Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Ha, ha, mi-ati vazut pruncu'. Mie cand mi se pune pata, mi se puneEra tot timpul cu mana plina de par, trebuia sa fiu tot atenta sa nu inchita, asa ca harsh! Jos cu el.
Am vazut Rareshu in chip de "pui de negru". Asa-si poarta negrii (africanii sa nu ma ia cineva de rasista) copiii.No, ce mai zic babele acum, is tare curioasa. Ai iesit cu el la plimbare asa, in esarfa? Super, avem la fel si culorile.Poate la anu', daca ne-or tine shalele, ii plimbam impreuna. Pup creolu'
Fetelor, voi plecati la mare, plecam si noi in Belgia, asa ca in weekend, sper ca nu sariti capitolul iar, ca nu va mai ajung din urma.
Absoluta, eu ieri am fost la control (primul la ginecoloaga mea, ca dupa nastere am fost la ginecologul care mi-a facut cezariana) si mi-a dat sa fac analize( colesterol, trigliceride, glicemie) pentru cand o sa incep cu pilulele.De altele nu stiu nimic.
Martuta, ce seamana Victor cu tinesi tu cu invatatoare mea, ce drag imi era de ea...era tanara, nemaritata, ne iubea si ne cocolosea de numa' numa'...ce vremuri
Rayan e gagicu' lu' fiimea, aia nenascuta inca, baiatul Alianei
Stefanya, si eu am neamuri in Calarasi...sotul cu tot familionul
Ama si Lucas 12 Martie 2007
unde? dc e pe aproape de noi, ne vedem?!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
roxanici spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Fetele lamuriti-ma si pe mine de ce folositi esarfa.Am urmarit ce a dat Amma23 dar mie mi se pare ca ar muri de cald copilul si nici nu prea are loc de miscare.Nu e mai usor cu marsupiul sau e doar o moda?
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
io habar n-am de ce folosesc esarfa....imi place ideea 1
2. bebe sta f bine in el, mai bine ca in marsupiu as zice si e si mai comod si ptr mine. bebe nu se sufoca de cald...e din bumbac si il imbraci lejer si pe el si pe tine.
Oricum daca o sa cauti pe net...o sa gasesti numai de bine despre modul asta de a purta pe bebe
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Amma23 spune:
Stefania, nu stiu daca e o moda, mie mi-a placut ideea.Io am vazut citiva copii in esarfa inainte de a o cumpara si mi-a placut cum stateau in ea. De cald nu-i e mai cald decat in port bebe.Am si din ala si daca-i cald tare nu pot sa-l port nici acolo.De fapt nici in bratze nu prea pot sa-l port ca transpira tot.Ai posibiliatea sa-l porti in mai multe feluri, il pot duce pana la 3 ani si chiar am de gand sa-l car...de asta am optat pentru esarfa.
absoluta spune:
quote:
Originally posted by cria_bv
Uitati aici un Vladut in fundulet.
Absoluta eu nu stiu nimic de analize dar eu mi-am facut oricum pt ca nu ma simteam bine. Dr de familie mi-a recomandat insa sa imi fac glicemia pt ca am nascut un copil peste 4 kg.
Criade Vlad 28 Aprilie 2007
Poze
Exact despre asta este vorba. Copii nascuti cu o greutate mai maricica <3,800 kg cica fac probleme mamelor la glicemie.
Cria tie cum ti-a iesit? Ai facut analiza glicemiei?
Amma23 spune:
Anamana123, vrem sa mergem la Bruge si coboram la Bruxel, chiar vroiam sa-ti scriu sa ma ajuti sa gasesc un hotel ceva.Ramanem de sambata pana duminica.Da, mi-ar placea sa ne vedem...venim la petit. Imi dai un messenger, poti sa vorbesti o tzara? Sau al meu e amagrigus si la yahoo si la hotmail.
Roxana, am cautat cu face au monde si nu am gasit pagina asta.Gata o bag la favoriti, nu mai pot avea incredere in memorie. Multam fain.
coolutz spune:
salutare,
am rezolvat cu pasaportul, l-am inclus si pe andrei pe pasaportul meu ca sa putem iesi din tara.
pt cei interesati - a fost nevoie de certificat de nastere copil, buletine ambii parinti, certificat casatorie(copii si originale), declaratie de la celalalt parinte ca e de acord si pasaport.
taxe:10ron pt urgente la trezorerie si 6 ron la cec pt includere. a fost gata in 2 ore(e valabil pt targu mures, in alta parte nu stiu)
biancaM- e frumoasa foc amalia ta...si e nascuta in 6 april ca si shtrumful meu ![]()
ioanaradu - si la noi la fel se intampla cu pisi atunci cand ii dau jos scutecul...mai nasol e ca face pe haine si tre sa il schimb...se intampla de mai multe ori pe zi..de mare ajutor sunt cersafurile de unica folosinta de la hapy...macar asa nu se uda pa'turi, paturi
anaanamaria - super precoce printesa ta ..cred ca esti mandra de nu iti mai incapi in piele...sa zica ea mama la nici 5 luni ...
oana2007 - ce de plete are ana maria
si mie imi place ideea de esarfa mai degraba decat de marsupiu..de unde ati luat-o...se gasesc in magazinele pt copii?
am vazut un bebelus care face flotari!!!!aici...al cui e?![]()
intrebare: morcovul constipa sau provoaca diaree??
,
andrea si andrei(6april2007)
stefaniya spune:
Ok,fetele am inteles ideea.Adevarul ca eu nu am folosit masurpiul niciodata.Mi s-a parut ca nu sta foarte comod,ma rupe si de spate si dupa ce mi s-a zis ca sa nu-l tin mai mult de 1-2 ore m-am lasat pagubasa.Eu cand plec afara stau cel putin 3ore. Da,o sa incerc metoda cu esarfa cu ceva ce am in casa sa vad daca imi iese,asa il mai distrez pe bebe
Eu nu pot iesi cu Carl asa ca sunt mai impiedicata si il rastorn sarmanul..
Amma23 - noi suntem din clanul Marin.Am o verisoara e avocata,Marin Mioara.A lucrat la CEC multi ani.Un unchi a fost sofer de autobus multi ani,il cunosc acolo majoritatea pe acolo.La fel o matusa,si restul prin diverse servicii,...
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
Amma23 spune:
Roxana, ti-a vazut mama poza cu esarfa cu Rares si a crezu ca esti cu Lucas al meu
si eu are credeam ca doarme
carmen94 spune:
salutare!salutare!
felicitam si noi pe
Raul bebe de Ane2200
Ana Maria si Monica albinute de MadyEr
ioanaradu.............si eu mai patesc cand il schimb pe Darius sa ma ,,boteze,, cu cate un pishu,dar mai rar.moamaaa,plecati la munte1!!!distractie placuta!despre piscaturi.....cine stie ce l-o fi piscat.Darius a fost piscat de tantari,dar se fac bubitele ca si cum ar fi avut pojar.
roxanici............ce cumintel e raresu la baita!
Kitty........si Darius a cazut din pat.am scris la cap.trecut.am avut si eu niste nervi pe mineeeee.darius a plans vreo 2 minute,apoi a inceput sa gangureasca.
anaanamaria...................felicitari ptr.,,mamaa,,.deja incept sa vb.......maine/poimaine n-o sa mai avem loc de ei la calc.
cred ca te-ai pishulit pe tine...vb.sotului.ii zice lui darius:,,hai,trage-i un zambet lui mama sa se pishuleasca toata.,,
anaanamaria.....e haioasa tare albinuta ta!
ghibuadina....eu nu ti-am raspuns despre produse ca nu stiu,dar la o intalneala in Constanta as veni si eu ca tare mi-e dor de plimbari pe faleza.in Constanta m-am nascut si am copilarit......vremuri!vremuri!
am ajuns cu cititul la pg. 6.acum trebuie sa ies ca maraie darius.
Carmen si Darius
am crescut

de