Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 30
monet spune:
cind se-ntimpla ca lia sa mearga la buda (ea face pe wc-u cu ajutor de inel de buda pentru copii) si e si maya prin preajma, zice si ea (maya) "pipi" sau "caca" si daca-i dau chilotii (pampersu-chilot) jos chiar face. altfel, imi spune exact dupa ce-a facut.
asta-i. io zic ca inca-s prea tineri. lia s-a prins cum sta treaba (si inapoi n-a mai dat deloc) doar pe la 2 ani si 8 luni....
va puuuuuuuuuuuuuuuuuup. mi-i somn. azi am fost prima zi la scoala - e orientation week (v-am zis de scoala mea, nu?) si-am intilnit doi romani: un bucurestean si-un oradean! si asta intr-un grup de 130 de studenti. mi s-a parut fantastic. sint entuziasmata...
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600991007990/show/" target="_blank">Iulie 2007
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Hildegard spune:
Buna dimineata,
moama, postari la 1,2 la 5
?
Maria, nasol cu varicela asta...dar lasa ca trece ea
. Cum naiba de a facut varicela? A venit in contact cu cineva?
Stefan m-a trezit la 7 asa ca acum beau cafelta, asta dupa ce l-am pregatit pe tati pentru servici.![]()
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
ioana_77 spune:
Pana schimbati scutecul (ca tot e discutie despre asa ceva
) sa-i urez si eu lui Noki
Laaaaaaaaaa muuuuuulti Aaaaaaaaaaani! fericiti si bucurosi langa sotior, Sarah si ceilalti dragi ei.
Nici eu nu insist cu olita, nu vreau sa o fac motiv de stres, parerea mea e ca atunci cand vom ajunge sa ne intelegem bine cu picii (cand vor intelege ca nu e voie inseamna nu e voie, nu invers
), atunci vom reusi sa ajungem la un consens cu olita.
Eu am scos-o la interval, Maria o plimba prin toata casa, dar o cere de o saptamana la kk, chiar cand e imbracata. Si nu am insistat f mult. Pipi face in toata casa si-mi arata dupa, iar cand o intreb: unde face Maria pipi, raspunde "a oitza" (la olita)
Maria - alexia, of, ce naspa cu ratarea concediului. Noi am fost anul trecut la mare de pe 8 septembrie si a fost nemaipomenit. Nu am facut plaja sau baie, dar a meritat pt plimbari. Sau vorba lui Lavi, mergeti intr-o destinatie externa, musai cu avionul.
Maria(29.11.2005) si Ioana
28+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
Siminaf spune:
Eu iar cu intirziere:
La multi ani fericiti, impliniti si imbelsugati, Noki draga!!!
Sa ne intilnim inca multe decenii pe DC! 
corap spune:
noki, la muuuuulti ani 
lavi, pai i-am luat si "treapta" de urcat pe wc. se mai urca pe ea cateodata, cand are chef. bie, cel mai mult o foloseste sa se urce la chiuveta sa se joace cu apa 
roxi, n-am mai scris de anais sa nu va plicti. e o fetita tare dulce si cumintica. dar e si foarte dinamica, si uneori ma sperii. are deja tentative de ridicat in fund, hamul din bouncer nu mai foloseste la nimic, ca dein bouncer se ridica drept in fund, se lasa cu corpul intr-o parte afara, la patut isi baga picioarele printre gratii, pe deasupra aparatoarelor, se intoarce in toate directiile si de pe burta pe spate si invers, se taraste ca rama, dar cu viteza... e putintel precoce, zic eu. pai pe andrei la varsta asta il lasam pe masa de infasat fara grija, mai tragea si-un pui de somn pe-acolo.
de dormit doarme noaptea ok, ziua nu prea - doar reprize scurte, de 10 - 15 minute (asta si din cauza ca n-o prea lasa andrei), dar fiind cuminte si neplangacioasa ma inteleg bine cu ea.
andrei o iubeste de moare, daca scartaie anais ma ia de mana si ma duce la ea si e singura persoana pe care o pupa. si pe manute, si pe picioruse, si pe obrajori, si pe perisor. si anais il iubeste, ii place cand vine la ea si vb pe limba lor. mi-e un drag de ei ca se iubesc.
hai ca am facut si io ca cioara, mi-am laudat ciorutele mici
da' deh, sunt mamica de 2 bebei si mor de dragul lor
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07