Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 28
Cheburashka spune:
dragele mele, stau si va citesc cu mare placere, mai ales ca unele dintre voi aveti si talent la scris... nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta cu diversificarea asta. inca nu am habara ce si cum si cand sa-i dau, dar imi dau seama de la voi. puiul meu are doar 3,5 luni, asa ca nu ma prea grabesc. mananca doar san si ia destul de bine in greutate. trebuie, insa, neaparat sa vorbesc cu doctoritza, sa vad ce si cum. si cand sa incep. v-as fi insa foarte recunoscatoare daca mi-ati da si mie sa citesc ceva material despre diversificare (daca exista desigur). oricum, stiu ca daca voi intampina probleme, imi veti fi aproape... sper sa nu va bat prea mult la cap, mai ales ca din cate vad eu pe aici, bebeii vostri sunt cam cu o luna-doua mai mari ca bebe al meu. asa ca ma bazez pe experienta voastra.
ce sa zic, tare usor a fost pana cum: nu tu sterilizare, fara biberoane, fara alergii...boierie. doar ii bagam tzatzica si tacea fata. acum cred ca va incepe adevarata distractie. de scaunutz m-am asigurat... am primit exact 3 scaune de masa la botez. dar m-am descurcat, caci pe unul il voi schimba cu altecva la magazin, iar altul il duc si eu la alt botez....
anamana123 spune:
la multi ani, marii, mariuci, mariutze, marini, marinei!
la multi ani si pt cei care au mai implinit!!!!!
multumim mult de urari si de aprecieri!
azi ne-am impartasit si noi si mariuca mea iar s-a dat in spectacol la biserica! noroc ca e mica si nu ma judeca inca lumea ca e needucata! e asa de dragutzaa! e innebunita dupa oameni si ca chitzait si facut la genuflexiuni... de fapt erau sarituri. iar a dormit f putin toata ziua, macar azi am reusit s-o culc la 20.
io n-am putut sa-l vad pe bb roz! imi zice ca pagina a fost mutata!
si la noi pute kk, da' nu asa cat sa-ti mute nasu'!
maria papa cu tetina 3+ cu 3 gauri laptele simplu, iar laptele cu cereale il bea cu tetina cu 3 viteze.
va pupam mult si ma duc la nani, ca sunt franta!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Mihael@ spune:
In primul rand...
Martutza, multumesc foarte mult ca ai avut timp si pt. mine...sper sa nu te fi deranjat...tin mult la parerea ta pentru ca am vazut in mai multe randuri ca stii ce vorbesti 
Eu am fost tare debusolata in dupa-amiaza asta ... dr. mi-a prescris un tratament pt. scaunele diareice ale Stefaniei dar mi-a zis sa intrerup alaptatul timp de 48 de ore !!!! In timpul asta sa-i dau doar mucilagiu de orez amestecat cu supa de morcov, minim 120 ml si ceai de menta.
Mie mi s-a parut exagerata recomandarea asta, mai ales ca Stefania nu a avut varsaturi sau febra iar scaunele s-au mai legat de cand i-am dat mucilagiu de orez... am mai intrebat si eu in dreapta si stanga in cautare de alte opinii si am citit si in capraru ca alaptatul nu se intrerupe in astfel de situatii...drept pt. care n-o sa intrerup dar o sa-i dau inainte de fiecare masa mucilagiu de orez si la o masa supa de morcov si sper sa se rezolve... daca nu, atunci o sa incerc si renuntarea la cateva mese de lapte.
of, tare greu e sa fie puiul bolnavior...eu nu ma pierd cu firea asa usor dar cand e vorba de Stefania sunt disperata rau.
va pup si scuze ca nu mai raspund dar sunt epuizata
noapte buna
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Varsta Stefaniei
Rebiana27 spune:
Karra
chiar ma intrebam pe unde esti... bine ai revenit!
Kmi si eu am avut la un moment dat impresia ca lui Luca nu-i place cartoful si i l-am scos o perioada... el manca la fel in continuare, mai mult strambandu-se... am scos pastarnacul si telina si am reintrodus cartoful si asa manaca mai bine. La noi era, deci, din cauza albiturilor. Mai las-o un timp si da-i din nou, poate vrea!
Karla super replica sotului tau... e de tinut minte... ca si pe la noi sunt babe de-astea "bagaretze". Am avut si eu un atac azi cu una care-mi spunea sa nu mai las copilul sa doarma pe burtica (adormise asa in carutz!) si m-am zburlit putin la ea.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
roxanici spune:
quote:
Originally posted by anamana123
...... tetina cu 3 viteze.
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ana, unde e schimbatorul de viteze la tetine?
....glumesc, dar mi se pare funny exprimarea.Karla BRAVO BRAVO BRAVO la sot bine le-a facut la babete

Io iar am colindat azi mai toata ziua cu copilu, cre'ca l-am facut cu capul...dar si el pe mine m-a rupt de spate....doar cat il duc pana la masina si inapoi si tot ma rupe de spatele meu care e si asa "crapat".
Io iar is singura, cu casa alandala, cu raresu care urla efectiv cand vrea ceva(....daca o sa am rabdare il filmez odata cum plange isteric sa vedeti atunci ce va stricati boxele), am avut si de rezolvat chestii prin oras si nu va zic cum am umblat si prin ce haos de circulatie am ajuns. Cica astia sistematizeaza circulatia...pe naiba, o .... ca sa zic asa. Mi-am luat si injuraturi astazi si claxoane in trafic
Asa ca ma scuzati ca nu raspund dar is pur si simplu imprastiata...numa la ore d-astea se face liniste in casa...si acu am de spalat biberoane, pus una alta la loc...de fapt fac carare printre lucruri sa ma pot deplasa, tb sa mangai pisica disperata...nu stiu ce are de 2 zile dar ma miorlaie asa duios...si mai tb sa mai si muncesc (in principal asta presupune sa raspund la emailuri la niste americani care pricep destul de greu
)Mariucilor, probabil v-ati culcat deja. Va pup si io de ziua voastra, asa cu intarziere
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Lili_g spune:
Fetelor, trimiteti-mi si mie la pm parola ca sa pot pune poze. Pana acum n-am dat atentie sorry - stiu ca s-a spus de multe ori ce si cum...
multumesc,
pupici la bebici
Lili
iuliana_2007 spune:
Buna seara.
Eu inca nu am inceput diversificarea cu printesa mea.Ii dau doar o lingurita de cereale la 100 de ml de lapte,asa ne-a spus doctora.O mai las putin,cred ca de pe la 5 luni incepen si noi cate putin.Sa vedem cum ne descurcam.
Am fost cu ea la pedoatra mea ca nu mai lua in greutate si este bine,e in perioada ei nasoala,acum a inceput sa manance bine.Cam 140 de ml la 4 ore.Cred ca este bine nu?
au fost dati cand a mancat si mai bine.
In rest este nazdravana,ma tine ocupata toata ziua,se rostogoleste in pat toata ziua,se taraste pe burta,Sta si putin singura in fundulet,in picioruse daca o pun sta bine,le incordeaza si face si pasi.Stiu ca este mica pentru asa ceva dar daca u o mai pun in picioruse nu ma mai inteleg cu ea.Trebuie sa o obosesc putin,dar pana la sfarsit eu sunt limba de un cot,ea nu.![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
florin-a spune:
Multumim tuturor de urari chiar daca am fost puse in coada listei
asta poate din cauza ca nu e mamai activa pe forum ca sta cu mine la buni unde nu are net ca acasa e jale de praf,,,reparatii!!!!
Bilant 4 luni fara 10 zile
manacam sus de mar si tare ne place(papam numa lapte praf)urmeaza cel de portocala
radem cu glas mai ales cand suntem ridicate deasupra capului si cand pupicim pe sub gusulita
facem balonase cu brrptrrr
se intoarcem pe burtica mai greu da ne iese ca de 7200 kg
si cred ca in curand o sa papam si picioruse
ce-o urma om mai vedea
Pupici cu sclipici
Rebiana27 spune:
Iuliana subscriu si eu la partea cu copilul nazdravan. Si Luca face la fel: se rostogoleste, sta in funduletz rezemat dar cel mai des vrea sa stea in picioare si se tine batos... e asa dulce!
Sa va spun ce simt eu... seara dupa ce adoarme Luca si noaptea ma trezesc simtind ca mi-e dor de el si ca abia astept sa se faca dimineata sa-l vad zambindu-mi! Mi-e asa drag sa stau cu el incat o sa sufar peste doua saptamani cand incep serviciul!
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by florin-a
Multumim tuturor de urari chiar daca am fost puse in coada listeiasta poate din cauza ca nu e mamai activa pe forum ca sta cu mine la buni unde nu are net ca acasa e jale de praf,,,reparatii!!!!
Bilant 4 luni fara 10 zile
manacam sus de mar si tare ne place(papam numa lapte praf)urmeaza cel de portocala
radem cu glas mai ales cand suntem ridicate deasupra capului si cand pupicim pe sub gusulita
facem balonase cu brrptrrr
se intoarcem pe burtica mai greu da ne iese ca de 7200 kg
si cred ca in curand o sa papam si picioruse
ce-o urma om mai vedea
Pupici cu sclipici
Ai fost in coada listei, ca sa zic ca tine, pentru ca numele fetitelor au fost scrise in ordinea nasterii lor si cum fetita ta e nascuta pe 26 aprilie si e ultima Marie...
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca