Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 30
ioanaradu spune:
neata fete!
hai! trezirea!!! ca am facut cafeaua!!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Mihael@ spune:
Martutza, ok
, ziceai ca nu mai bei bere e posibil sa fie asta o cauza? eu chiar am baut saptamana trecuta de cateva ori si nici prin cap nu mi-a trecut ca i-ar face rau 
Amma, deshidratata nu e tocmai pt. ca am alaptat-o normal dar ii dau totusi niste Hydrasec care nu e doar pt. hidratare ci regleaza si scaunul...sper sa se regleze si la noi cu orez si morcov...partea buna e ca-i place mucilagiul de orez, inghite si ma apuca de lingurita si si-o indeasa in gura
dar morcovul e cah..
iuliana, zici ca de foame cedeaza si accepta biberon? trebuie sa fac ceva pt. ca ea habar n-are ce e ala..sta cu el in gura si il strange in gingii , ba isi face si greata...nu doresc nimanui sa stea sa dea la bebe agitat ceai cu lingurita 
eliana, canile cu tzutzuroi sunt alea anti-scurgere, sau nu stiu cum le zice...poate ar fi o solutie si ar accepta Stefania canita din aia daca biberonul e bleah.
va rog sa-mi doriti o zi fara multi pampersi schimbati
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Varsta Stefaniei
ioanaradu spune:
asa ...
karla32
pt sotul tau!
Mada_rozz tot nu se vad pozele.
Roxanici asa ... de curiozitate ... de ce zici ca te claxonau?? ![]()
matei ... a invatat sa scuipe
. acu' inca nu-mi dau seama daca e intentionat sau in incercarea lui de a scoate ceva sunete noi face ploi ... ploi ... de scuipici. mai nasol a fost ieri ca era in mijlocul unei sedinte de scuipat cand a venit ora de masa. eu ii bagam lingurita de cereale in gura si el pffff ... brrr ... si zbura mancarea pe mine ... pe dulapul din bucatarie ... pe faianta. am incercat sa ma opresc, dar ii era foame si tot deschidea gura. mesteca ce mesteca si isi aducea aminte ca are de scuipat.
daca nu m-am fi iritat oarecum faza cred ca il si filmam, dar nu cred ca i-a trecut asa ca si azi mai e o zi.
kk puticios ... chiar asa de rau e? la noi miroase ... nu pute. si-apoi acum ce pretentii mai aveti? ii mai ziceam eu uneori "cacacila pucitzila" cand il schimbam de kk si sotul imi zicea: "da' ce vrei mami? sa miroasa a marmelada?"
atat imi aduc aminte momentan, daca am uitat ceva sa ma trageti de maneca!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
elyanne spune:
Mada n-a ster nimeni pozele din albumele comune, ai pus tu linkurile ciudat... iete aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2219440800096653195HdezrZ
http://good-times.webshots.com/photo/2615006050096653195RDPqVq
ghibuadina am inceput sa merg de vreo luna... deja am fost de vreo 8 ori. Nu pot sa zic ca se vede ceva... e prea devreme, dar si eu ma simt f.f. bine dupa ora de aerobic ![]()
Amma io zic sa astepti pana zice dr. pt. ca, din cate stiu io, il alaptezi exclusiv.
Mihael@ da, au supapa antiscurgere... si au tzutzuroiu dintr-un cauciuc mai tare ca tetina. Se numesc ceva de genu' magic cup.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
suzy78 spune:
'Neata tuturor,

LA MULTE LUNISOARE, SARBATORITILOR D E AZI!!!.....ASA NU SE SUPARA NIMENI CA E PRIMUL SAU ULTIMUL

MARTUZA - Multi ani inainte! fericiti si multa sanatate sa-i puteti oferi micutului Victor Mihai o vioata linistita si lipsita de griji.
Referitor la decalorate (raspuns cu efect intarziat) prietena mea e chirurg pt copii in Italia......SI A SPUS CA COPILUL NU AR ENICI O FIMOZA.......PANA LA 2 ANI E NORMAL S ANU SE DECALOTEZE, pt a NU FAVORIZA INFECTILE.....doar daca puroiaza sau nu poate face pipi/...trebuie decalotat la medic sau taiat putin......ea zice ca la noi e chiar o moda cu decalotarea asta......a zis sa-mi intreb mama , soacra.....daca fratii, sotii nostri au fost decalotati......si sigur NU.....fimoza e ereditara.....deci daca, tatal nu a avut.....nu ar enici copilul/....DECI EU SIGUR NU IL DECALOTEZ.......medicul pediatru a zis sa nu-i fac nimi doar sa-l spal......cand am fost sa-i fac eco la sold......chirurgula zis ca tre operat la un an.....dar mai vedem.....cati prieteni am si au baietei toti au fost operati d efimoza.......si nu cred ca se pot naste 100% baieti cu fimoza?????!!!!
KARRA - bine ai revenit.......vazut poza cu micuta Maria Cristina,
KARLA32 - raspuns pe masura din partea sotului,
MADA_ROZ - am vazut poza de la 5 luni cu BEBE_ROZ - si e un copil ff mare ......si frumos,
ELYANNE - a avut dreptate cu portocala......ii irita pe bebe.....la noi nici nu se recomanda inainte d e9 luni....d.ar sunt mamici care dau si beb nu au nimik,
MIHAELA - alaptatul nu trebue intrerut.....mucilagiu de orez o sa-i stranga burtica.......in caz ca va fi nevoie sa intreruopi.....sa te mulgi , arunci......ca sa nu ramai fara lapte,....ai grija ce papi......sa nu papi fructe care dau drumul la burtik.....gen pepene rosu.....
FLORINA_A - cei din urma vor fi cei dintai.......eu cred ca nu conteaza ordinea.....raspunsul l-ai primit(este ultima marie d ela sf de aprilie.....si luam in ordinea listei....)
ELAMIA - copilul tau e ok la 5 luni jumi.....nu ai de ce sa te stresi.....

pt Dylan
MIRANDOLINA - Casa de piatra! AM VAZUT CA S-A CASATORIT LA MAICILE DE IAN FEB.......

Sa va mai informez ce mai face Nicolas: striga cat il tin plamanii......ii place s ai se dea mereu atentie....e foarte vesel, papa bine......avem 7.500 kg....doarme d ela 22 pana la 7 fara un sfert cand suna ceasul.....nu-i mai dau nimik noaptea.....pt ca daca ii dadeam titi la 8 manaca 50 ml de lapte.....si noaptea se trezi d e2-3 ori cu caldurile.....acum dupa 2-3 zile de apa fiarta noaptea a renuntat.....si papaceste ff bine dimineata 150-170-200ml....ddepinde
Avem tot 5 mese d elapte pe zi la 8, 12, 16, 19.30, 22-23 maxim.....la 10 40-50 ml suc de morcov.....si azi ma tenteaza sa-i fac niste nectarina coapta, cu 2 lingurite orez cereale si 30 ml laptic d ela titi......va scriu mai tarziu cu a reactionat...
Pupam tot stupul..
Suzy78 - mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
coolutz spune:
'neata,
noi inca nu am incercat sa bem din biberon si parca as prefera sa il invat sa bea din cana cu tzutzuroi...ca deh, e mai elegant...
din cate tin minte canitele de la avent au tzutzuroiul de se pot schimba pe urma, asa ca atunci cand mai creste ii schimbi numai tzutzuroiul cu unul adecvat pt varsta copilului
,
andrea si andrei(6april2007)
carmenefr spune:
Buna dimineata!
Ioana, da-mi si mie ceva de baut...da' un ceai, ca mie cafeaua nu-mi place!
(doar cum miroase imi place, in rest gustul...trebuie sa-l dreg cu juma' de borcan de coffeta
)
Da, am aterizat si noi dupa cateva zile de chin cu calculatorul...Decat sa-l deschid si sa-mi inghete imaginea,sa-l restartez (si boscorodesc)de n-spe ori, am preferat sa nu-l mai deschid...deci am de citit un intreg capitol
Despre Teuta, ce sa va spun?De vreo sapt, scuipaaaCu lapte in gura, cu mancare...
Bavetica aia mica nu ne mai e de folos,ca oricum se murdareste...asa ca n-am decat sa-i pun o bavetica mare, care se imbraca si se leaga la spate... A! si cateodata isi suge buza de jos...
Si ca sa ma laud un pic
,am reusit de 3 zile sa fac abdomenele complet. Adica din pozitie culcat, am reusit sa ma ridic la 90grade(in fund)Dupa 5luni!!!![]()
Va las, ca ma duc sa citesc din urma. Mai aveam ceva de zis...da' neuronu' e cam lesinat.
karla32 spune:
'neatza fetelor!
Am un car de nervi! Am pierdut 100 EUR. Habar n-am ce am facut cu ei. I-a primit Luca la botez, erau in portofel, motanu s-a pishat pe geanta in care era portofelu, totul putzea in ultimul hal, bagat geanta si portofel in masina de spalat, (fara acte si bani), si acum mi-am adus aminte ca nu mai am banii! Cine e vinovat? motanu', bineinteles ca daca nu se asa pe geanta mea, totul era ok!
HA! si nici un rand de chei de la casa nu sunt! simt ca innebunesc! nu stiu unde sa mai caut! renuntz!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
carmen94 spune:
La multe lunisoare ptr.Iulia Maya bebe de Mirandolina
absoluta mica!
Horia Georgebebe de Kisstherain999
Stefania bebe de Gandacel
Ioanaradu...................moooooamaaaaaaaaaaa,ce misto se balaceste bondarelul tau!!!
anamana123......am vazut o Mariuca plina de energie!!!!pupic pe falcute.
Mihael@.......stefania e o scumpica.imi place mult poza unde vb. cu ursuletul.
madybulancea...............putina relaxare cred ca ti-ar prinde bine.stiu................usor de zis ,greu de facut!!!!incearca sa discutati cu calm.
loradin......am vazut poza cu Ana si cei mai buni prieteni.
karla32...................felicitari sotului ptr.replica la babe nebune!!!
si acum sa critic singura!!!!!!!!!!!!!!!!daca nu suntem primii la dinsisori,nu suntem primii la mers........................suntem primii la cazutul din pat.
pe bune!am venit din oras,l-am pus in patul mare,l-am dezbracat dehainute si m-am ridicat dupa pampers.in cateva secunde copilul meu a ajuns din mijlocul patului..... jos.
certati-ma,balacariti-ma fiindca merit.de regula aveam toate la indemana,sau daca imi trebuia ceva luam copilul in brate si imi luam ce-mi trebuie....................nu mai comentez nimic ca iar imi vin nervii pe mine!!!!
am vazut ca tot s-a discutat de locul bebelui in masina........pai Darius sta aici
merg ca incepe Darius sa maraie si ma bag si eula somn ca pe aici e ora 3 noaptea.
va pupam!
Carmen si Darius
am crescut
ioanaradu spune:
karla zic si eu asa ... daca nu sunt cheile, poate ar trebuie sa schimbi yala.
marta in principiu, prima data la suportul pe 2 varste ma gandisem, dar tinand cont ca eu am deja sezlongul, voi lua direct suportul ala de sta in fund, asta peste vreo luna.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei