Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 27
joy04 spune:
HILDEEE io una cred ca tu vrei o mama de bataie... pai asa-i frumos??? stii tu ca de cateva zile incoace as manca NUMAI SI NUMAI prajituri???

nu-i corect nenica.....
fetele o rugaminte si o intrebare: stiti cumva o pediatra buna prin zona DELFINULUI, BD. CHISINAU, adica Pantelimon?
am o buna prietena care se va muta acolo si este insarcinata in 26 saptamani. si nici medic de familie nu are deloc.
multam .
Joy
35+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
Hildegard spune:
Lavi, pai le-am facut io pe toate.Imi place sa fac trandafiri, flori in general. Cred ca am sa fac o afacere din asta
.
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
lavi02 spune:
Hilde mai lasat cu gura cascata si la propriu si la figurat!
Ce indemanare poti sa ai!!!
Ar trebui sa te lansezi in facut torturi de nunta, eu asa cred. Inceputul e mai greu, sa-ti gasesti cativa clienti si apoi te vor recomanda "din gura in gura".
pumba spune:
hildegard- ar fi pacat sa nu scoti un ban din pasiunea ta pt gatit ,eu din pacate nu o am aceasta pasiune.
felicia- si a mea donsoara face exact pe dos cand aude "NU AI VOIE" ,incerc sa-i distrag atentia ,de cele mai multe ori merge ; o duc in alta camera ,ii ofer alta jucarie,ii arat ceva pe geam.
cred ca i se aprinde un beculet rosu cand aude ' NU'
si eu tind sa cred ca unii copii sunt prea mult cocolositi si medicii ofera medicamente mult prea usor.
- cand au fost bolnave in primavara si au avut rotavirus am mers la medic si mi-a spus ca nu le poate da nimic, sa las organismul sa elimine sa le tin hidratate , pt temp motrin sau tylenol si cam atat.
- cand am venit in Romania si le dadeam fetelor apa de la frigider sau inghetata,mama se panica " fac fetele rosu in gat"," inchide usa ca e curent"
- eu le imbrac pe fete asa cum ma imbrac si eu - nu merg dupa principiu " e copil are nevoie de 2 caciulite "
- aruncati cu rosii dar, asa fac eu ,acum fiecare face cum crede ca e mai bine pt copilu lui.
anda77 spune:
quote:
Originally posted by pumba
- cand au fost bolnave in primavara si au avut rotavirus am mers la medic si mi-a spus ca nu le poate da nimic, sa las organismul sa elimine sa le tin hidratate , pt temp motrin sau tylenol si cam atat.
io cand am zis ca-n state nu exista alt medicament decat tylenolul, v-ati hihait, credeati ca fac glume sa inveselesc forumul, ete aci!
editez: nu in state, pe tot continentul, ca mi-am adus aminte si de unele povestiri ale inei cu rachel si unele prietene de-ale ei. ar mai fi ierburile mexicanilor, da alea nu se pun.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda, gluma-i gluma dar la rotaVIRUS chiar e OK tratamentul.
Ce face poetul, a venit de la Bran?
In ce relatii mai esti cu bona? 
Edit:Ti-am ramas datoare moral vremea la Moeciu: a fost cald si frumos cu exceptia a 2 zile cand a plouat si a fost frig. Ei, dupa aceste 2 zile a trebuit sa trec fetele noaptea pe ciorapi lungi si body/maieu+tricou pe sub pijamale, iar eu am dardait prima noapte ca-mi uitasem maieurile acasa si dintr-a doua mi-am luat de-alea de exterior pe sub pijama...
anda77 spune:
lasa bre, ca observatia mea ref la tylenol mi-o mentin!
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Cu observatia ta's de acord, doar ca in speta de fata (ca sa te citez) se potrivi tylenolul.
Impresia mea e ca americanii stiu sa trateze boli grave (operatii complicate, etc) sau iti dau tylenol. Daca esti intr-o stare intermediara - reduc problema la una pe care stiu s-o rezolve.
anda77 spune:
venim "tare" din urma: dintele nr. 6 si inca o pseudosilaba in vocabular: pdep-pdep-pdep-pdep! 
vrea sa incep operatiunea "olita-extrema urgenta" si m-am poticnit la primul pas: asezati copilul pe olita la orele cand stiti ca face kk! care ore, ca nu are program?!
in cazul in care nu exista vreun scenariu stiut pt kk, cum ati procedat? L-ati pus dupa mese, inainte sau cand?
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
Andake, felicitari pt dintisor si cuvant!
Etape:
1. obisnuirea cu olita; sa stie la ce foloseste; sa stea, sa nu se ridice in secunda 2;
2. cand il vezi ca se screme il pui repede pe olita - sa se obisnuiasca treptat cu olita pt kk.
3. il pui dimineata, inainte si dupa somnul de pranz, seara si in alte momente cheie - pt pishu
4. cand face frecvent in olita si CERE, abia atunci incepi sa-l lasi fara pampers sa vada ce naspa e ud; daca nu stie sa ceara altfel n-are niciun sens sa-l lasi fara pampersi
5. dupa ce e fara pampers ziua o sa mai treaca niste luni bune cand va mai avea nevoie de el noaptea; Silvia pe la 3 ani a scapat de cel de noapte.
Noi inca n-am ajuns nici la etapa 1