Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 26
LiaMia spune:
Intru si eu pe fuga, cat sa urez LA MULTI ANI FERICITI! copiilor care au facut 2 ani zilele acestea:
Serban Andrei - 20 aug 05 - Simodina
Sebastian Iulian - 22 aug 05- Samila
Mario Alexandru - 22 aug 05 - Simonique
Miruna - 25 aug 05 - Ioana75
Vlad Alexandru - 26 aug 05 - b_irina_c
si lui Luca-Ioan - romana_74, a carui zi este chiar azi.
Felicitari si mamicilor si taticilor si sa fiti fericiti cu totii!
Pupici,
LiaMia si
Florin
cge spune:
Salutare !!
Ne mai tineti minte ?
Noi suntem bine, intr-o vacanta continua in Montreal.
Copiii sunt bine, Anca e in a 3-a saptamana de gradinita in limba franceza si ii place, desi dimineata mai scartaie.
Este colega de grupa cu Sarah, cu care se inteleg de minune cand .. nu se cearta pe vreo jucarie.
Anca le iubeste mult si pe Ines - surioara lui Sarah, si pe Gabi (Valen).
Victor incepe maine scoala, asa ca trebuie sa ma mobilizez sa il pregatesc.
In rest, vrem sa felicitam si noi toti piticii din Pticodrom care au deja 2 ani, si mai ales pe Luca a carui aniversare este chiar azi.
Dana_Lucia, am vazut ca ai mai scris. Asteptam si alte mesaje din partea voastra cu vesti despre Alberto.
Dana, ce frumos ca povestesti despre Antoine. Ne gandeam ce mai faceti. Pupam mancaciosul de.. cioco.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
country girl spune:
Da' pe noi ne mai tineti minte?![]()
Suntem in recuperare dupa a treia tentativa de "vacanta" cu bunicii in Romania. Mai multe nu spun.
Decat poate ca macar am ajuns pe la biserica, dar nu e in nici un fel meritul mamei soacre si, desi nu aveam nici un fel de iluzii si fantezii cu privire la ziua cu pricina, realitatea a fost o mare dezamagire.
Din fericire, am apucat sa ma vad pe fuga, intr-o zi cu Codruta si Petra, in alta cu Diana, Mihnea, Mariana, Simon si Stefan si asta ramane amintirea placuta a vacantei. (Mariana ar trebui sa mai dea pe la subiectul asta si sa ne invete si pe noi cum poti sa te descurci aparent atat de usor cu doi baieti. Chapeau!)![]()
Intre timp, de cand am revenit, mancam, dormim, ne plimbam, am amenajat camera Ilincai (i-am cumparat + instalat mobila) si mai asteptam saptamana asta si patul conjugal comandat acu' trei luni.
Eu reincep abia de luni serviciul asa ca pana atunci profit din plin de tirania pe care ne-o impune Ilinca la varsta de 2 ani (stiti cu toatele despre ce vorbesc).
piticodromului care sarbatoreste in varianta extinsa 2 ani din 3 august si pana pe 11 noiembrie!
ank_miki spune:
Buna la fete
.
Repede ca nu prea am timp,cu putina intarziere,pana nu trece ziua
.
"LA MULTI ANI"
,tuturor prichindilor,care au facut 2 anisori in ultimile zile.Sa fie sanatosi,si sa aduca parintilor numai bucurii.Cate un pupic
pt.fiecare,si un cadou
virtual.
Miresicile noastre,nu mai pun poze????
Ioana,da mai am inca un baiat mare dar si rasfatat,ca si tine o fetita mare
si dulce foc.Ati aniversat ziua Mirunei?Poate pui si tu ceva pozuci,sa o vedem si noi
.
Eu sant numai cu poze,dooaamne
,dar imi place sa ma uit.
Gata,ma duc in baie,maine o iau
pe Iulia de la aeroport,vine din Ro.
Sa aveti o noapte cu vise placute
.
alinam spune:
neata!
Cristina bine ai revenit! ce frumos spui tu de vacanta continua parca parca am emigra in grup :)
DA, da si eu astept poze de la miresuci ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
country girl spune:
'neata Piticodrom!
de la mine n-asteptati poze pen'ca nu mai am nici un album de poze pe internet. Am sters pana si albumul Ilincai de pe yahoo si altul n-am mai facut si nici nu cred ca mai fac.
ca tot trecem printr-o perioada festiva, imi amintesc ca eu sunt (o data in plus) o mama denaturata, care-si va aniversa fata exclusiv la cresa si care a decis acum doua saptamani sa nu-i mai cumpere un an de zile nici o jucarie noua Ilincai, nici macar la aniversare sau de Craciun! (drept care l-am trimis pe tat-su sa-i cumpere casuta pentru gradina
)
vine toamna, se numara bobocii, pardon, mamicile din piticodrom
Nanadana si Dana_Lucia si celorlalte revenite dupa o lunga absenta!
Cristina si Marinela, bine ati ajuns in Canada! Adaptare rapida si la cat mai multe impliniri! (Eu planuiesc peste cativa ani o vacanta lunga in Canada, in care sa strabatem de la est la vest continentul american)
innaa spune:
Buna ziua deja!
Era dimineata cand am inceput sa citesc capitolul asta...
Cred ca va mai amintiti de noi....am vazut ca au si intrebat unele mamici de noi
...pentru care le pup.
Noi suntem bine.....Noelia vorbeste toata ziua....incepe sa faca propozitii simple...stie tot...nu mai putem vorbi nimic de fata cu ea pentru ca e receptiva la tot...cand vrem sa plecam fara ea simte imediat si se incalta si se posteaza langa usa...![]()
Cu kilogramele stam cam prost....nu cred ca a mai pus ceva de muulta vreme.
Si cum si-au amintit unele mamici si noi am avut cununia religioasa acum o saptamana....a fost tare frumos...dar a trecut atat de repede...
Si eu abia astept sa vina si kid cu pozici.....si Ina nu ne dai mai multe detalii despre nunta?
Acum ca am scapat de stresul nuntii cu siguranta o sa intru mai des pe la piticodrom.
Va pupez!
country girl spune:
Innaa, felicitari pentru nunta si casa de piatra!
Nu dau mai multe detalii fiindca ar fi cam neplacute si prefer sa trec peste subiect, considerandu-l un hatar pe care l-am facut unor persoane care nu meritau. Fraiera eu! A fost departe de ceea ce ar fi trebuit sa fie adica o Sfanta Taina si n-a fost si nunta, adica petrecere, deci nimic distractiv.
Dar astept si eu fotografiile de la nunta ta si a Simonei (Kid), sa vad miresele si mai ales pe Noelia si pe Alex!
Ma duc sa amestec in cratita cu varza calita, ca doar sunt in concediu!![]()
innaa spune:
Poze o sa pun dar nu acum pentru ca Noelia vrea la plimbare...
m-ai omorat cu varza aia....asa pofta imi e....
jadi spune:
mamaaa, varza, vorbesti de funie in casa spanzuratului! Si cu jucariile cred ca te-ai cenzurat ca ai luat prea multe ca nu te vad eu mama care face economii din senin
.
Felicitari si LMA copiilor care au implinit au implinit 2 ani ieri si azi!
Inaaa, casa de piatra si asteptam poze!
Bine ati revenit Cristina si Marilena, sa va priasca acolosha la ursul polar si sa ne spuneti cum v-ati cazat, daca stati in apropiere si vrem multe multe poze!
Am uitat sa va zic ca la mare a picat Vlad in piscina, m-a lasat sotul cu cei 2 prunci, unul era in brate, altul scotea apa din piscina si intr-o fractiune de secunda era el in apa. Nu stiu cum l-am lasat pe Dodo din brate si nici cum l-am scos pe Vlad din apa, stiu doar ca am ramas cu niste vanatai in genunchi de cum m-am azvarlit sa il trag pe pusti din apa! Si a doua zi cine credeti ca statea exact in buza piscinei? Vlad! Ca nu se speriase si vorba ceea masa e salvamar! Ce a fost la gura mea catre sot, nici ca s-a mai dezlipit de Vlad ca asa am avut conventia, el se ocupa de cel mare, eu de cel mic! Doar ca teama de apa nu exista la Vlad, mergea in apa pana la gat si nu isi facea probleme iar in piscina nu avea nici o rusine in colac, pesemne ca inca nu constientizeaza ce poate sa li se intample!
avem si noi poze noi incepand de www.flickr.com/photos/9219269@N03/1249538870/in/set-72157601233638563/" target="_blank">aici
Deni &
Vlad & Tudor