*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

off, iar e mult prea cald pentru gusturile mele! Si am mai trebuit si sa ies din casa cu juniorul, ca sa-mi duc concediul la serviciu...
mihamora - piticul tau e grozav cum te acompaniaza!Este incredibil ce progrese fac bebelusii in doar cateva saptamani!!

Nici mie nu mi-a venit inca ciclul( alaptez exclusiv). La drept vorbind, nici de nu ne-am apucat, desi am inceput de cateva zile sa iau exluton.
alyna24 am vazut fotografiile lui david- cat a crescut de cand nu l-am mai vazut!!Imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit in vacanta asta, dar nu l-am scos din casa pe bebe dimineata pe caldurile astea( el se trezeste pe la 10-10,30-pana il cosmetizez si mananca, se face ora 12), iar seara am iesit cu tati prin cartier sau in parc.Nu mai pot tine mult caldurile si cu siguranta ne vom vedea mai des!
pepsi ce frumos ca in canada exista astfel de clinici pentru alaptare!Cand aud astfel de lucruri, mi-as lua bocceluta, sotul si copilul si as veni intr-o suflare acolo....inca nu am curaj, ne-am dat termen pana in 2009, cand vom lua o hotarare definitiva! Pana atunci, poate se mai schimba lucrurile in in tara noastra!

Si mie imi cade rau parul, nu mai iau nici un soi de vitamine(mi se recomandase calciu si fier, dar imi dau o constipatie de zile mari!!).Mi-am facut analizele si totul pare in ordine cu mine.O sa incerc niste masti cu ulei de masline cat de curand, poate au efect( daca-mi cad si cele 5 fire de par pe care le am in mod normal, e de rau!!!)
cu ochisorii nu am avut probleme inca, in schimb, ne chinuim cu iritatiile de la maini si picioare( la incheieturi).Acum vreo 3 saptamani am schimbat gelul de baie de la Bubchen cu Sanosan- i s-a iritat si s-a uscat foarte tare pielea.Am revenit la Bubchen( eram in provincie si am cautat de am zapacit marca asta)-dar am ramas cu pielea uscata si iritata in spatele genunchiului si la manute.De ieri, ii dau pe zonele astea cu vitamina A si se pare ca s-au mai atenuat.
Port-bebe avem si noi dar nu l-am folosit decat odata, la munte.Pentu moment, bebe nu e fan si nu l-am stresat prea tare cu asta.
ralucami bafta la pregatiri! cu siguranta vei reusi sa-i impresionezi pe japonezi!
Depre baita de dupa botez nu stiu ce sa spun..eu sunt aproape sigura ca nasa nu va veni sa i-o faca, dar nici nu pun mare pret pe asta.De ursitori mi-am amintit si eu la o luna dupa nastere- deci nici la astea nu retin ce am visat( poate e mai bine asa, nu-mi mai fac griji!!)
Bebe al meu se chinuie sa adoarma in bouncer, dar nu reuseste(el nu doarme decat pe burtica in mod normal!!)Fug sa-i dau papica si sa-l adorm!!
P.S.: am furat si eu ideea si site-ul de bebelus, sper sa nu va suparati!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby/funfacts" target="_blank">pagina de Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

timur eu am nascut in iunie si in august mi-a venit CM.Abundent de numa'.La fiecare ora trebuia sa schimb tamponu' ce mai...nebunie curata.Am fost foarte slabita la cat sange a curs,desi i-au vitamine...mai ca nu am cazut din picioare.Nu numai ca a fost abundent dar au curs si cheaguri iar eu nu am nici o pb de nici un fel...deci cred ca asa e normal prima data dupa nastere...

Acum stau si ma intreb oare de ce nu le place asa mult bebeilor sa stea in port-bebe?Nici al meu nu prea savureaza plimbarile in port-bebe...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Chiqui - io nu stiu nik de ursitoare dar baita se face a doaua zi (de fapt poti sa o faci si in aceeasi seara daca nu poate nasa a doua zi). Si babele mai zic sa nu pupi cupilu dupa botez ca cica ii iei miru. Eu nu m-am putut abtine si l-am tot tzocanit.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

fetili dragili,
chiquitita, si eu am inteles la fel (confirmat de pediatrul prietenei mele si al meu, dar cand am fost ultima oara la dansul mititelul manca ff des si mi-a zis ca e posibil de la asta sa fie): o data cu diversificarea inceteaza si fenomenele astea digestive ingrozitoare si categoric NU da dependenta supozitorul cu glicerinta -bine, fasiuta de supozitor. Cert e ca face moale, ca un kk de bblus, acum, nu stiu ce sa zic, corap, fetita prietenei mele era constipata (ce-i drept, alimentata combinat san-lapte praf), al meu nu e, doar crampe si gaze, muuulte gaze, are niste partuletee...avioane nu alta!
Ce-i drept, mie mi-e frica mai mult sa nu-mi faca vreo hernie sa dau in alte alea cu el, asa ca mai bine il gadil cu fasiuta decat sa il las cu orele sa se chinuie. Pe riscul meu! De fapt, m-am hotarat, mai bine sa fie relaxat si sa se bucure si el de perioada asta de bblus, decat asa! Cand baga privirea aia albastra plina de ruga la mine ...maaamicooo, ma doareee, nu pot sa fac kk, mi-e fricaaaa, mor cu el de gat.
Am din nou o intrebare: fetita prietenei mele ( care nu are cont pe DC si m-a rugat pe mine sa va scriu) are o problema, acum la 1 luna si o sapt: pe manuta la vaccinurile din maternitate-BCG si antihepatita- a facut o reactie f naspa, i s-au umflat intepaturile rau de tot, sunt ca niste guguloaie rosii si tari; ce parere aveti? Pediatrul a facut o remarca: de ce are 2 intepaturi? cumva i-au scapat acul de 2 ori? desi si Cristian al meu are tot 2 intepaturi insa fara reactie. M-am uitat insa acum pe carnetelul de vaccinuri si sunt 2 serii diferite de vaccin, asa ca sigur au fost 2 intepaturi "intentionate", dar cu reactia ea e f speriata..Ea a nascut la Elias apropo, cu streptococul la ochisor iar eu la Municipal-piocianic.
Fetelor, nu stiu ce m-as face fara voi...o gramada de lucruri aud si ma bucur cand va impartasiti pataniile, credeti-ma ca multe le stiu de la voi si nu de la mama (asta din pacate -da, Pepsi, soacra la 2 zile in maternitate se bucura cand copilul meu primea seringa cu glucoza "i-e foooamee, i-e fooamee!", desi el saracul nu eliminase meconiul, mama mea la 3 saptamani cand Cristian se agata de sanii mei cu disperare, zile in sir: " nu mai ai lapte! de ce nu incerci si completare?", eheee,,,,) !!
a, ca mi-am adus-o aminte, faza cu suptul degetului ati inteles-o exact pe dos, pana la un moment dat, cand a clarificat prin copy/paste una dintre noi, de fapt copilul multumit si fericit isi suge degetul, nu cel trist si neiubit. Dar s-a rezolvat, eu pana ajungeam updatata..acum e mai bine, bblusul meu iubit doarme de 3 ore pe burta (singurul remediu la reflexul Moro) cu curuletul in sus
Va rog mult sa-mi raspundeti daca ati avut parte de reactii naspa la vaccinurile bblusilor de pe manuta, facute in maternitate, si daca aveti 2 intepaturi

multumesc, fetelor

Andrada, e groaznic sa fii cu bblusul in spital, stiu prin ce treci. Va fi bine!

MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Lilly love, si al meu are tot 2 intepaturi, doar ca cea de deasupra e mai mare. Si da, pe la o luna si la al meu s-au umflat si chiar a curs un pic de puroi, e normal, si la primul copil la fel am patit.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

lilly love - si al meu tot 2 intepaturi are si ma gandeam ca i-au scapat acul sau ce or fi facut ei acolo. Ideea este ca prima luna nu a avut nimic, dupa a facut o ditai galma de am fugit la dr , ma gandeam ca are un chist si mi-a spus ca e de la vaccin, ca o sa se inroseasca si o sa "coaca" dar sa nu ii fac nimic, ca ar tb sa treaca pe la 6-7 luni. Acu ce sa zic, ca asa s-a intamplat (cum a spus ea) si desi avem aproape 5 luni nici o ameliorare nu vad. Nu stiu insa de ce abia acum prietenei tale i s-a "inflamate (nu ei ci copilei). O sa caut si eu carnetul de vaccinari sa vad daca l-au intepat de 2 ori.

Ma apuc de capitol nou dar aveti rabdare

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna ziua si de la mine.

desi cam tarziu scriu fac si eu parte din clubul vostru si vrem si noi pe listutza.

pe 13 mai, ora 14.30, am adus pe lume prin cezariana (dupa ce am facut si travaliu pana la dilatatie 10) un baietel pe nume matei stefan. scor apgar 9.
experienta nasterii a fost urata si am ramas cu un gust foarte amar, dar a trecut. acum ma bucur de matei si ma rog la DD sa fie sanatos. sunt atatia bebelusi cu probleme incat ti face frica si ma gandesc cat de norocoasa sunt.
astptam si noi sa fim pe listutza, multumim.

diana si matei stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput