*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)
Raspunsuri - Pagina 24
corap spune:
mai, fetelor, asta-i o prostie uriasa cu dublatul greutatii la X luni. nu tine seama de nimic, de particularitatile copilului.
cum Dumnezeu sa se dubleze greutatea la 3 luni ... pai inseamna ca anais trebuia sa aiba deja vo 8 - 9 kg
, si asta-i greutate de copil de 1 an.
important e si cat creste in lungime, si cel mai important e sa creasca, sa fie vioi si sanatos. nu va mai luati dupa cretinatati d-astea
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
ELTEKA spune:
Luni vin oana cu Sonia acasa!
Andrada, faceti-va bine
! Imi "datorezi" o poza, cu un Antonio dezbracat si zambitor, asa ca va astept sanatosi acasa! 
Madi, Gabiu
m-am gandit si eu ca nu e privat emotional de nimic, dupa cum scria si An@ si eu stau toata ziua cu el in brate, il iubesc tare, nu-l lasam nici macar sa planga. Am observat insa ca daca ii ofer san ori de cate ori suge, nu-l refuza niciodata, desi cateodata mai mult se joaca. Ma gandesc ca al meu, cum mananca foarte repede si nu-i plac suzetele, pur si simplu vrea sa suga. Acu' daca si asa am intrat la categoria "bretele" (copyright Ella), ce mai conteaza
!
Sobi
te rog frumos sa nu neglijezi faptul ca noi avem 3 fire la spate
Cum sunt unghiutele, mai bine? Eu le tai foarte patrat, practic drept, dar ramane cu niste colturi...se zgarie, asa ca le tai tot la 2 zile...Zicea DidiAlex ca e bine cu foarfeca de pielite - eu am incercat si merge super, acum ca sunt ca foitele, asa ca alte cumparaturi aiurea inainte de nastere: set de forfecuta, unghiera si alte minunele...
Carrie,
pe langa tinutul la verticala si alaptat din pozitie un pic ridicata, eu am mai incercat sa reduc din lactate (practic ei recomanda sa le scoti o saptamana de test). La mine a functionat - clar a regurgitat mai putin si nici nu i-a mai venit inapoi pe gat (observasem inainte cum se stramba saracul). In concluzie nu e complet alergic copilul, dar nici nu le tolereaza bine. Nu mai beau lapte deloc si am revenit la napolitane cu calciu. Ce bombonele de copii ai, oooooooooh! 
Lilly_love,
multumim de aprecieri
! Cu spalatu' si dezinfectatu'...eu marturisesc ca nu spalat vanita copilului dupa fiecare spalat (si cand o spal, sunt la bucatarie, asa ca pun niste detergent de vase si dau cu mana
). In vana mare l-am bagat tot asa...
Sobi, Ralucami
copiii vostri au lacrimi??? Ca al meu nu si am citit ca se pot bloca , canalele lacrimale... O singura data avea o geana in ochi, si atunci i s-au umezit pana a scos-o. Dar nu are lacrimi "de crocodil"...
Vali5, (frumos Andreiu'
)
sa ne vezi pe noi la verticala...parca sta pe doua paie
Eu nu-l pun ca ma gandesc ca nu e bine pentru coloana, dar sotul meu il pune, iar Elias rade cu gura pana la urechi... De altfel, el a vrut tinut in sus inca de foarte mic, spre disperarea maica-mii...ce sa-i fac, doar nu e de carpa, are vointa ![]()
Moko,
In sfarsit vesti
! Ce norocoasa esti ca doarme mult, azi pot sa confirm ca e extraordinar sa dormi 7 ore legate 
Timur,
eu am pus bebe in portbebe vertical de la vreo 3 saptamani. Si am mers cu el la magazin de cand am iesit din spital. La inceput eram innebunita, ca aici e extraordinar de cald si in magazine e aer conditionat la maxim... Am o paturica in carucior (de fapt e ca un prosop, aici au BLANKET si TOWELKET), de tipcam ce avem noi pt mers
la plaja. E indoit in doua si pus in carucior. Partea lunga o tin impaturata sau atarna din carucior; cand intru in magazine o pun imediat peste bebe (asa nici nu cade, nici nu se strange sub el, nu trebuie indoita - e exact pe marimea lui)
Carstea,
eu nu stau cu copilul intre doua geamuri intentionat, dar fiind asa de cald - de multe ori sunt usi si geamuri deschise, ori aerul conditionat merge la maxim, nu-l pot evita. Mai nou il tin si acasa peste tot.
Tincutza,
trei cute la picior???
Noi avem una si jumatate...Dar am eu sunculitze in dotare
...
Moberi,
tocmai i-am luat bilete "celui mai calatorit bebelus" ca trebuie sa merg pana in Finlanda, pana la Bucuresti si pana la New York. Are deja 4 bilete de avion ![]()
Poohy
pupam fetele fotbaliste
(cu vaca????
)!
Chiqui,cum i se zicea durdulicii tale inca din spital, ca nu mai stiu. Falcutze? isi merita apelativul - tare e dulce!!! 
Numai_eu si Mihamora,
caut si va scriu.
Kid,
ce aventurieri sunteti si voi!
Cum mai e cu laptele tau? Mai incerci completare?
Pepsica,
mi-a venit de cateva ori sa ma apuc de scris o carte de povesti haioase, gen peripetiile unui calator prin tari straine, ca multe am mai patit pe unde am fost, dar mereu spun ca trebuie sa ma reapuc de citit pe romaneste, ca sa pot "scrie frumos", fiindca mi se pare ca imi pierd din simtul limbii din cauza lipsei de contact
Chowpersa,
nu mai stiu de ce am scris langa numele tau "mancare+salam" cand mi-am citit, am uitat de la mana pana la gura...daca era vorba despre ce mancam, eu mananc de toate. In excursia asta am mancat si peste crud. Nu risc inca un biftec tartar...dar abia astept...aaaahhh!
Ancamari,
Pupici la Petit urlator si la mamica rabdatoare! 
Raluca,
Sunt diverse proceduri, ma uitam aici la Tokyo, gen dermo-abraziune (prin diverse metode) dar totul costa peste 200.000 un tratament. Mai exista si faimoasa STRIVRECTIN, crema minune pe care o folosesc americancele si la riduri, arati dupa de parca tocmai ai facut lifting facial
E scumpa, dar cica merita toti banii. Uite un site de duty free unde poti s-o comanzi si in Japonia merge si COD
Eu am de gand s-o incerc, fiindca am facut vergeturi sub buric, dupa ce mi-a "trecut" burta
Succes la pregatiri! 
AlexAlice si Rhoneea,
bine ati venit la Capsunele! Frumosi copii aveti!
Eu ii fac baie in fiecare zi (nu cu sapun, in ceai de musetel sau apa) doar ca sa-l improspatez, ca transpira peste zi. Si ii si place teribil in apa!
Eu vorbesc pe limba mea cu Elias, sotul pe al lui si cand suntem toti trei vorbim engleza. Daca eu vorbesc romaneste si intra tati in camera, schimb pe engleza, sa stie si sotulache despre ce e vorba. El nu face la fel, fiindca eu vorbesc si limba lui. Si l-am inscris pe copil la gradinitza franceza, ca nu mai erau locuri niciunde pentru 2009
. Si scoala pe care o vreau eu e germana...acolo sunt cei mai buni profesori si au metode moderne de predare... Da' mai vedem dupa ce incepe sa vorbeasca
Fiind nascut in Japonia, precis o sa fie interesat de tara asta...o fi vrand sa invete si limba...Parca il vad ca se insoara pe aici, de am sa plang de dorul lui ...![]()
![]()
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
mihamora spune:
Andrada - multa sanatate lui Antonio
Vali foarte dulce Andrei, ce par mare are...., are ochi albastri?![]()
Cat de frumos se vede marea si rasaritul,eu nu o sa vad marea anul asta
Ralucami spor la pregatiri, la ce mancare te-ai gandit?
Carrie 

La multi ani !!!
Ai niste fetite extraordinare!
PS: nu am citit tot, mai citesc si revin
de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ELTEKA spune:
Draga Motannel, n-am fost acasa pe 20, dar vreau sa-ti urez cu intarziere: LA MULTI ANI! muuuuulta fericire si impliniri alaturi de familia ta! 
Draga Carrie, LA MULTI ANI si fie ca toate visele sa ti se implineasca alaturi de comorile tale! 
Vali, ce frumos!!! Uite, le-am pus si eu pe cele de ieri (apus si rasarit, sunt cam miscate, fiindca mereu il a, pe Dolofanel in brate): SHIMODA
Ancamari,
asa e, calitate impecabila
...Cred ca singura solutie e sa-l "pierd" pe asta de acum si sa iau Canon EOS...
Corap,
ti-am dus dorul!!!
Raluca,
prima oara cand Elias nu a facut kk in fiecare zi am plans. Acum nu face chiar in fiecare zi, dar il lasam in pace. N-am reusit sa-l conving pe sotulache sa-i pun supozitor (cica el nu vede constipatie), zice sa-l lasam sa faca atunci cand ii vine...Il mai masez pe burtica daca se agita, sau il culc peste zi pe burta, dar atat. Tu ai trecut la formula?
Mai are cineva ciclu din cele care alapteaza exclusiv?
Gata, azi nu mai scriu, ca ma da lumea afara de pe DC ![]()
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
carstea spune:
An@,azi ajunge sotul meu acolo.Se pare ca e la pe langa stadionul LIA MANOLIU ,intrarea dinspre VATRA LUMUNOASA.sper sa -ti spun mai multe maine .
POZE
vas spune:
Elteka, ma innebunesti cu plecarile. Ce fainnnnnnnnnn! Acum ma intreb oare pe unde nu ai fost?!
Si stai linistita sigur elias va fi poliglot. Din star va stii 3 limbi, japoneza, romana si engleza. Daca mai merge si la gradi franceza sau germana ...... e clar, nu?
Sunt mamica
poze
timur spune:
Buna fetelor si mii de multumiri celor care mi-au raspuns!
Bb-le meu s-a nascut pe 16.06 si am primit numai alocatia pe iulie.
Intrebare: pe iunie nu primim nimic?
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
An@ spune:
Eleteka esti mortala! deja l-ai inscris la gradi?????Parca vad ca la anu' ne spui ca i-ai rezervat restaurant pt nunta
.
Acu' fara gluma: cred ca si noi in Ro ar trebui sa ne gandim la gradi, ca la ce penurie de locuri e si aici...
Si eu tot gradi/scoala germana vreau pt Ana!! Eu stiu germana si pana acum mi-a prins tare bine ca nu sunt multi pe unde am lucrat/lucrez eu care sa stie germana. si asta ma face mai cu motz
!
Fug ca s-a trezit si tre' sa prestez entertaiment. inca astept ideile voastre despre cum va distrati copiii!
Mami de Ana
An@
mihamora spune:
An@ si eu ii pun cutiuta muzica si ii cant, iar el canta
cu mine. Il pun in patut si se uita la carusel, loveste cu picioarele si mainile.Mai sta in leagan si se uita la desenele de pe el...
Eu ii fac masaj inainte de baie.
Ancamari frumoase pozele si Andrei tare scump![]()
de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
corap spune:
elteka,
. cu infundarea glandelor lacrimale - am avut si eu stresul asta la andrei. am si deschis p-aici un topic la "parintii intreaba" ca nici la 6 -7 luni nu plangea cu lacrimi.
nu trebuie sa-ti faci griji daca nu are lacrimi, asta nu-i simptom pt glande lacrimale infundate, la care exista secretii abundente.
cica pana la 1 an poate sa planga fara lacrimi. si la andrei primele lacrimi au aparut pe la 11 luni.
asa... cu laptele si constipatia - nu-i pune supozitor, ca dau dependenta. mai ales daca e alimentat 100% la san, se poate sa digere cam tot ce-i dai si sa nu faca kk din cauza ca n-are reziduuri in colon (asta-i explicatia "pe limba mea", ca p-aia stiintifica am uitat-o
)
timur, alocatia se primeste incepand cu luna urmatore nasterii copilului pana in luna nasterii copilului inclusiv. adica luna in care s-a nascut nu primeste nimic, dar primeste integral alocatia in ultima luna pt care are dreptul
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07