Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 28
anda77 spune:
mdt, merci pt desfasurator, cam stiam cum, am mai citit, dar nu ne incadram deloc in tipar. pt kk nu are ore si nu are manifestari. nu se screme! niciodata nu s-a scremut. este un domn distins, nici el nici noi nu stim cand face
o sa-l pun deocamdata dimineata 3 secunde (pana o va lua la goana) in fundul gol pe olita. dupa o luna trecem la pasul 2:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Igzectly la faza 1 o sa ma cantonez si eu o vreme, cand m-oi hotari sa ma apuc. Pt ca eu nu stau toata ziua in fundul copilului, se mai joaca si singura si se prezinta cu kk gata facut.
Eu cred ca cheia e sa-i explici verbal. Pana la urma asa ne-a mers cu Silvia, am ambitionat-o ca e "fetita mare". Pe la 2 ani si ceva.
maria_alexia spune:
Pic si eu cu o faza de ... nici nu-mi vine sa va mai povestesc ![]()
In mod normal, azi va spuneam bye-bye pentru vreo 10 zile cat faceam spre/la/dinspre mare... Asta dupa ce ne-am stors creierii cu variante de cazare, cum ne descurcam cu toate cele pe-acolo samd.
Numai ca de azi puiul are varicela

Azi noapte a facut ceva febra (cam 38.4), era vizibil suferind - nu vroia decat nani. Iar de dimineara am observat ca avea ceva pete, iar cele 2 de ieri se transformasera in pustule. Mi-a fost cam clar ce ne asteapta, inca inainte sa ajungem la medic. De ce ne-a fost frica n-am scapat - avem varicela cu acte in regula.
De la medic am alergat sa renuntam la biletele de la mare - altadata nu mai cumpar decat in ziua plecarii!
Ce mai, am ratat tot concediul si marea pe anul asta, pana trece boala vine mijlocul lui septembrie si e prea tarziu de mers
...
Singura consolare ar fi ca e mai bine ca a facut de-acasa, era mai greu daca ne chinuiam cu drumul si acolo sa ne trezim ca trebuie sa ne intoarcem...
Cam asta e situatiunea...
Are o gramada de bubite, si pe fata si pe corp, il mananca, il tin cu greu sa nu se scarpine... De-abia a adormit, chinuit de mancarimi ![]()
Cred ca suntem primul bebel din colectie cu varicela, nu ? ![]()
camelia_daniela spune:
Buna seara, compusesem un mesaj mai acu ' cateva ore si traiam cu impresia ca-l trimisesem, dar acum vaz ca nu ...
Batranetile astea!
Multumim tuturor de aprecieri!
dulce-dulce!
Hilde,
m-ai dat pe spate! 

Joy draga, nici macar o secunda, DF, nu mam gandit ca m-ai acuzat ca vorbesc urat; insa era o constatare, ca oricat ne-am feri noi sa scapam cate-o vorba mai "dulce", Daria tot inregistreaza!!
Anda, felicitari pentru dintos si pentru pseudosilaba! 
Ia sa vezi, maine-poimaine iti turuie Nichita, de n-ai sa-l mai poti opri!
Saptamana asta Laurentiu este baby-sitter si toate sunt bune si frumoase pana trebuie sa o culce la pranz! Azi s-a luptat cu ea vreo 2 ore ca striga intr-una "Daia nu face nani!" si pana la urma a adormit cu chiu si vai dar nu oricum, ci i fundul gol (fara pmpers, fara chiloti) si am gasit-o in mijlocul patului, printre jucarii in fundul gol si cracita! Ce sa zic, o poza de revista
!
Edit: Of, Maria_alexia, ce rau imi pare
! Sanatate multa lui Cristian
! Vezi ca era un subiect despre varicela la "parintii ..." unde erau pomenite cateva solutii anti-mancarime in caz de varicela - iata! !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
corap spune:
hellou, remember me?
ma bag si io la discutia cu olita:
andrei abia isi da seama ca a facut kk (i mean DUPA ma anunta), zice kk si la pishu. nu are program de facut kk, nu se screme, de-odata il vezi in vine si-i gata. pana caut io olita a facut tot ce a vrut
in plus, grosul lichidelor le bea noaptea, rezulta dimi un pampers plin-plin. ce o sa fac, ca n-am nici un chef sa umblu noaptea prin casa cu olita
asa ca pt mine nu-i o bucurie sa-l pun la olita, sa ma chinui, sa stau dupa el si dup-aia sa mai spal si dezinfectez olita. si, sincer, n-am nici un chef. eu zic ca abia la anul o sa fie suficient de matur sa accepte olita (de fapt, wc, ca i-am luat reductor si vad ca i se pare ok, e mult mai bine cand il pun acolo decat pe olita).
asa ca il las sa se obisnuiasca cu ideea si sa vrea el.
by the way, baiatul nasilor si cel al unei prietene au renuntat singuri la pampers in vara asta (amandoi 2 ani jumate) si au cerut la olite. deci sunt convinsa ca pt olita tre sa fie suficient de maturi - iar andrei momentan nu e
nb si pupici
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
corap spune:
of, maria alexia... nasol c-ati pierdut concediul, dar cred ca e mai bine decat sa va nprinda pe-acolo.
PS: eu in primul concediu cu parintii (2 ani jumate) am facut varsat de vant... si i-am dat si lu' taic'miu. asa ca a avut mama grija de 2 bolnavi la tusnad
. sa nu-ti spun cum i-a picat
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
anda77 spune:
maria-alexia, imi [pare rau, ce ghinion. in cat timp trece varicela? poate puteti amana marea, sa nu va petreceti chiar tot concediul anual in casa.
maaaaaa, voi vreti sa ma intoarceti din drum, de-abia imi facusem curaj sa pun mana pe olita ca stiam ca e drum fara intors, ne apucam, nu o mai lasam, ca altfel toata munca precedenta e in zadar
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Maria-alexia Of, nasol de tot
Dar nu sunt de acord cu tine - si la mijlocul lui septembrie poti merge, doar sa nu ploua. Eu voiam acum sa merg ca cica este mai racoare dar se anunta canicula. Ia vedeti, poate mai e vreme buna
Sanatate lui Cristian!
Si da, suntem cam exagerati cu curatenia. Azi tati a facut curatenie ls locul de joaca al copiilor din parc. A strans toate mizeriile ca a zis ca el nu accepta sa se joace fii-sa intr-o groapa de gunoi (nu va inchipuiti ce era acolo, groaznic!). Ce mai, am fost tare mandra de el.
Madau apa de mare e imputita iar pasa Ilincai e deja sensbila cu nenorocitul de Proteus (despre care am citit ca se scapa greu
), asa ca n-am mai vrea sa mai ia si alti carcalaci.
Camelia superbe poze ati facut, parca sunt vederi![]()
Lavi ma intorc la 3 septembrie. Sper sa-mi revina cheful de toate.
camelia_daniela spune:
Maria_alexia uite inca un link util, zic eu ! asta
Lavi, oare unde ati fost voi la munte?? Da-mi si mie ceva detalii, ca poate ne urnim si noi in w-e asta! 
Feli
!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
roxisialexia spune:
maria, off doamne dar cum s-a intamplat tocmai acum? Imi pare tare rau, multa sanatate micutului sa treaca bubele repede.
madau, felicitari pentru decizia ta, succes! Deci din toamna esti bobocel, da?![]()
monet tare mult imi place sa iti admir printesele, frumoase foc.La voi cum este operatiunea olita?
corap de acord cu tine, nici eu nu o fortez cu olita..daca cere singura este ok daca nu la anul sigur va fi pregatita pentru asta.Ce mai face anais, tu cum te simti?
anda, felicitari pentru noul pseudocuvintel! Succes cu operatiunea olita.
feli, bvine ca sunteti pe drumul cel bun, va doresc sa aveti vacanta frumoasa si ili sa fie sanatoasa.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -