*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

angela, nicole e tare frumusica, si eu i-am admirat pozele! multumesc ptr urari.

pepsi, sa ne traiasca bebelusii! deci esti hotarata pentru al treilea! spune-mi te rog ca am vazut ca tot povestesti de clinica de alaptat, chiar exista o clinica specializata doar pe chestia asta?

eimotto, e clar cu unghiile la prichidei, nu trebuie taiate din carne. altfel se pot forma colturi care intra in piele si cresc aiurea. zona unde creste unghia se inroseste si se umfla. trebuie sa-i cumpar o forfecuta mai profi'. acum cateva zile m-am panicat ca nu stiam ce patise la unghie. Am format o echipa de interventie cu al meu si l-am imobilizat, si atunci am vazut ca avea un coltisor, dupa ce l-am taiat in 2-3 zile a trecut unflatura. bine, e inutil sa spun ce show a fost pana i l-am taiat.

chiqui, noi avem o forma mai severa de bubite si folosim produse speciale; insa probabil voi aveti doar o mica iritatie de la caldura. ca sfaturi cel mai des mi-a fost recomandat ceaiul de musetel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by petit_ange

quote:
Originally posted by lulu26

Fetelor ma speriati cu greutatea si mancatul...pai picea mea papa 600-700ml/zi si la 3 luni avea 5.200kg. Mie mi se pare ca arata ok..si se pare ca suntem in graficul de greutate. Cum ii faceti pe ai vostrii super bb?

Lulu si eu imi pun acceasi intrebare? Bebelina mea la 2 luni are 4600gr si mie mi se pare ok dar cand vad ce mari sunt alti bebelusi nu mai sunt asa sigura.

de Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Cred ca tine si de conformatie si cat de grele sunt oasele...altfel ar insemna ca bb-ii de 7 kg sa fie dubli...adica obezi, ceea ce nu cred. Cel putin mie nu mi-a zis nici un medic ca ar fi copilul slab...ci ca e chiar ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Alina24 sa-ti traiasca David! Noi maine implim 4 luni!!
Andrada imi pare tare rau! Sanatate maxima lui Antonio!
Ralucami bafta multa! Sa nu ne faci de rusine Pupici Mariucai sa se mai cuminteasca!
Noi ne-am laudat saptamana trecuta ca suntem cumintei insa de vreo 3 zile m-a capiat! Sper sa nu fie de la dintisori caci am auzit in ultimul timp numai de bebei carora le-a iesit primul dintisor la 3-4 luni!!
Mica si noi tot Nuk folosim dar de silicon!
Pepsi zi-mi si mie mai multe despre Baby Einstein! Am auzit despre aceste Cd-uri si nu stiu daca le pot gasi in Rom!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Sobi, da, chiar exista o astfel de clinica, si nu e privata adica nu platesti nimic! este in cadrul unei clinici mari care ofera si servicii de medici de familie si pediatrii, si are o parte numa a ei amenajata si asa-i si zice Clinique d`allaitement" si saloanele sint speciale, au paturi ca si acasa in caz ca vrei sa alaptezi culcat, au perini, muzica de relaxare, au jucarii ptr daca mergi cu alt copil, ii cintareste, personalul sint medici si asistente medicale specializate numa in asta, la baza cu formatiune medicala si apoi specializati, stiu ca au luat si ceva premiu per canada ca sint f buni. la sfirsit dupa ce considera ca esti ok ii dau la pitic si un fel de diploma(am sa o scanez pe cea a lui dominic ca david inca nu a primit). cert este ca pe mine m-au ajutat ff mult, altfel nu stiu cum reuseam sa alaptez......cu sindromul asta. prima data cind am fost la ei am stat 3 ore, in care s-au tot uitat cum suge, mi l-au pus mai bine, am vorbit, l-au observat(ca el mai si dormise in tmpul asta...)sint f specializati, mie imi place tare mult, am invatat multe si se merge pe cale naturala, fara medicamente, de ex mie nu puteau sa-mi dea nifidipina si mi-au spus de ceva pilule din ulei de nu stiu ce peste. partea buna e ca tin contact cu alte centre de genul asta din lume si sint la curent daca e ceva nou!cu unghiile sa stii ca la inceput si eu foloseam o foarfeca ptr dominic, si apoi mi-am dat seama ca unghera este mult mai buna, si acuma tot cu aia fac. cind imi urla amindoi odata si sint singura cu ei imi cam trece cheful de un al treilea, si mai tre sa-mi conving si sotul, partea buna e ca david doarme bine noaptea si pot sa ma odihnesc si eu, se scoala maxim o data pe noapte...

cristinamaria, mie imi place f f mult Baby Einstein, stiu ca este un subiect aici pe forum, si erau parinti care le aveau si din Ro, acuma nus tiu de unde le-au luat! sint f educative(am 17 bucati) sint pe virste, la dominic ii plac ff mult! stiu ca sint controversate ca noi parintii sintem acuzati ca lasam copii la tv si uitam de ei, dar nu e asa, al meu a stat tot timpul cit a vrut, i-am pus pe monitor LCD ca sa nu-si strice ochii, se uita cam 40-60 min pe zi dar nu una dupa alta,inca si acuma se mai uita, a invatat mult de acolo, au muzica frumoasa, in masina aia le pun. ieri am pus unul ptr bebei si am vazut ca se uita david ff captivat, nici nu respira 20 min, si dominic se uita si el chiar daca era de bebe. pina si sotul zice ca au fost o investitie buna

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Angelabv, multumim ptr urari!

Eu ma laud in continuare cu copil cuminte, care se trezeste noaptea pe la 3-4 si apoi dimineata si, ce-mi place cel mai mult la el e ca nu plange, doar se foieste in patut si plescaie din buze. Azi am reusit de mai multe ori sa ne intoarcem pe burtica!

Andrada, sanatate lui Antonio!

Pepsi, jur ca daca ar fi existat si in Romania o clinica de alaptare, as fi mancat pamantul pana acolo in primele zile, cand aveam probleme...Bine macar ca exista site-uri specializate...Sa stii ca tu, Androix si alte fete de la subiectul despre alaptat mi-ati fost exemplu si uite asa am ajuns la 3 luni sa alaptez!

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kid asa stiu si eu ca max 1 ora se pastreaza laptele, desi unii pediatrii spun 30 min.

cristinamaria eu am 2 dvd cu baby enstein si beethoven. Imi spui daca le vrei si tu.

Am citit in cartea lui Capraru ca cei nascuti cu o greutate mai mare la nastere (peste 3,5 kg) isi dubleaza greutatea mai tarziu. AR fi fost super tare ca Maya sa aiba peste 2 sapt, deci la 4 luni 8,4 kg .

Pupici,

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

florentina, asa e pacat ca nu sint si in Ro dar sigur vor aparea! la multe lunisoare si tie piticului ca e si el pe 22! sa creasca mare si sa ai cit mai mult lapte! si al meu la fel se scoala o data pe noapte citeodata deloc.ma bucur daca ti-am putut fi de folos cu cite ceva.

alyna24, la multe lunisoare si tie piticului!

albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Kid - eu daca e cald afara (peste 30 grade) il pastrez cam 30 de min. Daca e mai racoare (in casa cu aeru dat drumu) ma mai risc si la 1 ora.

Angela_bv - la bisrica se merge cu neste haine iar dupa ce il scoate din apa nasa tre sa il imbrace in hainutze cumparate de ea.

Pepsi - asa ma gandeam si eu... sa mai astept... dar are deja 4 luni jumate si vroiam macar sucuri sa ii dau. O sa incerc cu morcov sa vad daca ii place mai mult. Nu mai spun ca pediatra vroia sa ii dau pana la sfarsitul lunii supa de zarzavat... sa mai astepte putin.

Ahhhh - am uitat sa ma plang...deci m-a frecat piticu astazi, zau ca nu stiu ce are...maraie incontinuu si e cu tot pumnul in gura. Face si bungee-jumping cu saliva...e ceva de groaza...maini pline de balutze, fata idem....se poate sa ii iasa dintii deja? Gingia de jos e cam umflata dar nu e tare

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

eimotto, asa pai poate inca nu e pregatit. si dominic saliva de pe la 4 luni si abia la 7 luni i-au dat dintii dar au fost 4 odata!

si eu am o problema fetelor, imi cade la greu parul , sotul zice ca am de unde.....si cu dominic la fel a fost pe toata perioada alaptarii!eu iau in continuare materna!

albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

fetili dragili,
vas, ramasesem datoare cu un raspuns: iritatiile tratate cu ulei de sunatoare erau ca niste pete mai mari, rosii (aspect de urticarie); deci nu mici si marunte cum credeam eu.
madi, multumiiim , nu e lungan in picioruse, mie chiar mi se pare ca le are cam scurte in comparatie cu celelalte parti ale corpului
va pup insa prea repede, mi-e groaznic de somn
ai mei baieti dooorm ...
va pup pe toate; am invatat muulte lucruri de la voi (Androix si Pepsi, daca nu erati voi ,....mai alaptam eu din parti la ce zile amare mi-a fkt prichindelul meu!-tin minte, tot timpul voia la san, au fost vreo 4-5 zile cand avea 3 saptamani, cand una doua san, tot asa, de ajunsesem stafie, credeam ca nu mai am lapte nici picatura, el tot mai agitat, sanii moi fleasca, cum incercam sa plec de langa el, hop! sotul cu el in brate: mamicoo, i-e fooamee..era cat pe-aci sa-l trimit dupa lapte praf la farmacie in toiul noptii, plangeam, innebunisem de oboseala si stres, oof, a trecut asta, acum sunt altele..cel mai nasol acum e cand vrea sa faca kk, si nu poate, sau nu vrea, il doare rau rau si tipa sfasietor, imi vine sa . de ce spuneti ca supozitorul cu glicerina ii creeaza dependenta? pe prospect scrie ca NU (eu il mai ajut dupa o noapte de chin si geamat cu cat eo fasiuta de supozitor si face la 5 secunde, parca saracutul atat asteapta..desi face zilnic, cel putin o data si moale, totusi are niste crampe ingrozitoare, si nu face decat dupa ore intregi de suferinta, parca i-ar fi frica)
piticasigogosica, mi-a fost dor de tine, bine ai revenit!
elteka, nici al meu nu plange cu lacrimi mereu, ce-i drept sunt de crocodil cand il las mai mult sau e ff suparat (atunci zbiara)...dar cand doar se chitaie si de fapt ma cheama langa el, sau cand se vaita cu kk, nu are; cred ca atata vreme cat nu-i are uscati, sau mai rau, nu are secretii sau ochisor lipiti dimineata, e ok; totusi daca ti se pare in neregula, intreaba si un medic, nu strica. in alta ordine de idei, iti savurez povestile, esti un fel de sophie kinsella a bblusilor! iar Dolo e bestial

off, nu mai stiu care fata da gentamicina in ochisor la copilas, dar, obsedanta mea intrebare ( pentru insistenta), ai facut cultura de secretie inainte de tratament? sper ca da pentru ca, daca ar fi iesit microbelul sensibil la gentamicina, sigur i-ar fi trecut dupa atatea zile
hai ca acum chiar va pup,noapte buna!

MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

Mergi la inceput