Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 29
catush spune:
Innaa - ce frumosi sunteti, casa de piatra si tot binele din lume... 

, da e super simpatica Bria...
Asteptam poze si cu Buburuza....
Noi cu gradinita mai asteptam, adica la anul, ori in primavara ori in toamna, am vorbit cu fosta mea educatoare si o sa o inscriu la o gradinita normala in Dr.Taberei, care este f buna si are de toate..., mai ales ca este aproape de mama (Briana sta acolo) si de viitoarea noastra casa....
Suntem tot pe lapte praf... pana in oct cand facem 2 ani... apoi sa vedem pe ce lapte trecem, seara la culcare si dimineata o auzi "Mammi iiate!!!"
anya spune:
Miflore, al meu e la stat. Am incercat si o particulara din cartier, am mai vizitat si alte gradi de stat si particulare din zona si pana la urma am ales-o pe asta. Curtea e ff mare, verde si cu leagane, salile sunt micute, dar din acest motiv sunt si putini copii in grupa, cu mancarea n-am avut probleme de loc (mai moftureste el dar nu indigestii sau entero-diverse). Engleza, germana si muzica optional, nu foarte intens, dar am zis ca ii mai iau eu ceva ore suplimentar.
catush spune:
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE PENTRU TOTI ANIVERSATII DE AZI , ALEXANDRA & ALEXANDRU

Antoanela23 spune:
Uf, ce multe am de spus, sper sa ma lase piticii sa scriu.
La Multi Ani Alexandrelor si Alexandrilor, multa sanatate si fericire!
Kid, Ina, Inaaa, felicitari pt cununii, aveti deja dar eu va urez oricum case de piatra, fericire, sanatate pt voi, soti si copii.
Multumesc pt raspunsuri, Miflore, Deeapui, Anya, Ruxandra, Innaa pupici multi la fetele dragi.
E o usurare sa vad ca nu suntem ultimii pe lapte praf. V-am zis ca acum incerc sa i-l amestec cu lapte de crestere, ei azi dim i-a facut sotul biberonul, el nu era la curent cu schemele mele, i-a pus numai lapte praf si a baut baiatul tot biberonul, ca in zilele bune. Deci ceva-ceva tot am reusit sa obtin
.
Cristina Cge si Mari, bine ati ajuns in Canada. Va urez numai bine, sa va placa acolo, sa va integrati repede si usor si sa aveti parte de tot ce va doriti. E tare frumos ca sunteti mai multe impreuna.
Si bineinteles ca s-a trezit printesa, asa ca va las si va pup,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) si
Victor (8 octombrie 2005)
innaa spune:
Antoanela, Catush, Kristinutza va multumesc mult de tot pentru urarile de bine...
Am mai atasat doua poze cu Noelia pe care le-am gasit in calculator dar care nu sunt prea convingatoare ca ea a fost "domnisoara serii" ...sper sa intru in posesia pozelor cat mai repede....si am mai pus si alte poze care mie imi plac tare mult...poze cu tortul care se pare ca a fost tarre delicios...iar eu o gurita doar am luat din el...in noaptea aia am fost prea stresata iar pana a doua zi au avut grija ospatarii sa nu mai ramana nimic.....desi cred ca a ramas aproape jumatate.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_irinaa/detail?.dir=3b20re2&.dnm=536cre2.jpg&.src=ph
LiaMia spune:
La multi ani piticutilor care au implinit 2 ani ieri si azi:
Andra
Simon Andrei
Mara Karina
Robert Daniel
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei ce va iubesc!
La multi ani! si celor ce serbeaza azi numele de Alexandru sau Alexandra!
virtual pentru toti de la Alexandrul meu (pe care de altfel il strig tot timpul Floricica), dar care stie sa se recomande (numai cand vrea el) Florin-Alexandru ![]()
LiaMia si
Florin
Antoanela23 spune:
Ruxandra, cum compensezi faptul ca Matei nu mai bea lapte? Mananca iaurt, produse lactate? Ca Victor nu se omoara nici cu astea.
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) si
Victor (8 octombrie 2005)
locca spune:
Anto, eu incerc sa-i dau lui Matei dimineata paine cu branza (almette e singura pe care o accepta), cand se scoala dupa amiaza mananca fructe cu branza calcica, iar de cateva zile vad ca mai accepta cate un iaurtel in care ii pun banana sau alte fructe si un biscuite, asta seara dupa ce mananca o bucatica de carne cu legume, ca desert asa...
Eu ii portionez carnea de la pranz, sa manance de 2 ori din ea, alta solutie nu am gasit pt. masa de seara.
Nu stiu daca e ok cat mananca (lactate), dar mai mult nu vrea, pot sa stau si in cap si nu mananca.
Pe cascaval ca atare nu a mai pus gura de cateva luni. Uneori il mai ametesc seara cu un sufleu de legume in care bag lapte si cascaval ras.
Gata, v-am pupat, bagajul e terminat (nu am decat o valiza medie si o geanta, plus 2 rucsacei, deci sunt tare).
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)