*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

timur eu folosesc portbb din prima sapt, intai culcat si acum in funduletz si ii place mult pt ca vede tot. Chicco e al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

carrie sunt convinsa ca chiar daca e greu e si minunat sa ai 2 bebei. SUnt super pozele.

rhoneea bine ai venit, sa iti traiasca baietelul. Te trecem in listuta.

kid ce tari sunteti, va invatati copilul de mic cu spiritul vamii...

pitica bine ai revenit. Sa iti traiasca micul crestin. SI ne-a fost dor de tine.

Fetelor voi ce suzi folositi??? Eu am luat un de la nuk ortodontica. E ok ca am uitat sa intreb pediatra.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

motannel LA MULTI ANI pentru ieri. Scuze pentru intarziere.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau, azi am facut si eu de papa si nu am putut intra de dimineata sa ca recuperez.
Carrie ai niste minunatii. Doamne cat sunteti de frumoase. Sa aveti parte de bucurii si tot ce va doriti.
Rhoneea, bine ai venit. speram sa iti placa pe la noi printre capsunele si capsunei.
Kid, uite asa cunoaste pititcul tau toate vedetele. Mai o Vama Veche, mai un concer prin parc si o sa aiba galerie fotot cu ele.
Moberi, ai dreptate, eu ascult intotdeauna sfaturile celor mari asa ca ii voi mai face sigur un fratior sau o surioara Elizei.
Iris, chiar azi ma gandeam unde ai disparut. Nu mai pleca asa de mult timp.

Si mie alocatia imi vine pe card, dar la mine alta e problema. Mi-au intrat pe card 12.200.000.Cum pot stii ce mi-a intrat ca oricum calculez nu bate .Alocatii ar fi trebuit sa fie 3 adica 600 lei, iar indemnizatii pe doua luni si 6 zile deci inca 1200 si ceva.DECI??/???
Oare la banca imi spune , s-au unde sa intreb?

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

an, uite ce am gasit,
Greutatea bebelusului
Greutatea normala a unui nou-nascut se situaza in intervalul 2,6 – 4,3 kg cu o medie de 3,2 kg.
Aceste cifre sunt orientative si prezinta variatii importante chiar si intre frati si surori.
In primele 3 luni, bebelusul creste cu 25 – 30 grame pe zi, adica 800 g – 1 kg in medie pe luna, dupa care luarea in greutate diminueaza progresiv.
De regula, greutatea la nastere a bebelusului:
» se dubleaza la 5 luni
» se tripleaza la 1 an
» se mareste de patru ori la 2 ani

Cresterea zilnica in greutate:
Varsta Cresterea zilnica in greutate
Primele 3 luni 20 - 30 g
3 - 6 luni 20 - 25 g
6 - 9 luni 15 - 30 g
9 - 12 luni 10 - 15 g
Important
Monitorizarea greutatii copilului este obligatorie in primul an de viata.
Sugarul trebuie cantarit (dezbracat) o data pe saptamana in prima luna de viata, apoi o data pe luna pana cel putin la varsta de 1 an.
vad ca aici zic ca la 5 luni si-ar dubla, in fine, aici mi-au spus 6 luni, asa a fost la primul, avea putin mai mult decit dublu, poate depinde daca e alaptat exclusiv pina la 6 luni, cine stie!nu toti copii iau la fel in greutate, important e sa fie sanatosi!

carrie, tocmai am reusit si eu performanta sa-i culc in acelasi timp! am vazut pozele, ai niste fetite minunate!

andrada cum e piticul, ce a avut?

al meu s-a trezit azi noapte la 2.30 si a fost miriit pina pe la 4, il durea burta, ma tot gindeam ce am mincat, am mincat fasole verde in tocanita!la primul in afara de produse lactate am mincat orice, acuma evit produsele lactate, dar mai maninc, in plus ziua a inceput sa fie tot mai treaz, mai doarme cite o tura de 3-4 ore,in rest cite 40-60 min ici colo, joi mergem si noi la vaccin.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Oh, mie imi apar mesajele cu cateva ore intarziere...

Fetelor, daca vreti sa ma treceti si pe mine in listuta:
Alice s-a nascut pe 15 iunie 2007, ora 19.41, 40saptamani, nastere naturala, 3495g, 50cm, scor Apgar 10

Va pup

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by mica0307

carrie sunt convinsa ca chiar daca e greu e si minunat sa ai 2 bebei. SUnt super pozele.

rhoneea bine ai venit, sa iti traiasca baietelul. Te trecem in listuta.

kid ce tari sunteti, va invatati copilul de mic cu spiritul vamii...

pitica bine ai revenit. Sa iti traiasca micul crestin. SI ne-a fost dor de tine.

Fetelor voi ce suzi folositi??? Eu am luat un de la nuk ortodontica. E ok ca am uitat sa intreb pediatra.

Poze

Multumim mult de urari
Da si noi avem una de la nuk ortodontica(din cauciuc),e mai mare decat cele normale si este mai buna decat celelalte ptr ca asta se lipeste de palatul gurii...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Alex Alice scrie repede primele 10 mesaje ca parca\numai astea sunt moderate si apar cu intarziere.

Rhoneea bine ai venit!

Mica eu folosesc suzeta Avent si pare ok, bebelusa mea de 2 lunisoare e tare incantata de ea. Nu stiu nimic de Nuk ... pupici la Maya.

de Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

quote:
Originally posted by lulu26

Fetelor ma speriati cu greutatea si mancatul...pai picea mea papa 600-700ml/zi si la 3 luni avea 5.200kg. Mie mi se pare ca arata ok..si se pare ca suntem in graficul de greutate. Cum ii faceti pe ai vostrii super bb?

Lulu si eu imi pun acceasi intrebare? Bebelina mea la 2 luni are 4600gr si mie mi se pare ok dar cand vad ce mari sunt alti bebelusi nu mai sunt asa sigura.

de Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

moberi,
ce tare esti cu sfatul pentru mai multi bebei; poate daca imi cade o caramida in cap sa uit prin ce iad am trecut cu nasterea , ca sa nu zic ca si primele 3 luni n-au fost miere.

maine mergem la vaccinul de 4 luni.

Si eveniment: David a adormit in seara asta singurel, in patutul lui, fara ragnete, fara leganat, doar cu suzi; de cateva zile am observat ca se intoarce sa doarma pe o parte, el, care a dormit numai pe spate iar pe burta nu-i placea...doar ca atunci cand se intoarce pe o parte nu prea sta in echilibru si ii cade funduletul grasun inapoi si evident ca se trezeste; asa ca ii pun un ursulet de plus sub fundulet si doarme asa foarte bine.
Vai, de ar adormi asa de acum inainte, macar seara, jur ca m-as gandi mai mult la sfatul lui Moberi

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput