*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

uff, marea mea greseala este ca nu-mi notez ceea ce vreau sa raspund sau sa transmit fiecareia dintre voi..imi tot zic ca tin minte si cand deschid paginea sa raspund...coala alba e memoria mea!!
mi-a adormit si mie piticul,acum sa vedem pentru cat timp!!
kay ai toata admiratia mea pentru curajul si puterea ta!!Cu siguranta, in curand ne vei povesti ce nazdravanii face Sosonica.Toate pentru tine si puiul tau!
Andradap sper sa fie doar o alarma falsa si sa veniti cat mai repede acasa.Acum vreo luna, cred ,v-am vazut in Tineretului (te-am recunoscut dupa hainutele rosii si bebelusul care statea pe burtica in carut!Mi s-a parut deplasat sa va opresc asa, pe...alee! Sper totusi sa ne plimbam impreuna bebelusii cat de curand!!
elteka ii multumesc lui Dumnezeu pentru minunea de copil pe care o am! Marea mea frica dintotdeauna a fost ca nu ma voi putea trezi noaptea sa-l alaptez, dar, din fericire, nu prea e cazul!
Ce frumos ca micutul tau va creste poliglot!!Din pacate, nu ma incumet sa vorbesc cu Stefanut in nicio limba straina.Nu vreau sa-l invat cu accent gresit pentru ca stiu ca e foarte greu de corectat ulterior, asa ca mai astept pana il pot da pe mana "profesionistilor".
Fug ca bebe trage cu sarg din degetel, semn ca in curand isi va cere drepturile de la tzitzi meu!
pupilici pentru mamici si capsunici!!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carrie, iti urez si eu la multi ani si multa fericire, sanatate si numai impliniri

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Vas,
eu am un sot care nu vrea sa se uite la televizor Numa' ce deschide ochii si zice: hai sa plecam in excursie! Se bucura de natura, de vazut locuri noi... Daca ar fi dupa el, n-am cumpara haine si am trai numai cu paine si lapte, dar am calatori intr-una...si am citi carti... Eu mai isterizez, ca imi place sa ma pregatesc, sa calc , sa impachetez, pun in pungi si pungulitze, cutii si cutiute, numar camasi, tricouri, asortez asta si cealalta...Dar in ultimul timp ma bucur tot mai mult de "influenta" lui

Corapino
cred ca ai dreptate, fiindca si daca nu face kk, atunci cand face e extrem de moale, deci clar nu e constipat. Cu lacrimile m-ai linistit!

An@,
l-am inscris, ca in strainatate nu sunt locuri, si asa n-am mai gasit nici unde PESTE DE ACUM IN 2 ANI . Cat despre restaurant de nunta, clar nu! Vorba Andradei, sa vina nora sa mi-l ia? Eu nu-l dau! Ah, mi-am amintit, tre' s-o sun pe soacra-mea

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vali, dupa cum am scris si a mea sta numai la verticala. Cum o punem la orizontala urla pana la D-zeu. Ai un cavaler pe cinste!!
Mica . Sa nu mai vorbim de Maya care e o adevarata Miss!
AlexAlice, bine ai venit si multumesc la fel!
Rhoneea, bine ai venit!
Sobi sau Poohy, voi ziceati ceva de produsele Sebamed. Livia nu mai are bubitele de acum o luna, dar are ceva asemanator cu cosurile, puncte negre si efectiv grasime in varf, parac ar fi acnee…Ce ati foloist voi? Ma innebunesc bubele astea care nu mai trec, bine ca macar nu mai arata ca o crusta pe fata…
Moberi eu as vrea un baietel dupa fetita, desi nu am vrut niciodata 2 copii…dupa nastere nici atat. Cum spunea si ella doar daca imi cade caraamida in cap pt ca nici acasa nu mi-a fost usor din cauza de socrella
Paflo e o frumoasa Sofia! Mai ales in rochita rosie cu buline!
Andrada, imi pare rau de puiut, sper sa se faca bine cat mai repede.
Carrie, la multi ani si sa te bucuri de mamarutzele frumoase. Presimt ca toate mamicile de fetite o sa le spunem mamarutze de acum incolo!
Elteka, asa i se zicea. Foarte frumoase locurile unde te duci! Ma adaug si eu la grupul fetelor care iti citesc cu placere postarile!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna fetele

Am ratat iesirea din cauza sucului de mar...nici eu nu stiu de ce ma incapatanez asa. Am renuntat sa il fac eu si i-am luat de la Hipp...aceeasi branza. Trebuia sa manace la 11, i-am dat neste suc din ala, el a urlat de numa si dupa a adormit de la atata plans. Nici lapte nu a mai vrut. Pai noi in loc sa diversificam o sa ajungem sa facem greva foamei.

Andrada - sanatate multa lui Antonio!

Timur - pentru iunie nu primesti deocamdata se pare ca vom primi la sfarsit alocatia pentru luna in care s-a nascut bb (adica peste 2 ani o sa primesti iunie integral)

Elteka - stii ce mi-a spus Iulia ieri? "Mami, cand tu si cu tati o sa fiti batrani si eu o sa fiu pe banii mei, o sa va duc in Japonia" si dupa cateva secunde a completat "cu barca o sa va duc". O fi bine, o fi rau sa incurajez copilu sa ne duca
Apropo de lacrimi, nu vreau sa te sperii dar pe la 2 lni m-a intrebat pediatra daca plange cu lacrimi (iar el plangea cu lacrimi de crocodil la colici) i-am spus ca da si a spus ca e bine. Acum daca al tau nu palnge foarte mult e posibil sa nu apara lacrimile, ca si al meu are 2 feluri de plans - cu si fara lacrimi. Pentru desfundarea canalului se face un fel de masaj dar mai bine vb cu un medic sa nu spun prostii.

Sosonica si Kay - va steptam cu bine acasa

Sobi - eu m-am suspectat ca i-am taiat unghiile aiurea la picioare si i s-au incarnat.... ca erau colturile rosii rau dar numai la degetele mari.... nu i-am facut nimic si acum nu mai sunt rosii dar are niste bataturi ...eu cred ca al meu de la prea mult dat din picioare (si se lovea in bara de la carutz) si de la taratul pe burta (la care se ajuta de degetele mari), de la asta a facut bataturi

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Kid,
ce aventurieri sunteti si voi! Cum mai e cu laptele tau? Mai incerci completare?

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Da, eu incerc sa-i dau ziua la fiecare masa, pt ca tot nu se satura la san, dar nu vrea. Se joaca cu bibe, iar laptele care-i curge in gurita il scuipa. Asa ca insist doar cu 2 mese/zi, in rest ii dau san. Intre mese ii mai dau si ceai, am sa incerc sa-i dau si apa, sa vad daca o sa vrea sa bea.
Am observat ca juniorului ii place tare mult in excursii , peste tot pe unde am fost a fost laudat si catalogat drept cel mai cuminte bebelutz, spunea lumea ca el nu stie sa planga!!! Si nu face nici un moft la mancare.
Ar fi bine daca am putea calatori si noi mai mult...

Andrada Multa sanatate puiului tau!!!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Chiqui Cu bubitele nu trebuie sa folosesti nimica.Trec ele de la sine...si sebi al meu cand mi l-au adus dupa nastere avea la barbutza niste bubitze mici,foarte mici si multe.Am intrebat doctoru si cica e o reactie,dar daca tii mortis sunt creme.(FUTASOL)unguent.

Elteka si eu vorbesc pe limba mea cu sebi + engleza eu cu sotu + araba bunicii + ca l-am inscris la o scoala franceza.Deci sebi va sti 4 limbi.OOO doamne nici eu nu stiu atatea...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

RHONEEA, copii nostri sunt nascuti in aceeasi zi. Si Miruna s-a nascut pe 5.06.2007 ora 7.53AM. ;)
CHIQUI, mie mi-a zis pediatrul sa o spal pe fata cu sapunel ca sa-i dispara bubitele. Noi avem sapun de la SEBAMED si cred ca e bun.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am o intrebare pt mamicile care dau lapte praf la capsunei si capsunele: cat e valabil laptele dupa ce il prepar? Pe cutie scrie ca se da imediat, nu se pastreaza pt masa urmatoare, dar de cand il prepar eu pana catadicseste junioru sa manance trec vreo 30 de minute, uneori o ora... Ar trebui sa-i fac altul dupa un anumit timp?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

uitati-va cum www.youtube.com/watch?v=KAMDGcfTEng" target="_blank">cant

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput