Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 29
roxisialexia spune:
hilde, cu permisiunea ta am sa ii ofer unul din torturile tale minunate lui noki si o "pajiste" de flori 

.
La multi ani, noki! O viata frumoasa, plina de noroc si fericire, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
anda77 spune:
iote-te ca mai sunteti care nu folositi olita...hmmm...io credeam ca suntem ultimii si la capitolul asta si ca nichita are capacitatea de a se descurca cu olita la aceasta varsta doar ca am fst eu prea puturoasa pana acum sa nu incep. mai ales ca am o prietena cu baietelul care implineste 2 ani peste o saptamana si ea a renuntat si la pampersul de noaptea, dk va puteti inchipui asa ceva! eu am fost bona in anul 1 de facultate (juma de norma la o fetitza care are trupa rock acum, la 13 ani:)))-in anglia, nu in romania, it's true:)) si fetita (Faith-ce nume frumos) purta pampers la somn la 3 ani, deci lipsa pampers in somn la 2 ani e super realizare, nu?
si de-aia credeam ca suntem ultimii mohicani in pampers...
acu' parca as mai sta cu pamperusl...:))) care dintre voi ati izbandit in batalia olitei? cu ce pret?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
anda stiu si eu cazuri din acestea, este in parc o fetita care la varsta de 1 an si 3 luni nu poarta pampers ziua, cere pipi, kk..., depinde si de copil totusi mi se pare un pic fortat; ei isi dezvolta muschii sfincterului abia la 2 ani.
V-ati mutat birourile, cum e cu scarile
?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Ina869 spune:
Of, Doamne!!!! cine a mai inventat aceste laptopuri super-sensibile si oameni neindemanatici ca mineeeeee! 

nu o mai pot lua de la capat ca trebuie sa fug la o programare, scrisesem ceva dar s-a dus pe ...
Mada felicitari pentru decizie, Monet, sa-ti traiasca printesele scumpe si frumoase, Alexia, imi pare tareee rau pentru micut si pentru concediul vostru, Cami pozele sint superbe, Anda nici eu nu o stresez pe rachie cu olita, din aceleasi motive ca si tine, felicitari pentru progresele lui Nichita, Ganda, stiu ca ne citesti, te pupicesc, Lavi succes la intreviul telefonic.
pup fetele scumpe!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
Ina869 spune:
Nokisor

scump sa ne traiesti ( asa, ca la Bucuresti!
) sa fii sanatoasa, fericita, iubita, linistita si o studenta care trece cu bine peste toate obstacolele! 
La Multi Ani!!!!!!!
si sa ai o
cit mai romantica cu Adila ...

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
bb_alinus spune:
Maria Alexia of ce nasol cu varicela asta, lasa vorba ta bine ca nu a facut pe drum sau acolo!!
Si ca sa ma alatur si eu voua, si la noi s-au dat peste cap planurile de vacanta, adica socrul meu s-a blocat rau de spate, i-au dat sa faca injectii si l-a mancat in freza si asa cum era s-a dus sa lucreze la constructia casei....in concluzie acuma nu mai poate nici pis sa zica, e rau nasol....M-au anuntat ca nu mai poate conduce atat drum deci ...se amana.Insa eu nu mai pot sa imi gasesc alta perioada asa ca ori vin in septembrie ori vara viitoare
Studiez problema sa vad daca nu cumva vin doar eu cu miss...
Si sa adaug ca azi am sunat la centrala de la crese si iar m-au amanat, mi-au zis ca nu au de unde sa imi scoata alt loc si ca sa mai astept....
Uite asa mi-am inceput ziua de luni!
As mai povesti despre olitza ca noi suntem in plin proces de invatare dar nu am starea necesara.
PS: Noki La multi ani!!!!!!!!!!!! Sa traiesti si sa fii iubita draga mea! 
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
pumba spune:
noki
LA MULTI ANI SA FII FERICITA,IUBITA SI MEREU TANARA!!!!!!!!!!!!!
OPERATIUNEA OLITA O AMAN MAI PE LA 2 ANI ,SA MA POT INTELEGE CU EA MAI BINE, ACUM NU PREA STIE CAM CE VREAU DE LA EA.
ANDA- BAFTA CU OLITA SI DAI INAINTE DACA TOT AI INCEPUT.
catutza spune:
Noki , LA MULTI ANI!!!! Sanatate, bucurii si multe realizari 

Te asteptam cu drag inapoi 
Mihaeluta , multa sanatate lui Titi. Cum se mai simte?
Alina , multa sanatate si socrului tau. Ai curaj sa vii doar tu si Amalia atata drum? Cand vrei sa vii in tara?
Maria Alexia , off ce veste proasta
bine ca nu a-ti apucat sa plecati ca era si nai grav atunci. Multa sanatate la pitic si poate mai ajungeti la mare totusi
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Cat am tot stat eu azi la comp - liniste si acum se anima subiectul? Lasa ca v-am prins!
Noki 

la multi ani!!! Asa deeeci, te sarbatoresti la Bistrita! Frumos! Sa fii sanatoasa, inconnjurata de multa dragoste si mereu la fel de vesela, optimista si plina de energie cum esti acum!
Maria asta da ghinion de ghinion!
Ce rau imi pare! Lasa, poate e un semn sa schimbati marea!
Ma gandeam azi: Maria e deja la mare... 
Eu am fost o singura data la mare in Ro in septembrie, in tabara la Navodari; pe la 4 dupa amiaza ti se facea frig pe plaja in costum de baie; dar cel mai nasol era ca pe la sfarsitul "sejurului" incepeau toti sa-si stranga tarabele, se inchideau terasele sau ce erau pe acolo, toneta de inghetata, era o atmosfera de demolare generala. Poate in alte statiuni s-o mai prelungi animatia, nu stiu.
Dar eu revin obsedant cu Croatia: e frumos, vreme placuta in septembrie, oameni civilizati, mare = Adriatica; (mare!= Neagra), munte langa mare, si din Sibiu daca te pui ca lumea la drum intr-o zi ai ajuns.
Oricum, Marea Mediterana e in avantaj clar in luna septembrie: nu mai sunt caldurile mari, nici aglomeratia, mai scad si preturile...
anda cred ca singura izbandaca in ale olitei e Dordia, dar ea l-a pus pe oala din frageda bebelusie. Au ajuns la un singur pampers pe zi.
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by corap
asa ca pt mine nu-i o bucurie sa-l pun la olita, sa ma chinui, sa stau dupa el si dup-aia sa mai spal si dezinfectez olita. si, sincer, n-am nici un chef. eu zic ca abia la anul o sa fie suficient de matur sa accepte olita (de fapt, wc, ca i-am luat reductor si vad ca i se pare ok, e mult mai bine cand il pun acolo decat pe olita).
de acord cu tine
doar ca WC-ul e cam sus si ar trebui si ceva pe care sa se urce. Ideea e ca de la un moment dat incolo va trebui sa se puna singuri pe olita, dandu-si repede jos pampersul/chiloteii/pantalonii iar pe WC le e mai greu. camelia anul asta noi am fost la munte o saptamana la cabana socrilor si o saptamana in tabara cu gradinita, la Moeciu, la o tanti la care nu m-as intoarce.
Feli de pe 3 septembrie! Uau! Mult succes! Revenire usoara!
Si placuta!Ina
multumesc!
Sa fie!alinus multa sanatate socrului! Asa-i cu generatia parintilor nostri, nu le vine sa creada ca au ajuns la o anumita varsta si e cazul sa o ia mai moale. Sper sa gasesti o modalitate sa vii in Ro, daca iti face placere!