*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Mica daca poti , dami-le si mie! Am incercat sa comand pe Amazon si ce crezi... nulivreaza in Romania acest tip de produs.
Pepsi merci pt raspuns! O sa icerc sa caut si eu subiectul in arhiva!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Angi,
eu vazusem pozele si am crezut ca ti-am scris, cred ca m-am tampit! Foarte dulcica minunea ta! Si tu o alaptezi exclusiv - tot ma uit si al meu "Dolofanel" mi se pare slab ieri n -a prea vrut sa manance, s-a si culcat fara sa fie satul, asa ca bineinteles ca s-a trezit o data la 3. Am noroc ca mananca in somn si in 5 minute

Alyna,
frumos filmulet de ziua lui David. Si ce artificii ati avut

Cristinamaria,
vezi si pe pagina lor, babyeinstein . com, trebuie ca ei sunt interesati de livrare. Eu le-am facut cadou de pe amazon cuiva, ca au produsele grupate la set (erau vreo 12, pentru toate varstele, progresiv) si mai ieftine decat pe pagina lor, insa le-am luat de amazon Franta sau UK, nu mai stiu, dar le-au livrat, poate fiindca e Europa?

Lilly_love,
Sophie Kinsella, zici? M-am uitat pe poze: dupa cum i-am zis si Ellei, cand te uiti ce dulce e, nu-ti vine sa crezi ce scrie mama despre micul terorist!

La ochi nu e nici pic de secretie, si nici uscati, arata exemplar, cred si eu ca e ok, cel putin deocamdata.

Si eu votez pentruceaiul de musetel!
Eu in zilele in care nu-l spal cu samponel (multe), fac un ceai, cca jumatate de litru si vreo 3 pliculete de ceai, le dau un clocot si pun toata treaba asta in vanita. Nu e complicat, pana se umple vanita a fiert si musetelul. Si incep prin a-i sterge copilului fata cu apa din asta. Singurul efect e ca s-a facut si mai blond

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina, le gasesti si pe torente unele, eu, la inceput de acolo le-am luat, si apoi am cumparat! aici se gasesc la Toys R us, ai cumva in zona un magazin?

lili, ma bucur din suflet cind ajut pe cineva cu alaptatul ptr ca sint convinsa ca e ff important la termen f lung!cu kaka nu stiu sa te ajut ca nu am avut probleme nici cu primul nici acuma(pina acuma). cert este ca formula de soia ajuta ff mult la facut caca, si eu, o constipata din nastere de cind beau lapte de soia zilnic nu mai am probleme!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

KidLaptele praf tine maximum o ora.Oarecum poti deschide biberonul si sa-l mirosi.Daca nu miroase a acru inca e bun.Poate trece si mai mult de o ora si el sa fie inca bun.Da de ce nu il prepari exact cand vrea sa pape?Pune numai apa in bibe si apoi in ultimu minut adauga lapticu.Eu asa fac..

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ninutza

RHONEEA, copii nostri sunt nascuti in aceeasi zi. Si Miruna s-a nascut pe 5.06.2007 ora 7.53AM. ;)
CHIQUI, mie mi-a zis pediatrul sa o spal pe fata cu sapunel ca sa-i dispara bubitele. Noi avem sapun de la SEBAMED si cred ca e bun.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Ce data de nastere au piticii nostri....5-6-7

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

mihamora jos palaria, talentil se vede deja, m-am prapadit de ras cand l-am vazut cum canta si el, nici un gand de nani, nu?
la multi ani pt sarbatorite si pt puii mici care mai adauga cate o luna
bun venit fetelor noi si pupici pt puii lor
suzeta? e cah pt noi...mai bun e degetul...deh are cu cine semana, si eu l-am supt mult timp, sa vedem cum reusim sa dezvatam cand mai crestem, deocamdata nu ne facem probleme...plus ca e asa dragalas pana reuseste sa-l gaseasca, o sa va pun poze cand am timp
a propos, stiti cumva ce-mi trebuie ca sa pot descarca un filmulet de pe telefon?
baita? in fiecare seara. stiu ca se poate mai rar dar ii place asa de mult si nu vreau sa-l privez de asa o placere...
magazin? de la o luna si-mi place chiar f tare ca sunt multe chestii colorate pe rafturi
ham/portbebe? ne chinuim de ceva prin casa dar nu ne place, ne acopera din priveliste trebuie sa tina mami de el in jos ca sa pot vedea ca altfel nu stau linistit, afara n-0am avut curaj sa iesim inca in ham ca poate se isterizeaza, dar trebuie sa incercam cat de curand
sanatate pt Antonio
si abia asteptam sa veniti cu bine acasa kay si sosonica

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)

Mergi la inceput

Fetelor daca doriti sa-l vedeti si pe Sebastien cum arata in prezent am adaugat poze noi la paginutza colorata!!

paginuta colorata
pozici sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut, pe fuga!

Azi am pus la punct detaliile prezentarii , am fixat chiar si ora la care "intru in scena". Si mi-au acordat 3h!! ( ceea ce e destul de bine, caci am timp sa ma ocup si partea cu "bucataria"). Si ca "bonus" cica vom aparea in ziarul local. Zilele astea trebuie sa ma gandesc la materialele pe care o sa le folosesc la prezentare. Eu ziceam de niste harti , poze etc. Dar azi am vazut ca au si proiector in sala si poate fac rost de niste diapozitive. La final o sa fac niste postcard-uri cu peisaje din Ro, cu portul national si o sa le ofer celor din sala. Fetele va rog , daca aveti vreo sugestie pt meniu ( vor aperitiv, fel principal si desert).

Am mare noroc ca ma intelege bietul sotulica si azi a stat el cu Maria. Trebuie sa-i fac cinste cu o bere diseara.

Despre Maria: vad ca e in toane bune, azi nu a plans mai deloc. Aseara chiar mi-a facut placuta surpriza sa doarma de pe la 1 pana la 10.

Chiqui eu folosesc produsele de la Sebamed pt Maria. Sunt bune intr-adevar dar eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog si sa vezi ce iti recomanda el. In cazul nostru a fost vorba de miliaria ( bubite iesite din cauza caldurii) si s-au potrivit de minune produsele astea.

Elteka ma intrebai daca-i dau formula. Nuu, am zis ca daca tot avem laptic nu are rost sa o chinui cu laptele praf. Plus ca asa ma simt cat de cat in siguranta ( stiu ca nu se poate supraalimenta, nu se constipa etc).

Da Maria are momente cand plange cu lacrimi. ( atunci e suparata raaau si intr-adevar are un disconfort.)

Hopa, ora de masa a piticutei. revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Elteka tu imi aduci mereu aminte de fratele meu ( si el e INCA surprins de Japonia. Eu dupa ani de zile de stat pe-aici , in mijlocul lor, nu mai sunt surprinsa de (aproape) nimic. Mi se par chiar normale unele chestii - ca de exemplu descaltatul peste tot: spital, scoala, gradinite, birouri din mari companii ). Si nici mancarea nu mi se mai pare "interesanta". rare sunt felurile de mancare care ma mai intriga. In schimb frate-meu e intr-o continua "lupta" de supravietuire - el e si genul care nu se da in vant dupa peste si alte sea food-uri.

Chiar ma uitam zilele trecute pe blogul lui si apucase sa povesteasca despre plaja japoneza si despre mancare.

Pt cine e interesat de "povesti despre pesti"( si nu numai) + cateva pozici : http://dandpi.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata capsunici!
Ieri am avut un baiat cuminte care a stat cateva ore bune in patutul lui cuminte uitandu-se la carusel si intr-un final adormind.Tot cuminte a fost si la prima lui vizita in supermarchet(AUCHAN).Am incercat port-bebe-ul dar am renuntat chiar din casa de teama unor crize.Am preferat landoul pus in cosul de cumparaturi.Mi-a fost un pic teama ca era aer conditionat la greu iar el era transpirat dar cred ca a fost ok.
Azi-noapte insa desi am mancat la 9 regulamentar dupa baita ,s-a trezit la 13 si la 4 sa pape.Oare de ce?Sper sa nu revenim la mesele de noapte ca eu sunt chiauna.
Azi primim steluta TOMY si la sfarsitul saptamanii leaganul.Abia astept.
Eu ca el....
Revenim!

POZE

Mergi la inceput