*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)
Raspunsuri - Pagina 29
mica0307 spune:
pepsi si mie imi cade parul ingrozitor. EU nu mai iau nimic vitamine. Mi-am facut analizele saptamana trecuta si sa vad cum ies ca sa mai iau ceva.
Despre dintisori pediatra mi-a spus ca baloseala este semn de aparitia dintisorilor, dar ea apare cu mult inainte de aparitia primului dinte.
cristinamaria vorbim sa vedem cum ne intalnim sa ti le dau. Noi in week-end nu o sa fim in Bucuresti. In State se gasesc? O sa ii zic sorei mele sa le cumpere si sa trimita, ca imi va trimite un pachet cu haine pentru toamna-iarna prin septembrie.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
chiquitita spune:
Sobi, Rhoneea, Ralucami: Livia a avut din primele zile niste puncte mici albe ca si cosurile deasupra nasucului intre ochi. Apoi s-au extins si pana la o luna era tot o crusta. Am avut 2-3 feluri de alifii prescrise de pediatra si dermatolog. Ultima a fost o mixtura si ea le-a mai uscat. Acum are ca un fel de acnee. oricum e mult mai bine, arata exact ca niste cosuri si puncte negre. Pun tarate la baita si inclin sa cred ca ajuta mai mult decat alifia. Se formeaza la fel si cand e cald si cand e frig. De aia tind sa cred ca a luat ceva din spital. Are 2 luni jumate si ele nu mai trec. Pun tarate la baita si mi se pare ca ajuta mai mult decat alifia. O sa pun si musetel, eventual sa alternez. Nici cu alifia nu imi vine sa o mai dau, deoarece mi s-a parut corect rationamentul lui Paflo care a zis ca nu e bine sa ii dau cu antibiotic deoarece nu va mai reactiona organismul cad va avea nevoie de el(ea a explicat mai bine, eu nu prea am reusit sa o citez
)
Referitor la marsupiu: Avem si noi un marsupiu de la Chicco. Am pus-o o singura data la orizontala si o data in picioare (pozitia 2). Mi se pare ca sta inghesuita. E si foarte grea, eu sunt mai mititica. Om avea mai mult succes cu pozitia 3. Insa am vazut ca pe cutie scrie ca e pana la 9 kg si ea are deja 6500. Pana isi va tine capul poate va depasi limita admisa. Dupa cum zicea Elteka, inca o chestie inutila cumparata, de data asta dupa nastere.
Referitor la forfecuta: Forfecuta de unghii de la Chicco e nefolosita deoarece nu reusesc sa fac nimic cu ea. Folosesc un gen de forfecuta de pielite, numai ca nu e asa subtire. Forfecuta intra la lucruri inutile cumparate inainte de nastere![]()
![]()
![]()
Laptele praf si eu il pastrez in functie de cat e de cald. Incerc sa nu il las prea mult, sa zic ca o medie 30-45 minute.
Azi mi-a venit ciclul si e mai dureros si mai abundent ca inainte sa raman gravida. O fi de la chisturi?
Era sa uit: am ami intrebat si eu de baita de dupa botez: e asa important sa o faca nasa? Voi cum ati facut?
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
corap spune:
lilly love, pai tocmai ai descris dependenta de supozitor: "eu il mai ajut dupa o noapte de chin si geamat cu cat eo fasiuta de supozitor si face la 5 secunde, parca saracutul atat asteapta". din pacate cunosc un copilas de 2 ani cu dependenta de supozitor, si e din ce in ce mai rau. si la ei totul a inceput cu un varf de supozitor... dar daca alaptezi, nu cred ca e constipat. cred ca altele sunt pb cu crampele, poate e ceva ce mananci tu si nu-i face lui bine sau are alte problemute. poate daca faci gimnastica cu el si ii ridici piciorusele reusesti sa il ajuti.
si mie imi cade parul de vreo 3 saptamani, presupun ca e normal, ca in timpul sarcinii nu mi-a cazut deloc. oricum, dupa ce termin cu alaptatul o sa-si revina, ca caum tot ce-i bun-bun prin organism merge la bb :)
asa... cu alaptarea, cred ca pe la 3-4 luni e un moment critic, cand multa lume renunta. as vrea sa spun si eu sa nu va ingrijorati daca sanii sunt moi si flescaiti si nu mai simtiti furnicaturi, si nu mai par plini de lapte, nu mai curg etc. nu inseamna ca nu mai e lapte, ci doar ca organismul s-a obisnuit cu alaptarea. bb are suficienta papica, nu va faceti griji ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
mihamora spune:
Angelabv sa stii ca freza e de la mama natura, oricat m-as chinui sa ii aranjez parul sa stea normal nu reusesc, tot in sus sta
Michigan multumim, si eu m-am distrat foarte tare
noi tot cu telefonul am filmat, iti trebuie cablu de date sa descarci sau bluetooth.
de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Florentina Roman spune:
Michigan, ca sa descarci poze/filme de pe telefon iti trebuie un cablu USB(sper ca nu scriu prostii)- eu l-am gasit in cutia telefonului cand l-am cumparat, dar se gasesc si separat.
Mihamora, e mortal piticul, eu nu i-am cantat la al meu pana acum, doar il mangai putin pe cap si el face o fatza cam cum fac pisicile cand le mangai.
Al meu ia suzeta doar cand ii este somn, cu sanul nu are treaba decat cand ii este foame. Deja suntem la a doua, desi pe prima n-am prea folosit-o, dar atata am fiert-o, ca a devenit lipicioasa.
In supermarketuri eu l-am dus de la 3 saptamani, in carut, si n-am avut probleme. Imi iau o paturica subtire cu care-l acopar in zona frigiderelor.
Cat despre ham,am unul pe care l-am primit cand era Tudor mic, e bun,pot sa-l tin pe bb si cu fata spre exterior, dar ma doare spateleeee dupa ce-l port pe bb de 6,5 kg...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
chiquitita spune:
lily love, pediatra mea a zis ca de dependenta poate fi vorba la varsta mai mare, nicidecum la varsta asta. Livia nu facea fara supozitor pana mai acum o spatamana si acum face singura. Decat sa se chinuie, se se faca acolo o bucata tare tare mai bine ajuti tu copilul. Se va mai regla dupa diversificare probabil.
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
timur spune:
Buna fetelor!
Intrebare: cand v-a venit ciclul? Cum este din punct de vedere cantitativ? Mai abundent sau mai putin abundent comparativ cu cel dinainte de nastere? Cu dureri sau fara?
Acum in leg cu termometrul: aveti din cel cu infrarosii? Ce ziceti e ok acela? Eu am cumparat din Selgros si ii iau lui bb temperatura din ureche.
Sar'na de raspunsuri!
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
eimotto spune:
Buna fetele si capsunile
Alta zi, aceeasi poveste, si cu sucul
si cu maraiala
. Io aveam asa un copil cuminteeeee... zau ca are el ceva ... sau ma pregateste pentru minivacanta de la mare
. Vrem sa plecam pe 3 in Vama, izmene pe calator ca nu avem nimic aranjat.
Si mie imi cade parul la greu, am neste chelii in parti de numa, cand ma pieptan o fac deasupra cazii ca altfel umpu toata casa.
Chiqui - eu primele 2 cicluri dupa nastere le-am avut groaznice, cu multe cheaguri si extrem de abundente dar fara dureri
. Nici nu ieseam din casa decat pentru 1 ora ca mai mult nu ma tinea tamponul. Acum, la al 3-lea vad ca s-a ameliorat o idee situatia.
Ralucami - tu trebuie sa gatesti acolo in fata lor sau le pregatesti dinainte? Ca sa stiu ce idei sa iti dau
adica sa spun cam ce as manca eu![]()
Baita de dupa botez - habar nu am de ce e bine sa o faca nasa
dar asa se spune din batrani ca trebe. Si exista si un mini-ritual de baitia (se pun tot felul de treburi in apa - lapte, miere, bani de aur sau argint, petale de flori si altele, apa nu se arunca la wc ci se puune la radacina unui pom - daca e baiat, sau se uda florile - daca e fata)
Pup capsunile ca ma duc sa fac papa.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
timur spune:
Tot legat de ciclu: se pot folosi ob-urile?
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
chiquitita spune:
Mersi mult eimotto. Se face a doua zi, da? Sau in ziua botezului? Am devenit obsedata de tampenii de cand am visat rau la ursitori. Inca ma mai obsedeaza sa nu moara fata sau sa aiba o viata urata...
Chiqui +
Livia (08.06.2007)