*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Dragi mamici care sunt in.Ma alatur si eu voua impreuna cu puiutzul meu nascut pe 05.06.07(vedeti voi ce data...5-6-7 )
Sebastien este nascut prin cezariana,a avut 3.800kg si 50cm.Apgar 10!
Acum are 10 saptamani si 6.800 kg,60cm.E papacios mare....La cele doua lunisoare Sebi zambeste,rade,se intoarce de pe burta pe spate,ne recunoaste,isi ridica capusorul,ba mai mult acum cateva zile a descoperit ceva nou...cand sta intre perne da sa se ridice....Asta e minunea noastra.
Speram sa ne primiti si pe noi alaturi de voi

P:S-sunt nascuta pe 14 august 1987

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ne-am intors si noi acasa, am fost in Vama veche la Stufstock, a facut junioru' cunostinta cu Nicu Covaci, am reusit sa le fac si o poza , s-a bronzat putin si a dormit mult, mai ales pe plaja.
Am pus cateva poze in semnatura de la mare. Sper sa reusesc sa citesc din urma pana se trezeste juniorul.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

An@, ochisorul e lipit mai mult dimineata, uneori in timpul zilei are chestia aia lipicioasa, eu i-am pus antibiotic- gentamicina, dar nu a trecut, azi am inceput s-o curat cu laptic si incerc sa fie ochiul cit mai curat, sunt sigura ca va trece, nu o deranjeaza, doar eu sunt obsedata sa nu se agraveze. O sa incerc si cu ser fiziologic, parca e bun si pentru nas, asa-i ? Trebuie sa cumpar...Mersi pentru raspuns

Poze cu noi puteti vedea pe : http://www.totsites.com/tot/nicole-amber

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

carrie, mortale fetitele tale! vreau si eu una bucata fetita in rochita roz! la anu' viitor clar ma reapuc de treaba. de la tine am invatat sa-i zic lui asta mic "mamaruta"; nu stiu ce inseamna dar imi place tare.

kid, v-am admirat pozele, il faceti rocker?

irina, mami de sebi, bine ai venit la capsunici.

fetelor eu am fost la vaccinul de 2 luni azi, a fost ok, dar e cam marait acum. are 58 cm si 5.5 kg, e bine. partea proasta e ca cica are dermatita atopica, anca-poohy o sa-ti povestesc mai detaliat tie pe pm.

oare bebelusii viseaza?! azi-noapte pe la 1 s-a trezit din somn in urlete si plansete, mi-a luat juma de ora sa-l potolesc, ii curgeau lacrimile de mi-a udat si mie maieul, mi s-a rupt inima de el...ma gandesc ca o fi visat, sau l-o fi luat vreo durere de burtica, el de regula se trezeste firesc, asteapta cateva minute si apoi plange. iar noaptea se trezeste pe la 4-5, nu pe la 1. in fine, a trecut.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

kid, super poze!!

Unde ati stat in Vama cu bebe si cat ati platit pe noapte?

Ramona si Razvan
Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Rhoneea, bine ai venit la odisee!

Chiqui, poohy super bebelinele voastre!

Andradap, ce se intampla cu Antonio?

Carrie, foarte frumoase fetele tale si eu tot doua fete mi-am dorit dar acum vorba aceea nu mi-as mai da feciorul pe toate fetele din lume!Insa subscriu la ce ai zis tu ...e grozav sa ai doi copii, sunt asa de fericita si de implinita.Suntem mai putine mamici de doi puiuti la odisee, dar cred ca suntem cu toatele de acord ca le recomandam celorlalte mamicute din tot sufletul sa mai faceti fratiori sau surioare la capsunei si capsunici!

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna mamici de capsunici si capsunici
V-a fost dor de noi?
Si noua
Duminica l-am botezat pe COSMIN-CRISTIAN!!!
A fost tare cumintel si tareeee frumusel.EU sunt foarte impacata ca in sfarsit l-am botezat.Nu stiu de ce,dar de data asta m-i s-a parut cam lunga asteptarea...in sfarsit,avem un mic crestin
Acum e parca mai cumintel si mult mai mancacios.Insa marea durere e ca inca se trezeste nopatea la 3 ore,sunt capiata cu somul.
Am sa pun si poze de la botez ,sa ma laud!!!
VA PUPAM DULCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus!
Azi am avut o zi cam proasta (dupa o noapte la fel de tampita). Gazulica continua sa ne faca figuri cu mancarea si a si fost cam maraita...asta e!
Sobi, mamarutza inseamna buburuza. Si Soso a mea mai face chestii din alea cu trezit cam la o ora dupa ce adoarme de seara urland de mama focului.banuiesc ca viseaza urat...
Am reusit sa mai pun cateva poze 'proaspete' cu Sofia si incerca sa uploadez si cateva filmulete:
poze noi

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by lavini

Lulu, frumoase filmuletele,iar Alessia e o scumpa!Bucatica rupta din tine!

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Multumim . Eu inca recunosc trasaturi de la tati
Epiziotomia nu mai doare demult.Doar in prima luna ma jena...atat.

Madi si noi avem pb cu refluxul. Dar cand revine ii dau o doza de gaviscon si gata. Daca e ok si poti da lui bb , am o sticla pe care ti-o pot da, sigilata bineinteles.

Fetelor ma speriati cu greutatea si mancatul...pai picea mea papa 600-700ml/zi si la 3 luni avea 5.200kg. Mie mi se pare ca arata ok..si se pare ca suntem in graficul de greutate. Cum ii faceti pe ai vostrii super bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am citit despre Kay si Sonia si ma bucur enorm ca sunt bine!!!

timur Din cate stiu eu, port bebe-ul poti sa il folosesti de cand isi tine bebe bine capul. Dar sunt si port bebe-uri pe care poti sa le folosesti din prima zi.

An@ Mie alocatia pt bebe a adus-o postasul acasa, dar fiindca nu eram, mi-a lasat aviz si am fost sa o ridic de la posta. Poti sa o ridici oricand in timpul programului.

AlexAlice Bine ai venit. Si eu fac baie juniorului zilnic.

Ninutza, rhoneea Bine ati venit.

carstea Alocatia copilului se poate primi pe card? Cei 200 roni?
Indemnizatia stiu ca se poate primi, mie mi-au spus ca trebuie card de la bcr, transilvania sau procredit, dar pt alocatie nu stiu, nici nu stiu pe cine ar trebui sa intreb.

Sobi Mai mult ca sigur rocker

ramona7 Am stat la o pensiune la intrarea in Vama Veche pe dreapta. Foarte frumos, curat, baie in camera, terasa, livada, doamna de acolo foarte draguta. Am platit 80 ron/noapte, dar asta pt ca a fost stufstock-ul, pt ca de obicei e 50 ron/noapte.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput