Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Bine-ai rasarit, doamna Jadi!

La multi ani tuturor sarbatoritilor! De acum intram in perioada onomasticilor! Mai tineti minte emotiile pt fiecare din noi cand "dispaream" la maternitate? Ce-a mai trecut timpul. O sa incepem ca babele: Mai tii minte cand...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si eu, si eu, cu maaaaaare intarziere:
LA MULTI ANI MIRUNA SI VLADUT!!!!!

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si cuminti!
Eu nu ma simt prea bine, cred ca-s obosita, aseara am ...sper sa-mi treaca repede.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mai primiti cu urari? La multi ani, Miruna cea cuminte si frumoasa si Vladut cel smecher si vorbaret! Sa cresteti mari, sanatosi si la fel de destepti!

Mihaela, sanatate multa! Culca-te si tu diseara mai devreme, lasa dansul

Fac o pauza acum si caut instrumente muzicale pt. pitic. M-am decis ca asta o sa fie cadoul lui. Vreau chestii simple, nu electronice, ii place mult sa cante la pianul bunicilor.

Profit ca sa va povestesc ce-a facut mandrul sambata. In ultimul timp am inceput sa mergem pe stadion, unde taica-su se face ca da jos burta, copilul alearga vesel in urma lui, pe pista, dar cel mai adesea pe iarba, iar mama zace pe scaun .
Ei bine, sambata copilul a cerut pe "tadion", acolo se desfasura campionatul national al fostelor tinere sperante (persoane serioase si in etate), dezamagire mare, pana la urma am penetrat pe iarba si de acolo am urmarit proba de 1500m cu obstacole, ultima din program. Veselie mare cand sareau nenii aia in apa, asa de mare ca abia il tineam sa n-o zbugheasca si el la apica. La sfarsit n-am mai putut si l-am dus la groapa cu apa, l-am lasat sa bage un picior si am vrut sa plecam. Ti-ai gasit, domnul tot vroia in apa, asa ca exasperata l-am lasat sa intre cu picioarele in zona unde e f mica. Numai ca o fractiune de secunda m-am uitat dupa consort si pustiul meu era deja scafandru. Mi-am adus aminte de patania Simonei in Grecia, asta mi-a trebuit daca am ras atunci, ca mi-am gasit-o si eu. Mi-am cules copilul fleasca, ma asteptam sa bazaie da' de unde, el mai vroia o tura , asta dupa ce mi-a explicat ca "matei poc in apa".
Deci nu-mi fac griji ca n-o sa-i placa la mare.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu: La multi ani, Miruna si Vladut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare..

Mii de multumiri pentru urari !

Cum eu nu apuc in WE sa intru pe DC o felicit si eu virtual abia acum pe nora-mea. La multi ani Miruna, sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, frumoasa si destepta (cum deja esti ).

Eu sunt acasa ca bona s-a operat de piatra la ficat si sotiorul e in Franta... asa ca n-o sa prea am timp de net ca Vladut se crizeaza cum ma apropii de calculator.

Va !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna fetelor

Cu intarziere si scuzele de rigoare , felicitam si noi pe cei 2 prichindei...

MIRUNA & VLADUT, LA MULTI ANI.... sa fie sanatosi si cuminti... sa-i asculte pe parinti si pe bunici si pt Miru sa-si iubeasca nespus surioara micuta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Fetelor cand mai pune-ti de o intalneala in Mall sau pe aici prin zona asta , poate vin si eu ... fara cupil ca e tot la casa de vacanta de la tara.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxandra, multumesc!
Da' ce-i aia groapa cu apa pe stadion? Adica groapa cu nisip plina cu apa de la ploaie?
Inseamna ca tot mi-e rau daca nu inteleg nimic.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leokris spune:

buna fetelor,cu intirziere si noi uram toate cele bune copilasilor care si-au serbat ziua de nastere sa cdresteti mari si sanatosi.Noi am fost cam ocupati cu inscrierea la cresa facut analize si hartii,ne-am pricopsit si cu o bronsita zdravana dupa doua saptamani de tratament am ajuns la spital ,dar in sfarsit suntem bine si Kriszti a inceput din nou cu nazdraveniile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mihaela, groapa cu apa e o groapa plina cu apa .. stii ca e o proba in atletism in care pe langa niste garduri simple, la un moment dat se sare peste un gard si se aterizeaza in apa? Despre aia e vorba, nu stiu daca are un termen stiintific.

Irina, Vladutul tau, are grija de sanatatea ochilor tai

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput