*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

CarrieLa multi ani!!

Pepsi este adevarat 100% ce ai scris despre masaj.Noi in fiecare seara dupa baitza ii facem masaj,e lege.Apoi doarme pana la 5 ore.Ii place la nebunie rasfatu'.

Andrada sanatate multa lui Antonio.Sa dea domnu sa treceti cu bine.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut!

Va salut si eu , si imi pare tare rau ca nu mai pot sa scriu asa cum o faceam inainte. Dar de citit va citesc!

Ma apucasem intr-una din zile sa raspund fiecarei fete in parte, dar se trezise Maria pe la jumatatea mesajului si nu a mai fost chip sa reiau. Am vrut sa-l trimit asa, pe jumatate, dar am zis sa nu se interpreteze cumva si ...l-am sters.

Pe scurt despre noi: Maria si-a facut un obicei din a plange cu lacrimi ( presupun ca sunt colicii - despre care eu ziceam ca nu aveam, ca ne-au ocolit ). In clipele alea imi vine sa imi trag un glonte in ochi. Plus ca s-a invatat in brate si sunt zile cand stau ore in sir cu ea atarnata de mine si plimbandu-ne prin casa, pe veranda.

mihamora ma intrebai daca o scot zilnic pe Maria afara: nu, nu o scot zilnic. Aici sunt niste calduri insuportabile, si sunt zile cand evit sa ies cu ea pe-afara. Dar ca o medie: intr-o saptamana iesim de 4-5 ori. In schimb zilnic stam pe terasa , ne plimbam, cantam ( de cred ca ne stiu toti vecinii).

Alex bine ai venit in randul capsunelelor. Eu vorbesc cu Maria in romana, sotul meu in japoneza. Am inteles ca asa ar fi cel mai corect de procedat: fiecare parinte sa vb in limba materna. Astfel bebelusul o sa reuseasca sa invete corect ambele limbi. E o intreaga "poveste" pe tema asta si chiar odata, cand o sa am mai mult timp, o sa redeschid discutia pe tema caci sunt direct interesata . M-am uitat la pozele printesei tale si e SUPERBA!

Moberi pe mine nu reusesti sa ma recrutezi in randul mamicilor cu 2 copilasi. Inainte sa ma casatoresc visam sa am 3 copii, dar dupa experienta nasterii am zis ca a doua oara nu ma mai "prind" pe-acolo. Cireasa de pe tort: Maria care urla de 1 saptamana de-mi vine sa ma arunc de la etaj. CLAR nu ma simt in stare sa mai am un bb!! Sotul meu a mai redeschis discutia despre bb2 , dar i-am zis ca va trebui sa nasca el ( ca in legenda cu Zeus si Afrodita ) .

Despre greutate: ai dreptate, acum abia astept sa slabesc si inainte imi faceam griji ca nu ma ingras. Mai nou o sa ma apuc sa fac exercitiile de pe DVD-urile cu Billy Boots ( in Jp e o intreaga isterie cu DVD-urile astea si cica chiar se slabeste). Sa speram ca o sa functioneze si in cazul meu.

Ieri primisem niste poze de la prietena mea care are baietel aproape 1 an. Fusese la mare si avea o gramada de poze in costum de baie. Nici nu ai fi zis ca e mamica, atat de fain arata!! Chestia asta m-a ambitionat la maxim, mi-am zis ca daca ea a reusit, trebuie sa pot si eu sa revin la kg initiale.

Chiar voiam sa va intreb ceva: se poate scapa de vergeturi pe cale chirurgicala? Cunoasteti pe cineva sau ati incercat voi?

Si inca o intrebare ( fara nici o legatura cu prima, dar scriu in mare viteza cu un ochi la Maria, asteptand sa se trezeasca si sa inceapa concertul). Deci: copilasii vostri fac kk in fiecare zi? Maria reuseste "performanta" o data la 5 zile. Am ajuns si la doctor cu problema asta ( aici nu se recomanda supozitoarele, le face un fel de miniclisma). Si dr mi-a zis sa nu ma ingrijorez, atata timp cat e vioaie, nu plange, nu vomita, cica e OK sa faca kk si 1 data pe saptamana.

Zilele urmatoare ma rog la toti zeii ca Maria sa fie linistita si sa pot face planul de prezentare ( am fost invitata de cei de la primaria de aici, din oras, sa prezint in cadrul unui program international si ceva despre Romania. Si printre altele m-au rugat sa le prezint si un fel de mancare romanesc. Eu la sectiunea bucatareala stau cam prost, dar incurajata si de frate-meu , am zis ca la urma urmei incropesc eu ceva pe-acolo ca sa nu ma fac de rusine. ) Daca reusesc o sa va povestesc cum m-am descurcat. Bineinteles ca Maria va fi "supervisor-ul" meu caci nu am cu cine sa o las . Daca o nimeresc intr-una din zilele ei proaste, om m-am facut!

Gata mi s-a terminat pauza, mi-a inceput concertul de miorlaituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Andrada multa sanatate puiului!! Asteptam vesti bune de la voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
nici n-am stat sa citesc tot ce s-a scris ca vreau sa intervin. Cine va zis voua ca suptul degetului inseamna frustrare?
Va citez din dr. Spock:
" Suptul degetului in sine nu reprezinta un semn de nefericire, inadaptare sau lipsa de dragoste. De fapt, majoritatea copiilor care isi sug degetul sunt copii fericiti; copiii care sunt lipsiti de afectiune nu isi sug degetul"

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Azi am ratat rasaritul - adica m-a lasat Andrei sa dorm pana la 7. Nu-mi venea sa cred cand ma uitam la ceas. Apropos de rasarit, uitati aici o poza de acum cateva zile Rasarit
Azi i-am dat prima lingurita de suc de mere - s-a strambat de parca i-am dat suc de lamaie. Am gustat si eu sa vad cum este - wow, super bun! M-am dus si mi-am facut si eu un pahar de suc.

Sobi, eu cred ca viseaza bebelusii. De multe ori l-am vazut pe Andrei razand in somn, sau il aud plangand incetisor. Ma duc repede sa vad ce are si el doarme linistit mai departe.

Iri, sa-ti traiasca crestinelul! Asteptam poze.

Paflo, ce haioasa e Soso in rochita aia maaare si rosie

ancamari, sa-ti traiasca micul crestin!

Si ma mai laud si eu cu cateva poze noi Poze noi

Valentina, mamica lui Andrei

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Of Andrada! sanatate multa puiului tau!!
Si noi suntem suspectati ca am avea reflux (a descoperit intamplator la o eco ceva pe tract, ca o inflamatie)si d-asta facem uroculturi cel putin o data pe luna (dar am facut si mai des, daca s-a nimerit sa fiu la dr pt altceva, i-am luat si urina)si eco cam la 2-3 luni.Doamne ajuta sa nu se confirme nici la voi nici la noi!!

Carstea, te rog explica-mi si mie cum ajng pe str. Hambarului!!

Kid , multumesc de lamuririle legate de alocatie. voi merge la posta, ca vad ca posta nu vine la mine.

Pepsi, multumesc de info legat de greutate! m-am mai linistit. credeam ca tre s-o indop luna asta ca sa isi dubleze greutatea la 4 luni. Deci mai avem ragaz. Glumesc!! M-am obisnuit cu gandul ca fie care copil are ritmul lui, mostenirea genetica, ...si incerc sa nu ma mai stresez cand vad ca ai vostri au 6-7 kile si a mea 4700 g la 3 luni (s-a nascut cu 2600 g).
Oricum, ma alatur si eu celor care iti sunt recunoscatoare pt sfaturile legate de alaptat.. m-au ajutat mult sa trec peste greutatile de inceput si ma bucur de placerea alaptatului si sper sa tina cat de mult.

Mica si noi tot suzi de la NUK avem si imi plac ca sunt mai moi decat cele de silicon de la Avent. la Avent imi placea capacelu in care intra (dar am pierdut-o). Am vazut la un copil in parc suzi de la Chico cu maner fosforescent. Cred ca e buna noaptea cand chiaun de somn orbecai dupa suzeta.

Recomand si eu cu caldura BATISTA BEBELUSULUI!! Noi o folosim din sapt 2 de viata. si eu am fost sceptica la inceput. am incercat-o pe mine mai intai sa vad ce se simtept ca si mie mi-era frica ca ii aspir creierii, dar se simte o gadilatura si Ana chiar sta cuminte cand operez. mai greu imi e sa-i pun ser in nas ca sa-i inmoaie! Oricum "lucrez" cu aspiratorul la minim. SUNT FF MULTUMITA DE SISTEM!!

Elteka povestesti super! cred ca te-ai relaxat la baile alea! asta imi aminteste de baile de la Baden Baden! (n-am avut parte de cremuire,.. dar era un complex super de relaxare: cu sauna, aromoterapie, bai fierbiti si reci alternativ,la fel unele in aer liber sa admiri peisajul ..si era o zapada cand am fost noi...of ce vremuri.

Voi cum "distrati" copiii in timpul zilei? cum ii stimulati?Noi avem program in leagan unde lovim jucariile; cand se plictiseste o iau langa mine in sufragerie si "vorbim", o mai duc in patut sa se "joace" cu caruselul, dar nu prea o intereseaza. mi mult desenele de pe aparatorile de la pat, ii pun cutiuta muzicala cu cantece pt copii si cant si eu si ea ii tine isonul ((stiti ca unii catei cand canta stapanii au un scheunat.. ei cam asa ma acompaniaza fiica-mea), mai vorbim,ceva masaj (in timpul zilei ca seara dupa baie o apuca niste urlete pana o pun la tzatza ca n-as indrazni sa incep vreun masaj). Cam atat. Aaa, o mai iau in brate si ma plimb cu ea prin casa, aratandu-i una alta.

Hai ca am scris astazi, nu gluma.

Mami de Ana

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ralucami, si anais face kk cam o data la 4-5 zile, cel mai des o data la 2 zile. dar n-are pb, si pediatra noastra a spus ca daca nu-i tare nu e constipatie si s-o las asa. mi-a mai zis sa-i dau ceai de musetel, dar anais nu vrea.
in plus, i-am pus si supozitor (in perioada cand ii dadeam supliment) si nu avea nici un efect. daca nu-i ziua ei de kk, i-l pun degeaba.
acum m-am mai linistit, ca-i dau san aproape 100% (mai scapa cate un biberon cand nu sunt acasa, ca eu am jurat dupa andrei ca nu ma mai mulg indiferent de ce s-o intampla)
andrada multa sanatate lui antonio

sonia, te asteptam acasa

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Buna dimineata mamicutelor!

Stiu ca nu mai e chiar dimineata, dar am avut o noapte super grea si o dimineata pe masura asa ca sunt cheauna de cap.

Ella_74, stai linistita ca mie mi-au trebuit 7 ani pana sa fac al doilea copil, asa ca ,,Fa ce zice popa , nu ce face popa!!!!"- asta e o vorba celebra la noi in Ardeal.In alta ordine de idei eu recunosc ca am marele noroc ca fetita e foarte cuminte si inteleapta, plus ca e la o varsta la care se descurca in multe chestiuni singura , nu are nevoie de ajutorul meu permanent.Avantajul diferentei mari de varsta!!!, zica cine ce-o zice , dar e mult, mult mai usor asa.

Andradap multa sanatate la Antonio!

Ancamari, super pozele, bine ai revenit sper sa scrii mai des!

Elteka, eu imi pastrez parerea ca linistita poti scrie o carte!!!!!!!!!Ai rupe gura targului cu vanzarile, numai aici la odisee ai avea o gramada de fane.

Pepsi, multumim ca iti faci timp sa ne mai scrii una alta, stiu ce greu e cu doi copii.Sa stii ca aici in Romania ni se baga in cap regula ca la 3 luni isi dubleaza greutatea de la nastere obligatoriu!!

va pup, o zi usoara fara bebei plangaciosi!

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

carrie LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebelusii tai.

andrada multa sanatate pentru Antonio .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hello!
Vali5 , chiar vrei sa ma imbolnevesti de tot???? Daca mai pui vreo poza cu marea cred ca devin obsedata. Iubesc marea si de 3 ani nu am ajuns. DAR la anu'poa sa fie explozie solara, ca tot vin acolo. De pe acum il disper pe sotulache ca la anu nu mai scapa.
Ralucami , 5 zile avem si noi lipsa kk, dar e linistita si cand face totul ok.
Petitange, Eliza are 5.750 si are 3 luni si 2 saptamani.deci daca la 4 luni se dubleaza greutatea de la nastere e bine. nu?Eu nu-mi fac griji caci toti din jur ii spun graso.Deci cred ca arata bine.
Adevarul e ca mai conteaza si inaltimea si ea e micuta are undeva la 60cm.
elteka, chiar ca povestesti misto, si crede-ma ca imi doresc sa fie mesajele tale cat mai lungi. revin cu intrebarea ce faceti acolo in Japonia? Ce meserie v-a dus acolo?
Chiar ar trebui sa scrii o carte.
Andrada, ca de obicei optimista.Multa sanatate lui Antonio.
Kay si Sosonica va asteptam cu drag acasa.

Incepem parca sa ne facem si noi un program. papam la 4 ore, chiar 5 uneori.
gata a inceput maraiala, ii e sominc. va las si mai revin.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput