*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)
Raspunsuri - Pagina 26
petit_ange spune:
Andrada multa sanatate la Antonio!
Kay si Sonia rosioara va asteptam acasa!
Raluca ma bucur ca esti bine, bafta la prezentare si asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Elteka, Rhoneea
uauu deja se vorbeste de gradi, de scoala!!! Elteka ma distreaza povestile tale, interesanta tara Japonia!
Si eu tot la gradinita franceza vreau s-o inscriu pe Isabella, eu si acuma mai vorbesc cu ea in franceza dar nu tot timpul. In schimb bunica (adica mama mea) vorbeste cu ea numai in italiana (limba ei materna), asa ca printesa mea nu o sa duca lipsa de limbi straine 
Ancamari felicitari, am vazut pozele de la botez, vad ca ati dansat nu gluma...
Legat de botez, am si eu o intrebarept mamicile care au facut deja botezul: nu stiu cum se procedeaza, bebele se duce la biserica imbracat intr-un rand de hainute si dupa botez se imbraca in altele?
de Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Pepsi spune:
azi facem 2 luni! la multi ani Sobi ca si piticul tau face 2 luni azi!
andrada, multa sanatate, e tare dureros, ptr ca dominic a avut vara asta infectie la 3 ani si plingea de numa, zicea ca doare rau! dar trece in 2 zile s-a ameliorat durerea si apoi a trecut, el a fost pe antibiotic, si la el suspectau ca ar fi ceva malformatie de nastere, dar am fost la eco si totul e bine. multa sanatate la piticut
an, asa e ca bine zici, fiecare cu ritmul lui, daca arata bine sint vioi, asta e, e bine, si daca s-a nascut cu 2600g......pai e normal cit are, al meu s-a nascut cu 4 kg si are aproape 6 la 2 luni, deci a luat 1 kg pe luna.ma bucur din suflet ca te-am putut ajuta cumva, la cit am umblat pe la clinica de alaptat cred ca pot scrie o carte......va tine alaptatul cit decizi tu stai linistita, ai incredere in tine si in bebe mic. a sa stii ca eu le-am avut suzetele de la avent cu miner fosforescent si nu se vad asa noaptea tre sa fie linga o sursa de lumina, si apoi le-am aruncat ca cica fosforul ala e nociv m-ai linistit si tu cu batista bebelusului, abia astept sa mi-o aduca dar sa nu am nevoie de ea...noi ne distram in 3, tot asa ii vorbesc, il pun cind colo cind colo, cu jucariile, iesim pe terasa, mai se uita la desenele lui dominic cu Baby Einstein, si eu l-am inscris la gradi, ca aici ii inscri cind esti gravi daca vrei loc pe la 2 ani...
moberi, e o placere sa vorbesc cu voi,imi fac timp cum se poate, de luni merge si dominic la gradi 2 zile, asa ca va fi mai usor putin. al meu sigur nu-si va dubla greutatea la 3 luni poate cu mituri dinastea multe mamici nu alapteaza exclusiv.....
Sonia intoarcere frumoasa acasa!pup inimioara
elteka, lasa ca tot frumos povestesti, esti o norocoasa, si mie imi place sa calatoresc, am fost in multe locuri, prin Japonia inca nu am ajuns, dar sigur vom ajunge da sa creasca piticii si sa-l fac pe al treilea. ma bucur ca dormi mai mult si tu acuma, si ca-i place la baie lui Elias, vezi ca s-a rezolvat?! nici eu nu am inca ciclu....cu dominic mi-a venit dupa 5 luni
eimoto, poate mai amini cu suculetul, pina e pregatit piticul
va pup fug ca plinge piticul
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
petit_ange spune:
Mihamora e mortal baietelul tau cum canta si el dupa tine!
Kid eu laptele praf il pastrez cam maxim o ora dupa preparare.
de Isabella
angelabv spune:
Andrada, e bine ca ai aflat ce trebuie facut pentru Antonio, sigur o sa-si revina repede.
Elteka, mie mi-a venit ciclul cind am inceput pastilele anticonceptionale, Nicole avea 10 saptamini. Totul a fost bine, a mincat normal , nu a parut ca o afecteaza.
In schimb aseara, a adormit fara sa manince, a incat la 6 , apoi dupa baie, la 8:30 am vrut sa-i dau iarasi si nu a vrut si nu a vrut !! S-a trezit la 12:30 noaptea si a papat. Saptamina trebuta, 4 nopti a dormit de la 9-10 la 5 dimineata dar nu e o regula. inca...
Azi e a 2-a zi cind o sterg cu laptic si am pus si citeva picaturi, sper sa-i treca ochisorul, mai mult dimineata ii curge
Imi zice si mie cineva daca se vad pozele, nimeni nu a scris - mersi
poze la : http://www.totsites.com/tot/nicole-amber
petit_ange spune:
Angelabv am vozut pozele cu Nicole, e scumpa foc! imi place cum ii sta in rochite! Sper sa-i treaca ochisorul repede, eu in schimb la Isabella am observat ca iar a inceput sa i se lipeasca un ochisor, nu ii curge ci numai e putin lipit cand se trezeste. asa ca ii pun iar laptic in ochi.
de Isabella
mihamora spune:
multumim frumos petit_ange ![]()
Am vazut de ieri sit-ul lui Nicole, e o dulceata![]()
Si sit-ul Mirunei l-am vazut, e foarte frumos si ea o scumpica![]()
de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
angelabv spune:
Petit_ange, deci se vad pozele, mersi - chiar ma gindeam , tu vorbesti franceza si mama ta italiana, deci tu vorbesti si italiana , foarte multe limbi straine - mereu mi-au placut limbile straine. Si eu planuiesc sa vorbesc cu Nicole in romaneste si Eric va vorbi cu ea in engleza -
LA MULTI ANI !!!
4 luni David de Alyna24
3 luni Matei-Ciprian de Florentina
2 luni David de Pepsi si Vlad de Sobi
Pupici Angi si Nicole // http://www.totsites.com/tot/nicole-amber
angelabv spune:
Mihamora, si eu ma uit la pozele lui Dominic , imi place frizura lui si mai ales hainutele, eu am vrut baiat - sotul meu fetita, dar sunt foarte fericita. Sa si explic de ce as fi vrut baiat, cred ca e mai usor de ei - de barbati in general- sper sa nu supar pe cineva cu afirmatia aceasta ...
Toti copii "nostri" sunt superbi si trebuie sa va spun dar hainutele din Romania imi plac mai mult decit ce e aici, sau poate dorul de casa ?!Cind ma uit la poze ma gindesc ca as vrea si un flacau dar nu ma incumet, am deja 35 de ani, am fost mai lenesa...
Azi am scris de citeva ori, Nicole e cumintica, e si mai racoare azi ...
Alyna24 spune:
Buna!
Revin si eu dupa o oarecare absenta.Am reusit cat de cat sa
va citesc!![]()
Noi suntem binisor, numai ca mai nou nu prea mai mancam,Azi, de ex, a papat cam 20 ml dimin, un pic san si abia la 17 cand s-a trezit a papat cam 100 ml lapte praf.E ok fizic, n-are febra...nu pare sa fie ceva in neregula doar ca nu papa.De fapt azi a facut prima oara asa.In rest mananca insa putin totusi fata de ce stiu de la voi, ce scrie pe cutiile de lapte praf, ce zice dr....
Cam 70 ml la o masa.E putin?Ai bvostrii cat mananca?
Si...se cam trezeste in continuare noaptea....cam de 2 ori pe noapte cel putin.Aseara s-a trezit la 12, la 2, la 4 si la 6.
David a inceput sa apuce jucariile si sa se joace cu ele!E pasionat tare de un catelus "Patrick" rosu!.Si o mingiuta care face zgomot luata de mami azi la implinirea celor 4 lunisoare.
Si...am facut si noi azi 4 LUNI!Sa ne traiasca!Maine facem si vaccinul!![]()
Vali5, si Davidutza al meu vrea sa stea numai in picioruse cand e treaz.De fapt cand e treaz daca nu sta aproape numai asa....tipa si urla...
E un mic terorist.L-am pus intre perne....dar tot mai bine e in picioruse sustinut de subrat.Cand il iau de manute isi intinde picioarele si direct sus se ridica.E foarte ambitios.numai ca....ma termina pe mine sa stea asa si in plus la varsta asta nu e prea bine.![]()
Andrada, imi pare rau sa aud asta de Antonio!Sper sa-si revina repede!
Abia astept sa ne vedem!
Monica, e o scumpica Antonia ta!sa va traiasca!
Si....am dat comanda de mobila pt pitik.Abia astept sa vad ce va iesi!![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Angelabv, multam mult!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)