Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

da cineva la copil suc de legume? in afara de morcov

Roxanici
, da cat e de mare Raresu, o fi ajuns si el pe la 8 kile; eu iar m-am desumflat pt ca nu a pus nimic pe ea , domnisoara de sapt trecuta, a mancat doar sa se mentina, tine la silueta... oare daca as schimba laptele?

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Mariilor si mari si mici.

De asemenea, la multi ani si albinutelor si bondareilor care au mai implinit azi o lunisoara.

Marta, Iunita, Roxygeo - si alte doritoare - ne vedem maine in parc la primarie?

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Mihaela@ nu a fost nici un deranj doar ca aveam o clienta la celalalt telefon...atat..oricand iti raspund cu placere.Am salvat nr tau de telefon.Ai luat o decizie inteleapta.VIctor de cand papa supa de morcov si pastarnac face legat.Ti-am zi sis la elefon ca mie la spital acum 2 luni (nu eram multumita de concluzia dr mele si m-am dus cu el la spital cafacea zilnic apa colorata) mi-a zis ca e "diaree la san" si sa-oi dau cate 20 ml mucilagiu inainte de fiecare masa,nu medicamente, nu intrerupt san...si sa nu mananc pepene...

Iuliana sa-ti traiasca mandra.Super agera n-am ce zice.Chestia cu ..limba de un cot ...ajuta la slabit? am devenit obsedata...eu car singura carutu p escari, apoi copilu si la intoarcere la fel...si tot nu slabesc...

Florin-a nu te necaji. Nu cred ca a fost intentionat ci dupa ziua de nastere luate...asa cred...cat despre rasuciri nu-i bai ca nu se intoarce ...are ea timp si de asta.Emica inca

Cheburaska sunt 2- 3 drumuri de facut...doar atat.
Sunt perfect de acord cu tine ca e mai lejer cu alaptatul.Dar trebuia sa vina vremea de alimente si la noi.Va veni si la voi acusica...asa ca ia notite...si daca nu...ne vei intreba atunci cand va fi cazul iar noi vom fi tareee fericite sa ne dam mari

Stefanyia posibil sa fi zis ceva in treacat dar nu ai zis ca e atat de grav .Sigur as fi retnut si ma dotam si eu cu masca de gaze .

Adina sunt de acord cu tine.Si mie mi sa spus (si predat) ca masa de la ora 10 va fi inlocuita treptat cu masa de fructe intai suc si apoi, pe masura ce invata copchilu sa inghita, cu piure de fructe.Tocmai de aceea eu nu am inceput la Victor cu fructe.Astea cresc aciditatea in stomac dau senzatia de foame si stimuleaza nejustificat si prematur aparatul digestiv.In plus Ar fi de recomandat la bebeii constipati sau la cei cu formula pe cand al meu facea rar si apos...
Cu siguranta Iunia a zis ce i-a recomandat ei doctorita.Nu are sens sa intram in polemici.Am observat ca Elyanne a zis dinexperienta ca portocala irita la fund si totusi au fost mame care au dat si nu au avut probleme si mame care au dat si au avut probleme...asa ca noi tot cumne taie tartacuta vom face.

Lauramar ce mai faci?Eu vazusem poza inca de cand ai pus-o dar am uitat ince album era si nu am remarcat...daca nu o punei din nou si nu ziceai nici nu realizam...dar am retinut bluza ca mi-a placut .Sper ca cine a facut-o sa o fi facut din greseala.

Fetele va pup si noapte buna.
Stiu ca am promis mai multe poze si un filmulet dar am fost la birou si sotu a stat cu Victor si nu a avut timp sa le descarce in calculator.Sper sa fac ast aeu maine............
Asta a fost cadoul sotului de ziua noastra.Am aniversat 4 ani de la cununia civila si am fost la munca.....dar am primit si flori si pizza si bere (fara alcool 1 pahar ca nu vremsa ne intoarcem de unde am plecat cu kk ) si scutire de la Victor 3 ore...

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Mamicilor vad ca va da-ti intalniri.

Ce as iesii si eu la o plimbare ca intre mamici.Ies seara cu sotul meu la aer liber dar va da-ti seama ce aer respiram dar macar sa ne facem si noi plimbarea de seara ca sa dormim bine.

Puiul meu in fiecare seara inainte de culcare are program pt concert.Pana nu isi termina tot concertul nu tace din gura.Ma chinui cate 2,3 ore ca sa adoarma.Nimic.Nu stiu ce sa ii mai fac cate-odata.

Voi ce metode aplicati ca sa adoarma mai repejos,nu imi place cand se consuma asa de mult plangang si sta treaza o gramada in timp ce ia clipoceste si nu mai poate de somn.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Mihaela, m-ai intrebat de medicamente pentru diaree.Eu i-am dat ceva, nu regulat , cand facea mai multe scaune lichide consecutive? Dar cu orez zic eu ca l-am dres si cu morcov.Asa mi-a zis si mie, de la san. Daca nu se deshidrateaza e ok, daca se deshidrateaza, sa-i dau o solutie de hidratare, dar nu e cazul.La voi e?
Cum mai e acum?
Fetelor, eu nu ma hotarasc odata daca sa incep diversificarea sau nu.I-am dat doua zile morcov si acum iar m-am oprit.Dr zice sa nu-i dau nimic pana la 6 luni, atunci mergem sa-mi faca meniul.Daca imi spune sa-i dau altfel decit ii dau eu, cum fac, ii schimb meniul?Tot la astea ma gandesc toata ziua, de i-am innebunit si pe mama si pe sot...Sa-i dau , sa nu-i dau...intrebare existentiala.
Mada, sa-ti traiasca Mark, sigur l-ai nascut odata cu noi?Ptiu sa nu-l deochi.
Si Pe Mariuca ("La multi ani!"), am admirat-o toti trei, ce dulceatza. Poate ne incuscrim, asa intre francofoni.
Progrese: Isi roade picioarele, se ridica si el de spate, dar de la orizontala mai mult se cocoseaza, decit se ridica.In carucior, se ridica, isi baga coatele sub el si impinge.Nu mai vrea sa stea pe spate, urla de-l pun. Are o jucarie si a invatat sa o faca sa cante, apasa cu manuta, sau cu piciorul, daca i-o pun la picioare si canta aia, si iar apasa, si tot asa. Se plictiseste repede, acum mi l-a invatat buna-sa in brate, cum il las cum incepe sa strige. Mi-e groaza de ce concerte o sa-mi dea dupa ce pleaca mam-mare.
Io nu reusesc sa-l fac sa pape biberon, inca mai incerc.Am aruncat vreo trei pana acum.Am zis ca mama de la ora 12 sa i-o schimb pe biberon si nu vrea, se joaca cu tetina, da nu bea deloc.Nu stie, cred.

Tot sper sa pot intra si eu mai des, da' nu stiu ce naiba fac toata ziua.
Pupe, somn usor, sunt rupta.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Martutza,Kitty,si celorlalte fete care m-au incurajat.Eu nu sunt de felul meu suparacioasa,dar nu e prima data cand se intampla asta cu o poza de a mea,si cand ziceam de fata vorbeam de mutra mea .

KITTY ai o minune de fetita,si eu as fi vrut ochisori albastrii dar se pare ca l-a mostenit pe taticul ei si ii are un verde inchis,sanatoasa sa fie.

Despre noi ce va pot spune e ca este o grasana,fiind foarte constipata (si ea saraca) i-am dat suc de mar+morcov,acum face zilni kk si ma bucur pt. ea ca nu se mai chinuie.

In 28 august mergem si noi la medic sa vedem bilantul de 4 luni,sper sa nu rupa cantarul,desi nu cred ca a crescut si foarte mult in lungime.

Felicitam si noi cu intarziere toate MARIILE si mamicile lor,multa sanatate si fericire in viata le dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Amma si eu am avut aceeasi problema cu puiul meu si a stat flamanda de suparare ca am indraznit sa ii dau cu biberonul pe la gurita si a stat asa pana cand a cedat de foame.Acum avem program de bibe si programm de san.Daca incerci sa le schimb intre el nu o pacalesti deloc.Ii dau decat cereale si lapte.Nu am inceput diversificarea cu altele.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

In primul rand vreau sa urez tuturor celor care poarta numele de Maria "La multi ani!",sanatate si voua si bebeilor si fam voastre.Scuzati ca scriu cu intarziere,dar noi am fost azi la doctor sa ne dea vaccin si mai e si fusul orar.Sunt cam obosita si poate scriu cu greseli asa ca SCUZEEEEEEEEEEE.
Dylan al meu a fost destul de cuminte azi,chiar nu ma asteptam.Nu a plans deloc pt vaccin,el a plans dupa pt ca era super obosit.Acum sper sa avem o noapte linistita,fara febra sau alte cele.
Aaaaa ne-am si ingrasat destul de bine.......la 5 luni jumate avem 7 kg,doar cu inaltimea e mai dificil la noi,ca e doar 62,5,dar o sa mai crestem si noi.Adevarul e ca nici eu nu-s prea mare,sotul e putin mai inalt dar nu foarte,asa ca nu are pe cine semana inalt.
Tre sa va las ca-s tare obosita si nu mai pot de somn.
Va pupic si somn usor.

Mihaela,mamica de bebe Dylan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Anamana,nu stiu ce s-a intamplat cu pozele...ma rog...pentru tine le-am mai pus inca o data.

Aici este bebe roz la 5 luni,si aici este poza cu bebe la masutza.

Observ ca mi s-a sters si poza de la mamici...asa ca cineva chiar sterge poze... cu dedicatzie....

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Vad ca tot nu merge...o sa vad ce are mai tarziu ca trebuie sa il culc pe bebe...care cica nu e bebe...are blana si aripi...

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput