Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anto, si noi pe lapte praf! Inca!
Ruxandra, spor la impachetat, cred ca maine te transformi in melc, cu casuta in spinare! Si eu am avut la bagaje....
O vacanta frumoasa frumoasa sa aveti! Ma luati si pe mine? Ce-mi place Turcia...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!

La Multi Ani tuturor Alexandrelor si Alexandrilor! Sa fie sanatosi si norocosi!

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

SA NE TRAIASCA ALEXANDRII SI ALEXANDRELE!!!
Antoanela, si noi inca pe Nan JUnior..din cauza fondului alergic nici nu am de gand sa-l schimb pana la 3 ani.
Jadi, sa-ti traiasca frumusetile de copii!!!
Cge, super ca v-ati acomodat! Ce bine ca Anca se simte bine la gradi...

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Anto, noi suntem pe lapte UHT rosu si l-am introdus treptat, ca la diversificare . Acum bea 500 ml/zi cu biberonul, 250 dimineata pe la 6-7, in somn si 250 seara, inainte de baita.

Cat despre gradinita.. pe Calin nu l-am dat inca, la anul incepe "serviciul" dar Matei (baietelul cel mare) intrebat fiind ce a facut la gradinita respundea invariabil "BINE". Si atat! Puteam sa-l intreb cate toate... raspundea monosilabic: da...mda...nu. La vre-o doua luni de la inceperea gradinitei merg cu el la spital sa-l opereze de polipi. Inainte de operatie ii dau ei ceva anestezic sa-l ameteasca sa nu planga dupa mami si sa-l vedeti plecand pe hol, de mana cu asistenta, cantand in engleza "Old McDonald has a farm...".

Si tot despre gradi... eu am preferat gradinita in zona in care locuiesc pt ca e circulatia din Bucuresti infernala! Uneori ajung sa fac 2 ore de la servici acasa pe un drum pe care seara la 9 fac 15-20 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI DE SF. ALEXANDRU!!!
Anya, si eu sunt dispe cu circulatia asta. Si mi se pare important sa nu fie lung drumul casa-gradinita. Dar ce ma fac ca n-am gradi prin apropiere, doar de stat sau in constructie.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani Alexandre si Alexandri! Si sa-mi traiasca si mie sotul

Anto, ca sa te linistesc, Matei nu bea lapte deloc.

Bianca, Milan e coleg cu Radu? La ce gradi?

Mihaela, mai avem loc, daca vrei sa vii cu noi in Turcia.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani alexandrii si alexandre!!!

da, am inceput de ieri gradi, chiar de ziua lui radu (el e si ioan). ce sa spun? am stat pe langa el cele 3-4 ore, desi nu m-a bagat deloc in seama. astazi deja m-au trimis fetele acasa, ca s-a adaptat radu si ca n-am de ce sa-mi fac probleme, sa vin sa-l iau la 13:00.
adevarul e ca i-am spus lui radu "mami pleca, pa!" si el, repede, parca usurat: "pa, mami!" si mi-a intors kuru'.
cand am povestit cuiva care zicea ca-s denaturata ca las copilu' la gradi chiar daca as putea sa-l mai tin acasa, a zis ca si copilu' e denaturat ca spune senin "pa!" . deci suntem o familie de denaturati .

gradinita nu e departe de noi; mai ales daca as merge cu masina mica, as ajunge imediat. au jucarioare si spatiu amenajat in curte... o ok. educatoarele nu au mare experienta, dar sunt tinere, vesele, entuziaste, voluntare... ma bazez pe asta. deci perfect nu e, dar... e ce vreau eu acum.

pe radu vreau sa-l duc la o gradinita ca sa socializeze, sa invete sa se joace cu alti copii, treburi de-astea.

cica le vorbeste numa'n germana sau engleza. am optat pt nemteste, ca oricum al meu nu stie nici romaneste...
din ianuarie le pune si camere video sa-i putem vedea pe net. moama, ce-as fi vrut acuma sa il vad ce face...

e mai greu cu trezitul, ca el e obisnuit sa se scoale mai tarziu. la 8-9 incepe gradinita, iar eu o sa-l tin program scurt, pana la 12. cel putin deocamdata.

o sa-l dau o luna sa vedem cu reactioneaza (acum e incantat, dar probabil va veni si o perioada in care nu o sa mai vrea asa de tare) si ne hotaram ce facem mai departe.
chiar ma simt un pic denaturata ca eu stau acasa (mai doar am part-time-ul ala micut), am si doua seturi de bunici absolut corespunzatori, dar eu il dau la gradi . o sa vad ce-o iesi.

emotii am cu carul, fetele m-au chemat la 13:00, dar clar ca ies acum pe usa, ca doar e deja 11:00!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Si noi va salutam!

Ina imi pare tare rau ca nu a iesit totul cum ai vrut tu....incearca totusi sa vezi partile bune (sunt sigura ca exista si asa ceva)...in fond tu voiai sa fiti cununati si in fata lui Doamne Doamne si asta s-a intamplat...nu-i asa? te pup!

Antonela eu zic sa stai linistita in privinta grautatii flacaului...si eu eram ingrijorata pentru Noelia...chiar pare mai slaba...dar ieri doctorita mi-a explicat ca e perfect normal sa fie asa...pentru ca acum sunt la varsta la care cresc in inaltime si e normal sa fie mai slabuti. ok? deci linisteste-te! E bine...sanatos...nu mai conteaza restul atat de tare.

Catush ce scumpa trebuie sa fie ea Briana strigand "pisi!"

Ruxandra iti doresc si eu un concediu placut si linistit si abia astept sa te intorci sa ne povestesti cum a fost.

lamuriti-ma si pe mine acum ce cauta cristina cge pe meleaguri straine in vacanta continua....am lipsit cam mult se pare...rusine mie!

si nu in ultimul rand La multi Ani sarbatoritilor de azi ...si sotului Ruxandrei.

Kristinutza ce ma bucur ca e bine Raducu...si cat timp e la gradi ce faci ii pui pampers sau nu? Spune educatoarel;or cand vrea sa faca pipi? Eu nu stiu ce o sa fac cu Noelia ca face kk si de 4 ori pe zi cred ca o sa le innebuneasca. - abia te astept cu vesti din a doua zi de gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

si daca vreti cateva poze de la nunta sunt aici: http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_irinaa/album?.dir=3b20re2&.src=ph

cu Noelia nu am postat inca dar urmeaza....trebuie sa mai iau o serie de poze de la fotograf...ea dormea cand am mers la biserica si la restaurant a stat nu foarte tarziu...asa ca din pacate nu am atat de multe poze pe cat as fi dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

in sfarsit au aparut poze de la nunta! ff frumosi mirii, frumoasa rochia, mireasa vesela...

ziua a doua la gradi a fost chiar si mai reusita. l-am luat pe radu la 12:00, desi nu era f convins ca vrea sa plece. ar mai fi stat un pic. asa ca, m-am hotarat: va merge la gradi!

il las cu pampers, dar sper sa-i mai puna pe olita (de fapt au niste wc-uri mici, adaptate pt bbi si chiuvete tot asa, mici). cand e cu noi, acasa, mai spune, dar printre straini ma indoiesc sa anunte ca face pp . si daca il las program 8-12, nu prinde ora de kk care e fix dupa masa de pranz .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput