!
Maria mami de BB Alex
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Io am luat-o de www.bebe-maman-nature.com/mag/fr/list-103145.htm" target="_blank">aici si Roxana cred ca tot de acolo...ma bag si eu ca musca-n lapte
da, tot de-aici
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by mari-lu
Salutare stup!
Multumesc de urarile de ziua mea!Am sarbatorit in noua si mai marea familie,Alex a fost dragut ca s-a trezit la 8.30, s-0 lase pe mami sa doarma...ca de obicei se trezeste la 5-6 cu AAAA si chef de joaca.
Fiind un grasun inca nu se intoarce prea des singurel si in fundic sta cu ajutor.Dar fiecare BB are ritmul lui,pana la urma toti vor merge si manca si altceva decat lapte!
Roxanici mergi la alergolog,sotu meu e in militar unde cu bilet de trimitere nu costa consultatia,dar nu cred ca vii pana aici,insa are o colega in Bv la o policlinica ,iti spun cum se numeste daca vine.
Pupici la mamici si pitici!
Maria mami de BB Alex
uiii, Mari-lu, nu credeam ca o sa ne mai vizitezi

o sa merg la alergolog...numai sa nu ma puna sa alerg
merg la cabinet particular...nu-i bai ca platesc, is obisnuita. Incerc sa ma programez tot acolo unde merg cu raresu la pediatru, poate impusc 2 iepuri in aceeasi zi.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
sherbi spune:
mersi amma. da ce cod avantaje vor astia ca ma dispera si nu pot sa comand???
violeta si david alexandru (23 martie 2007)
Amma23 spune:
Da-i "passer la commande" Aia-i pentru o eventuala reducere, da' nu-i cazul. Nu stiu daca poti comanda direct din Romania, nu stiu exact cum a facut Roxana.
sherbi spune:
roxana, tu cum ai facut? mie nu-mi livreaza in slobozia cica...
sherbi spune:
de ce nu pot pastra schimbarile de la semnatura???