Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 25
Ioana75 spune:
Salutare, si multumim frumos pentru urari
. Lui Vladut ii urez din nou numai lucruri bune
, sa fie si mai vorbaret, sa doarma noptile, sa-i bucure pe parinti la fel de mult
.
zino, tinind cont ca acum o luna erai in concediu cu sotul, eu zic sa faci un test
.
Eu nu va povestesc cum e cu 2 copii, pentru ca simbata intram in luna septembrie, si astept multe anunturi de 
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Mary, ma bucur ca ati ajuns cu bine in Canada! Mai da-ne vesti despre voi
.
ank, l-am vazut pe miki singur la masa, ai (inca un) baiat mare
.
Mor de cald; desi astia la tv spun ca la bucuresti e mult mai cald, parca nu ii cred. Dar am masina la mine; trebuie sa-i schimb macar locul in parcare, sa nu zica sotul ca n-am folosit-o deloc
.
Miruna e in continuare innebunita dupa Smaranda; in seara cind am ajuns aici, intii a pupat-o pe smaranda cam un sfert de ora, si abia apoi a venit si la mine. Cind plinge bebe, Miruna e prima care alearga la ea; chiar si noaptea
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
medica spune:
Miflore, daca mai faci o fata, promit in fata PITICODROMULUI de sept-oct 2005 ca ti-o botez eu ![]()
Fetele care au intrebat de loc de inot pt copii
.
Am fost cu baietii duminica la World Class, langa hotel Bucuresti. Puteti sa faceti abonament anual, pretul in jur de 1000 euro pt intreaga familie. Daca impartiti la 12 luni eu zic ca merita. Adresa www.wordlclass.ro. Stiu de la sotul meu ca la o anumita perioada fac reduceri la abonament. Chestia mai nasoala este ca trebuie platita toata suma odata. Daca faceti abonamentul printr-o firma mare, gen ORANGE sau banca BRD, se poate plati lunar. La cum arata acolo, merita banii. Mai mult, beneficiezi si de sala de sport etc.
nicole74 spune:
La Multi Ani, Vladut!
Sa fii sanatos, ca frumos si destept am vazut ca esti!
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze
nicole74 spune:
La Multi Ani si pentru Luca!
Ce repede cresc copii nostri!
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze
locca spune:
La multi ani, Luca!
Ioana, hehe, deci asa e cu 2 copii? ![]()
Medy, am vazut site-ul. Piscina e de-aia mica, nu? Adica nu e bazin... Nu stiu zau, mi se pare scump, dar incep sa cred ca sunt eu defecta, nu ma bagati in seama. Sotul se mai duce dimineata devreme la astia (la marriott) cu un prieten care are abonament de la serviciu.
Zino, cum esti azi?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Ruxandra,
, sunt ca noua!
Si mie mi se pare scumpicel abonamentul, dar tot asa, nu ma bagati in seama...eu vreau si conditii ff. bune si bani de dat cu putine zerouri. Exista?![]()
Ioana, deci asa, nu vrei sa ne spui cum e cu 2 copii...dar noi banuim...
Medy, hihihi, vezi ca tin minte!![]()
Si scot la imprimanta ce-ai scris, sa am dovada la nevoie.![]()
LA MULTI ANI LUCA!!!
Sa fii sanatos si cuminte!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
salut salut ne mai tineti minte? 
noi sintem bine bine,antoine stacneaza un pic cu vobitul nu are nici o graba, face pipi la olita daca il punem,cind face caca merge pe varfuri si vine la mine si imi spune ca "pute-pute" si se tine de nas,doarme singurel in patutul lui si nu se mai trezeste nopatea, de papat papam foarte bine mai usor cu fructele si laptele,ii place foarte mult ciocolata (seamna cu ma-sa)
........deci cam atitea despre noi
spunem si noi La multi ani pt puiutii care au implinit cei 2 anisori "Petra,Alberto,Serban,Mario,Miruna,Vlad,Luca" multi pupiciei,floricele si imbratisori din parte lui Antoine si nanadana

si casa de piatra la miresicile noasterkid si ina 

deeapui spune:
Spun si eu LA MULTI ANI cu intarziere copilasilor Vlad si Luca, si pt viitor celor ce urmeaza..zilele astea sunt cam ocupata si nu stiu cat de des pot sa intru..
Anunt ca sunt in ziua 17 de CM, prestam in continuare la greu
, sa vedem ce s-o prinde..![]()
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2